Projektmedarbejder til Mobilitetsenheden i Teknik- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Københavns Kommune har ambitiøse mål om at fremme de grønne mobilitetsformer, reducere støj, luftforurening og CO2 samt skabe bedre byrum og mere byliv. I mobilitetsenheden i Byens Udvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder vi med den overordnede udvikling af de planer og strategier, der understøtter de politiske målsætninger på trafik- og mobilitetsområdet i København.

Mobilitetsenheden søger en projektmedarbejder med en relevant uddannelse, kendskab til trafik og mobilitet, flair for tværgående samarbejde, analytisk sans, gode kommunikationsevner samt tidligere arbejdserfaring fra en politisk styret organisation. Stillingen er tidsbegrænset.

Om stillingen
Du vil indgå i et velfungerende team i Mobilitetsenheden, der udarbejder de bydækkende planer og strategier for Københavns Kommune i tæt samarbejde med interne og eksterne aktører. Teamet deltager ligeledes i en række opgaver i forhold til større kommunale og regionale infrastrukturprojekter, herunder analyser i forhold til Lynetteholmen og andre udviklingsprojekter.

Du vil i samarbejde med en projektleder skulle fungere som projektmedarbejder i arbejdet med en række større analyser på transportområdet – mere specifikt vil det omhandle en analyse af grøn omstilling af trafikken samt en analyse af biltrafikken i Indre By og brokvarterne. Du skal medvirke til praktisk håndtering af møder, referater, opfølgning mv. Derudover vil du fungere som projektmedarbejder på en række af enhedens andre opgaver, herunder i forhold til betjening af direktion og politikere og besvarelse af borgerhenvendelser.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Overordnet mobilitetsplanlægning, herunder analyser af gang, cykler, kollektiv trafik og biltrafik
  • Projektmedarbejder i en række større projekter i samarbejde med interne og eksterne partnere
  • Betjening af direktion og politikere, herunder udarbejdelse af faglige notater, indstillinger og mødeforberedelser mv.
  • Betjening af borgere, herunder borgerhenvendelser, aktindsigter mv.
  • Udarbejdelse af initiativer til realisering af KBH 2025 Klimaplanens målsætninger på mobilitetsområdet, herunder indspil til budgetforhandlinger

Om dig
Vi søger en ambitiøs projektmedarbejder med kendskab til området, der kan bidrage til en række af enhedens store strategiske opgaver på trafik og mobilitetsområdet i samarbejde med interne og eksterne aktører. Du skal derfor kunne navigere i komplekse samarbejdsprocesser med stort politisk fokus. Du må gerne være nyuddannet, men du skal have dokumenteret erfaring fra en kommune i forhold til at arbejde med trafik, mobilitet, klima-, miljø-, sundheds- og samfundsøkonomi. Du skal have flair for at udarbejde indstillinger til de politiske udvalg samt skrive faglige notater og lave mødeforberedelser.

Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med Office-pakken, QGIS, SAP-baseret økonomisystem (kaldet Kvantum i Københavns Kommune) og eDoc. Det er en stor fordel, hvis du allerede har et relevant fagligt netværk, som du kan trække på i forhold til de nævnte arbejdsopgaver.

Som menneske og kollega hviler du i dig selv, har let ved at motivere andre til at samarbejde og har flair for at navigere i en politisk styret organisation. Du har en relevant videregående uddannelse, er hurtig og præcis til at formulere dig og kender din målgruppe. Du kan omgås mange forskellige mennesker og er indstillet på at skulle håndtere forskellige slags opgaver i en travl og omskiftelig hverdag, hvor rammerne for opgaveløsningen ofte ændrer sig.

Lidt om os som arbejdsplads
Du vil komme til arbejde i Mobilitetsenheden i Byens Udvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi er en enhed, der går meget op i at gøre en forskel ude i byen, både strategisk og praktisk, og vi værdsætter både et godt grin og skarpe faglige diskussioner. Vi nyder hinandens forskellige fagligheder og bestræber os på at dele erfaringer på tværs i hele organisationen. Vi er en gruppe engagerede kollegaer med forskellige baggrunde, der tæller bl.a. ingeniører og humanister.

Generelt er her højt til loftet og en stærk samarbejdskultur, hvilket gør, at du som medarbejder har stor indflydelse på egne opgaver og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

Som ansat i Københavns Kommune har du arbejdsforhold, der gør det muligt for dig at få balance mellem arbejds- og privatliv, idet du får en arbejdsuge på gennemsnitligt 37 timer inkl. frokostpause. Vores kontor ligger centralt placeret på Islands Brygge.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er en tidsbegrænset generaliststilling på 14 måneder med forventet start hurtigst muligt og senest 1. februar 2020.

Din ansøgning skal maksimalt være på én side og dit CV på maksimalt tre. I din ansøgning kan du eventuelt komme med konkrete eksempler på, hvordan lige netop du kan bidrage til løsning af teamets opgaver.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Casper Harboe på 2966 9067.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. december 2019
Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 51.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Onsdag den 11. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1