Erfaren projektleder til Områdefornyelse Nordvest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Områdefornyelse Nordvest søger en kollega med stærke projektlederkompetencer og byplanstrategisk overblik.

Vores kommende kollega skal dels være med til at udvikle og forankre et byrumsprojekt på Frederiksborgvej, dels sikre, at Områdefornyelsen får lavet en udviklingsplan for det gamle industrikvarter i Nordvest, der kan medvirke til, at kvarteret udvikler sig med respekt for dets industrielle karakter og historie. Vores kommende projektleder skal have teoretisk og praktisk erfaring med strategisk byudvikling og borgerinddragelse i udsatte byområder. Stilling er på fuldtid og tidsbegrænset til 1 år og ti måneder.

Om Områdefornyelse Nordvest
Områdefornyelse Nordvest er en lokalt forankret fem-årig indsats, der løber fra oktober 2016 til oktober 2021. Områdefornyelsen skal understøtte en positiv byudvikling gennem fysiske, sociale og kulturelle projekter. Områdefornyelsens vision og projekter er beskrevet i en politisk godkendt kvarterplan. Du skal blandt andet arbejde med afsæt i kommunens politik om Fællesskab København og Politik for Udsat By. Der er afsat 60 millioner kroner til områdefornyelsen, som finansieres af Københavns Kommune og Transport- og Boligministeriet. Områdefornyelsen er organisatorisk forankret i Teknik- og Miljøforvaltningen, men arbejdsstedet er i Nordvest.

Om jobbet
Du skal være projektleder på to indsatser i Nordvest:
1) Udviklingsplan for det gamle industrikvarter og
2) Udvikling af byliv, netværk og lokal forankring af byrumsforbedringer på Frederiksborgvej.
Samskabelse er et af områdefornyelsens varemærker, hvilket betyder, at du skal udvikle alle projekter i dialog med lokalområdet, kommunale forvaltninger, foreninger, investorer og eksterne rådgivere. Du skal både lede dine egne projekter og sikre, at rådgivere leverer de ønskede resultater.

Om dig
Vi søger en projektleder med minimum fem års erfaring, der har lyst til at være en del af et mindre, lokalt placeret sekretariat, der arbejder tværfagligt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på tværs af kommunale forvaltninger og med udvikling af tidligere industriområder. Vi forventer derudover, at du kan:

  • Aflæse, afkode og formidle det levede liv i Nordvest, så arkitekter, ingeniører og rådgivere kan skabe byrumsforbedringer, der matcher præcist til kvarteret
  • Kender lokalplanprocessen og kan navigere mellem lokale, kommunale og private interesser
  • Koble udviklingen af industrikvarteret sammen med politikker og strategier for Københavns udvikling
  • Arbejde med lokalt ejerskab og netværk for at sikre forankring af de fremtidige byrumsforbedringer
  • Etablere samarbejdsrelationer og partnerskaber om vores projekter
  • Navigere på og oversætte mellem det lokale og centrale niveau, så de lokale behov og interesser kan kobles med de overordnede politiske målsætninger for udvikling af udsatte byområder
  • Har mod på at lede processer, hvor mange forskellige perspektiver mødes
  • Kan inspirere og motivere samarbejdspartnere til at finde fælles løsninger, men også sætte dine synspunkter igennem når det er nødvendigt
  • Har lyst til at være en del af en travl og afvekslende arbejdsplads med hyppige aftenmøder, mange forskellige opgavetyper og bolde i luften
  • Brænder for at arbejde med udsatte byområder.

Om os
Du bliver del af et lokalt sekretariat, hvor vi lægger vægt på tværfaglighed, ærlighed og humor, og hvor der er højt til loftet. Sekretariatet består af en projektchef, fire projektledere og tre studentermedhjælpere. Vi har en styregruppe med repræsentanter for lokalområdet og de kommunale forvaltninger. Der er to år tilbage af Områdefornyelsens programperiode, og der er fart på vores projekter.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og ønskes besat den 1. december 2019 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år og ti måneder.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Anne Steen Hansen på 2155 5282.
Kvarterplanen kan læses her: http://www.kk.dk/omraadefornyelsenordvest
Områdefornyelsernes arbejde kan også følges her: www.facebook.com/nordvest.omf

Søg via nedenstående link senest fredag den 8. november 2019.
Samtaler afholdes i uge 46.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Fredag den 08. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1