Erfaren programleder til arbejdet med Sundhedsplatformen og hospitalsbyggerierne i Østdanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst og evner til at gennemføre it-projekter i et felt med høj kompleksitet og mange interessenter? Brænder du for at gøre en forskel og skabe værdi for sundhedsvæsnet, hospitaler og patienter? Og lyder sundhedsteknologi spændende? Så er du måske den nye kollega vi søger i Region Hovedstadens Center for It og Medicoteknologi (CIMT) til at lede vores program af projekter med tilknytning til Sundhedsplatformen (SP) og hospitalsbyggerierne.

Som programleder vil du blive ansvarlig for vores projekter relateret til de mange igangværende og kommende hospitalsbyggerier i Østdanmark. Hver gang et af de nye hospitalsbyggerier skal ibrugtages, skal SP stå klar og være færdigkonfigureret fra dag 1, sådan at den digitale understøttelse af hospitalet er velfungerende fra start. Der er tale om en portefølje af projekter, der er vigtige for regionernes medarbejdere og borgere.

Programlederen er ansvarlig for at sikre den overordnede sammenhæng i projektporteføljens planer, herunder for rapporteringen og leverancerne fra projekterne. Planerne skal både være afstemt i forhold til de enkelte hospitalsbyggeriers behov samt internt i forhold til CIMTs ressourcer. Du vil i den sammenhæng skulle referere til såvel styregrupper nedsat omkring de enkelte byggerier som til en intern tværgående styregruppe i CIMT. Du vil endvidere blive ansvarlig for projektkonceptet omkring SP og hospitalsbyggerierne, samt stå for at sikre, at projekterne bliver bemandet med en af de 4 projektledere, som aktuelt arbejder med hospitalsbyggerierne på fast basis.

Om dig
Du har erfaring med at gennemføre it- og forretningsprojekter/programmer, gerne i større og komplekse organisationer. Ligeledes har du en relevant uddannelse og gerne relevante certificeringer. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring i at samarbejde med hospitaler og sygehuse.

Da projekterne i vores portefølje omkring hospitalsbyggerierne har stor kritikalitet samt en bred kontaktflade er det vigtigt, at du som person er resultatorienteret, men samtidig lyttende og inddragende. Derudover vægter vi, at du:

  • har god forståelse for arbejds- og beslutningsgange i en politisk styret organisation
  • trives med ansvar, er vedholdende og tager ejerskab
  • kan bevare overblikket og arbejde metodisk og struktureret med at skabe fremdrift
  • er en proaktiv holdspiller, som kan motivere og stå i spidsen for et team af projektledere
  • kan begå dig i et stort og komplekst interessentlandskab og er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt
  • er humoristisk, uformel og i stand til at tackle udfordringer med et smil oguden at give op

Det skal også nævnes, at vi i tæt samarbejde med regionernes hospitaler og sygehuse har udbredt agile metoder i vores organisation. Arbejdet sker med udgangspunkt i en række nye SP-fokusområder, hvor hospitaler og it i tæt samarbejde skal videreudvikle Sundhedsplatformen. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab og erfaring med agile udviklingsmetoder.

Vi tilbyder dig

  • En travl og spændende hverdag
  • En unik chance for at arbejde med de nye hospitalsbyggerier og udvikling af fremtidens digitaliserede sundhedsvæsen
  • En fleksibel arbejdsform med frihed under ansvar, stærkt fællesskab med dygtige kolleger og kontakt til mange forskellige faggrupper
  • En stor arbejdsplads med et dynamisk og uformelt miljø

Om os
CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. CIMT beskæftiger ca. 1.000 mennesker og har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

Vores sektion er en del af enheden SP System. Vi er en sektion på 20 medarbejdere primært fordelt på analytikere, scrum masters/projektledere samt konsulenter. Du vil blive en del af teamet for scrum masters/projektledere.

Som udviklingssektion har vi en stor rolle i arbejdet med udvikling af Sundhedsplatformen, herunder strategiudvikling på længere sigt inden for vores områder. Vi samarbejder med mange parter, både i CIMT, i Region Hovedstaden, i Region Sjælland samt med vores leverandør.

Vi er en blandet medarbejdergruppe med mange forskellige faglige baggrunde, og vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer.

Vi har en uformel kultur med kolleger, der er klar til at hjælpe og støtte dig – og som forventer, at du er klar til at give igen.

Du kan læse mere om Center for It, Medico og Telefoni her: www.regionh.dk/imt

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Martin Thor Hansen, tlf. 53 58 09 10.

Ansøgningsprocedure
Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem senest d. 10. januar 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1