Rekrutteringsfirma

Bid Specialist / Tilbuds- og udbudskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

PersonaleBørsen søger for vores kunde 3Business en Bid Specialist til deres erhvervssupport.

Kunne du tænke dig at være med til at sikre væksten på større erhvervskunder og gøre dansk erhvervsliv mere effektivt via mobile og fleksible kommunikationsløsninger? Har du et skarpt øje for detaljen og brænder du for prissætning og indgåelse af kundeaftaler? Så er det måske dig, vi søger til at håndtere virksomhedens større tilbud og udbud.

Jobbet

Som Bid Specialist er du sælgerens og salgschefens nærmeste support og sparringspartner hele vejen igennem tilbudsprocessen. I samarbejde med de produktansvarlige og Salg, definerer og driver du en overordnet tilbudstaktik på tværs af kundesegmenter i Danmark.

Dit ansvarsområde vil blandt andet være:

  • Facilitere tilbuds- og udbudsprocessen og medvirke til at sikre virksomhedens vækst på større erhvervskunder
  • Som kontraktansvarlig, at skabe et fast fundament for alle kundekontrakter og løbende opdatere dette
  • At sikre at alle tilbud er i overensstemmelse med virksomhedens politikker og prisgrundlag
  • I tæt samarbejde med organisationens jurister at sikre, at alle lovgivninger overholdes
  • Som en naturlig del rådgive og sparre med dine kolleger i salg
  • Deltage på kundemøder efter behov

Du vil være personen, der driver alle processer i tilbudsgivningens faser fra A-Z, samtidig med at du bærer ansvaret for fremdrift. Det er dig, der kvalitetssikrer og risikovurderer alle større tilbud, der sendes ud til kunderne.

Kandidaten

Din faglige viden kombineret med din analytiske og taktiske forståelse gør, at du har værktøjskassen i orden. Du evner at supportere sælgerne og beslutningstagere i at kunne lægge taktikken og forudse de næste træk i processen.

Skal du have succes i jobbet, kræver det et højt aktivitetsniveau, samt at du er:

  • Udadvendt, struktureret og kvalitetsbevidst
  • Robust og selvstændigt arbejdende med gode tværfaglige samarbejdsevner overfor mennesker på alle trin i organisationen
  • Resultatorienteret med strategiske kompetencer kombineret med høj analytisk kapacitet
  • Passioneret omkring erhvervskunder og den gode oplevelse i hele kundeforholdet

Du har en videregående kommerciel uddannelse, hvor du har arbejdet med problemløsning og dataanalyseværktøjer. Overbygget med minimum 2-3 års erhvervserfaring med fokus på B2B tilbudsgivning / projektledelse, gerne inden for Tele- & IT-branchen.

Sprog

Dansk og engelsk i skift og tale.

Virksomheden tilbyder

Du bliver en del af virksomhedens Business Sales Support afdeling, som udover tilbuds- og udbudsprocessen har ansvar for Contract Management, Implementering samt Support til VIP kunder og salgsafdeling. Afdelingen beskæftiger sig med en lang række teleprodukter og teleløsninger til større erhvervskunder.

Der er tale om en helt central rolle, hvor du får et stort spillerum med rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Dette i en organisation med udbredt vinderkultur og fokus på mangfoldighed.

Arbejdsstedet er på hovedkontoret Scandiagade 8, 2450 København SV

Løn

Du vil blive tilbudt en lønpakke bestående af fast grundløn og bonus. Derudover får du frokost-, pensions- og sundhedsordning.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Virksomheden

3 er telebranchens innovative udfordrer både på privat- og erhvervsmarkedet, og det sætter sit præg på måden, vi arbejder på i hele organisationen. Vores værdier spiller en vigtig rolle i virksomheden, og arbejdsmiljøet er ungt og energisk. 3 er ejet af Hutchison Whampoa og Investor AB, og vi opererer i ni lande i alt. I Danmark beskæftiger vi cirka 700 medarbejdere på vores hovedkontor og i vores mange butikker rundt om i landet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København SV

Lignende jobs

  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1