Projektleder til implementering af ny webplatform i Center for Digitalisering og Innova...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at få hele Københavns Kommune sikkert over på ny webplatform? Kan du drive et hyperkomplekst webprojekt ud fra et forretningsperspektiv? Motiveres du af at navigere og samarbejde på tværs af en politisk styret organisation? Hvis ja, så håber vi at møde dig!

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du vil få en central rolle som overordnet projektleder for implementering af ny webplatform i Københavns Kommune (KK).

Det bliver din opgave at stå for den daglige ledelse af projektet, planlægge beslutningsprocesserne op mod direktørkredse, styregrupper, løbende økonomistyring og lign. Du skriver beslutningsoplæg og sikrer, at vi får dem godkendt i rette tid. Samtidig koordinerer du løbende med teamet omkring behovsafdækning, udbud og en agil implementeringsproces. Du har overblik over kommende opgaver og kan få vigtige spørgsmål afklaret i tide. Du har taktisk tæft, som du sætter i spil i din opgave styring.

Stillingen er forankret i Center for Digitalisering og Innovation. Webenheden, har det forretningsmæssige ejerskab for web på tværs af de syv forvaltninger Københavns Kommune. De næste to år varetager vi både det forretningsmæssige projektansvar og den overordnede ledelse og koordineringen af det fælles projekt med udbud, implementering og migrering af en ny webplatform.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.it og at du er certificeret som projektleder el.lign.

Dine opgaver

  • Varetage overordnet projektledelse og fremdrift både i samarbejde med intern teknisk leverandør, product owners, diverse koordineringsfora i KK samt eget webteam
  • Koordinere og udarbejde velfunderede beslutningsoplæg i form af businesscases, budgetnotater, og indstillinger i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere
  • Forberede materiale til projektstyregruppemøde, forberedelse af direktører, udarbejder materiale til diverse styringsorganger etc.

Om dig
Du er en holdspiller, der trives i projektet der kræver tæt samarbejde, løbende koordinering og mange tilpasninger for at nå i mål. Vi lægger særlig vægt på, at du har et højt selvstændigt drive og nyder at navigere og samarbejde med aktører på alle niveauer på tværs af en kompleks organisation.

Derudover har du erfaring fra en lignende stilling i en politisk styret organisation.

Herudover er det vigtigt, at du

  • er skriftlig stærk og en god formidler
  • kender til, og kan arbejde med, agile metoder til projektudvikling, udbud og implementering
  • er dynamisk i din måde at arbejde på og kan holde mange bolde i luften på samme tid
  • evner at skabe overblik og nedbryde komplekse problemstillinger til eksekverbare handlinger sammen med teamet og kolleger
  • er god til at samarbejde og får tingene til at glide med godt humør

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med digitaliseringsarbejde i det offentlige.

Om os
Webenheden på otte medarbejdere er placeret i Center for Digitalisering og Innovation og hører hjemme i Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) og driver udviklingen af digitalisering og kommunikation i KFF og på tværs af kommunens syv forvaltninger. I centeret er vi ca. 70 medarbejdere fordelt på fire kontorer. Du vil indgå i kontoret for web og digital læring.

Kultur- og Fritidsforvaltningen understøtter og udvikler Københavnerlivet
Kultur og Fritidsforvaltningen understøtter og udvikler Københavnerlivet gennem en bred og alsidig opgaveportefølje som spænder bredt over kultur, idræt, borgerservice, digitalisering, afholdelse af valg, vielser, turisme, kreativ vækst og internationalisering.

Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: http://www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fastansættelse på fuld tid, vi har flextid og du kommer til at arbejde i hjertet af København.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter erfaringer og kvalifikationer, i henhold til gældende overenskomst.

Vi forventer, at stillingen besættes den 1. december 2019.

Mere information
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller øvrige arbejdsforhold kan du henvende dig til afdelingsleder Fridda Flensted-Jensen på 2682 1773 eller teamkoordinator for webteamet Karina Nelsing på 2133 9830.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 13. oktober 2019
Samtaler afholdes i uge 43.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Søndag den 13. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1