Rekrutteringsfirma

Project & Process Manager, Denmark & Norway - Storkøbenhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vores kunde Just Eat vokser og de har travlt med at servicere eksisterende- og nye kunder. Derfor er vi på udkig efter den helt rette person, der evner at ”optimere motoren” mens den kører. Personen kendetegnes ved at have et skarpt øje for optimering af forretningsprocesser og en solid erfaring indenfor projektledelse. Hvis du kan nikke genkendende til ovennævnte, så er det måske dig vi er på udkig efter?

Jobbet

Din primære opgave bliver at understøtte udviklingen af driften, så Just Eat kontinuerligt leverer markedets bedste kundeoplevelse inden for Takeaway. Du vil både være tovholder og den eksekverende kraft på projekter inden for Operations, Customer Care, Restaurant Support og Delivery.

Du vil skulle lede både interne og eksterne teknologi-projekter fra A-Z, hvor du sikrer dig, at de rigtige kompetencer er repræsenteret, fremdrift på det enkelte projekt og endelig eksekvering.

Endvidere indeholder rollen at identificere, udvikle og implementere proces forbedringer og Standard Operational Procedures inden for, og på tværs af, afdelingerne samt i forhold til kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Eksempel på projekter kunne være:

  • Implementering af restaurantkæder på Just Eat´s platform
  • Lokal implementering af systemer og processer fra hovedkontoret i London. Stå for intern uddannelse af personale i nye systemer og processer.
  • Optimering af nuværende lokale værktøjer og processer i organisationen
  • Lokalisering og implementering af omkostningsbesparende processer

Som Project- & Process Manager vil du referere til Operations Director, Denmark & Norway og have en bred berøring med hele organisationen. Arbejdstiden er mellem kl. 8-17 og kontoret er bemandet alle ugens 7 dage fra kl. 9-23.

Kandidaten

Vi forestiller os at du har en baggrund med 2- 4 års erfaring som projektleder. Du er vant til at gennemføre tværgående projekter og finder det naturligt at skulle udarbejde projektplaner, ressource allokere, drive og eksekvere projekter. Din lean baggrund, gør at du ligeledes er du god til at definere og udarbejde procesbeskrivelser og derved sikre optimale arbejdsgange.

Uddannelsesmæssigt kunne du have læst projekt- / procesledelse, lean eller supply chain. Det vigtigste er at du har praktisk og dokumenterede erfaring på området.

Vi forventer at du er:

  • Robust med højt energi niveau og god til at delegere og prioritere indsatser.
  • Forretningsorienteret, struktureret og detaljeorienteret når det er nødvendigt
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Nysgerrig, udadvendt og opsøgende på tværs af organisatoriske strukturer
  • En stærk kommunikator både mundtlig og skriftligt
  • Lyttende, identificerende og samtidig evner at eksekverer indenfor de opsatte tidsrammer.

Du er personen, der formår at får projekter og processer til at bevæge sig og skaber værdi for dine interessenter.

Løn

Du vil blive tilbudt en god lønpakke inklusiv pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

Tiltrædelse

Snarest, men afventer den rigtige kandidat.

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Virksomheden

Just Eat er en verdensomspændende online-virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 2001. Hvert år formidler selskabet mere end 13 millioner måltider til sultne danskere, og med en online-markedsandel på over 75 % i Danmark er Just Eat danskernes klart foretrukne online takeaway-platform - på både web og i apps. Selskabet samarbejder med over 2.500 restauranter på tværs af hele landet, hvilket også gør dem til danskernes lokale takeaway-portal. Selskabet består af mere end 400 medarbejdere, der dækker alt fra salg, marketing, finans, kundeservice og levering. I dag er selskabet etableret i 13 lande rundt omkring i verden. Just Eat er børsnoteret i London, hvor de også har deres hovedsæde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1