Projektkoordinator til Strategy & Sustainability Advisory

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din interesse i kommunikation, administration og forretningsudvikling i spil, når du hjælper mere end 50 managementkonsulenter med at levere managementydelser i et dynamisk og højt fagligt miljø. Som projektkoordinator vil du være ansvarlig for en lang række administrative opgaver, der får afdelingen til at fungere optimalt i det daglige. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du trives med mange bolde i luften og et højt arbejdstempo. Er du vores nye projektkoordinator til Strategy & Sustainability Advisory? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling Strategy & Sustainability Advisory

Strategy & Sustainability Advisory er en del af Rambøll Management Consulting. Vi værner om at skabe synergier og bygge bro mellem en dyb teknisk ekspertise og kommerciel forretningsforståelse, særligt inden for vores serviceområder: Strategy, M&A, Project & Program Management, Operational Excellence og Sustainability. Du bliver en del af en ung og dynamisk afdeling med et højt drive og stærkt sammenhold, der sætter pris på at have det sjovt sammen både på og uden for arbejdspladsen.

Afdelingen er tilknyttet vores kontorer i Ørestad og Aarhus. Du vil arbejde fra Ørestad og i det daglige referere til Senior Director af Strategy & Sustainability Advisory.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder vil blive koordineret i samarbejde med afdelingens nuværende projektkoordinator & PA, der går på barsel fra februar 2021, hvorfor der er behov for ekstra kræfter og assistance i afdelingen. Da vi pt. er på en vækstrejse, ses dette som en fuldtidsansættelse.

Du vil få ansvar for opgaver inden for de følgende områder:

  • Løbende vedligeholdelse af ressourceoverblik for afdelingens konsulenter samt staffing
  • Planlægning af ledelsesmøder, afdelingsmøder og afdelingsarrangementer
  • Bistand til tilbudsarbejde (research og koordinering frem mod aflevering)
  • Korrektur og oversættelse (dansk og engelsk) samt løbende vedligehold af afdelingsmateriale
  • Tekstproduktion og layout af tilbud, afrapporteringer og præsentationsmateriale
  • Screening af ansøgninger samt koordinering af interviews og ansættelsesprocedurer
  • Onboarding og opstart af nye kolleger – lige fra praktikanter til senioransatte
  • Kursuskoordinering og -planlægning af interne kurser i afdelingen
  • Højre hånd for afdelingens management team med diverse løbende ad hoc-opgaver, herunder især for Senior Director af Strategy & Sustainability Advisory med alt lige fra ledelsesrapporteringer, mødebooking og -deltagelse

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du har en relevant akademisk baggrund (Cand.ling.merc/Cand.merc.kom el.lign.)
  • Du har relevant erfaring fra en tilsvarende stilling og/eller relevant baggrund og branchekendskab, fx fra et større konsulenthus
  • Du besidder en høj faglig stolthed og sætter en ære i at levere kvalitet frem for kvantitet
  • Du har gode sprogkundskaber i både dansk og engelsk – og er en dygtig kommunikator og lingvist
  • Du er åben, udadvendt og præsentabel
  • Du har et højt drive og en kommerciel tilgang
  • Du er service- og samarbejdsminded

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er dedikeret og har mod på at blive udfordret i en travl hverdag og i et tværfagligt miljø, hvor du opererer som go-to-person og en central problemløser i afdelingen, hvilket kræver særligt gode people management skills. Du vil i høj grad selv drive og facilitere dine egne workstreams med særlig fokus på generel support og overholdelse af deadlines.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den private og offentlige sektor. Med 600 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll globalt

Rambøll er en førende ingeniør-, arkitektur- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 16.500 eksperter på 35 kontorer i hele verden, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning, karakterer fra videregående uddannelser og evt. relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet. Der holdes samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer opstart fra december 2020 og aller senest januar 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator & PA Mette Jakobsen på [email protected] eller telefon +45 5161 2795.

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 01.11.2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7