To projektledere til strategisk byudvikling i Team Planlægning, Center for Byudvikling ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at drive byudviklingen i København fremad? Team Planlægning i Center for Byudvikling søger to nye kolleger, som kan indgå i en spændende og alsidig hverdag på Københavns Rådhus.

Hvem er vi?
Center for Byudvikling er en del af Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Vi arbejder med kommunens overordnede byudvikling, herunder kommuneplanlægning, trafikplanlægning, boligpolitik og kriminalitetsforebyggelse. Center for Byudvikling består af fire teams, og de ledige stillinger er hos Team Planlægning.

Team Planlægning har ansvaret for byens overordnede fysiske planlægning, herunder kommuneplanen og de store byudviklingsprojekter som Nordhavn, Carlsberg, Sydhavnen og Ørestad.

Vi arbejder med at indfri de mål, som Borgerrepræsentationen med kommuneplanen sætter for byens udvikling. En vigtig dagsorden er at skabe en sammenhængende by med et højt kommunalt serviceniveau til københavnerne.

Teamet har i forbindelse med nye forslag til planlægning ansvaret for ændringer af kommuneplanen, både ved mindre og især ved større projekter, f.eks. omdannelse af tidligere industriområder og -bygninger. Teamet har også en vigtig rolle i at sørge for, at byen udvikles, så den kan rumme den forventede befolkningsvækst samtidig med, at byen udvikler sig i den rette økonomiske, sociale og bæredygtige balance.

Hvem søger vi?
To projektledere med erfaring inden for byudvikling (fuldmægtige) – en permanent stilling og en tidsbegrænset stilling af to års varighed, begge er fuldtidsstillinger.

Vores nye kolleger skal have lyst til at gøre en forskel i arbejdet med byudvikling af København. Nøgleord er gå-på-mod, strategisk sans for byudvikling og en evne til at håndtere mange opgaver samtidig. Din dagligdag vil være præget af kontakt til mange samarbejdspartnere, herunder kommunens øvrige forvaltninger, offentlige og private grundejere, rådgivere og andre interessenter i kommunens planlægning.

Du vil komme til at beskæftige dig med projektledelse og arbejde på tværs af en række af kontorets opgaver, fx kommuneplantillæg og det boligpolitiske område, samt indgå i samarbejde med øvrige kolleger på større sager og helhedsplaner.

Vi forventer, at du

  • har 1-3 års erfaring fra stat, kommune, en nonprofitorganisation eller konsulentbranchen
  • har erfaring med at arbejde med strategisk byudvikling og gerne erfaring med udarbejdelse af lokalplaner
  • kender til metode for planlægning og realisering af byudviklingsprojekter
  • har erfaring med eller forståelse for forvaltningsprocesser og kan formulere dig klart og tydeligt i skrift og tale
  • har gode organisatoriske og analytiske evner
  • kan lide at have ansvar og arbejde selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner, også på tværs af fagmiljøer
  • kan bevare det gode humør og overblik, også i en travl hverdag

Hvad får du?
Vi kan tilbyde en hverdag på Københavns Rådhus, hvor du sammen med engagerede kolleger kan gøre en forskel på et område med stor politisk bevågenhed. Du vil få indgående kendskab til Københavns Kommunes byudvikling og mulighed for at skabe dig et bredt netværk i kommunen og i ejendomsbranchen. Vi er et team på 22 medarbejdere med mange opgaver, og det er en forudsætning, at vi hjælper hinanden. Derfor lægger vi også stor vægt på godt kollegaskab, en fleksibel og omstillingsparat arbejdsform og en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Økonomiforvaltningen har som målsætning at være en familievenlig arbejdsplads.

Vi lægger vægt på personlig udvikling og gennemfører kompetenceudvikling for alle medarbejdere.

Ansættelsesperiode for den to-årige ansættelse: den 1. januar 2020 til den 31. december 2021.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingerne, er du velkommen til at kontakte planchef Kenneth Horst Hansen på 5191 9126 eller teamleder Christian Friis Binzer på 2060 5459.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 19. november 2019
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 47 og 48.

Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Tirsdag den 19. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1