Teamleder til industriprojekter inden for byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din passion for ledelse i spil, når du skal opbygge et nyt team som skal fokusere på projektledelse af Rambølls byggeriprojekter inden for industrisektoren på Sjælland. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har 10-15 års erfaring med projektledelse, god markedsforståelse og ledelseserfaring fra den industrielle sektor eller som tidligere konsulent for en af branchens virksomheder.

Er du vores nye Teamleder? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Bliv en del af vores afdeling for byggeri inden for industrisektoren

Som vores nye Teamleder vil du være en del af Rambølls afdeling for byggeri inden for industrisektoren, hvor du vil rapportere direkte til afdelingslederen. Afdelingen består af 9 erfarne og entusiastiske projektledere, som arbejder med spændende byggeriprojekter både internationalt og i Danmark. Projekterne varierer i størrelse fra mellemstore til store projekter, og mange af vores kunder er store virksomheder i det danske marked.

I din rolle som Teamleder vil dit største ansvarsområde være at proaktivt lede vores markedsudvikling på Sjælland. Samtidig med at du forhandler, vinder og udfører projekter forventes det også, at du aktivt udvikler et team af dygtige projektledere, og som Teamleder vil du naturligt påtage dig en rolle som mentor for junior projektledere. Som en af afdelingens markedseksperter inden for industriprojekter forventes det også, at du proaktivt sparrer med afdelingens ledelse for at styrke afdelingens markedsposition inden for vores ekspertiseområde.

Hos Rambøll arbejder du tæt sammen med ingeniør- og arkitektspecialister, som alle er eksperter inden for deres individuelle områder. Det vil være dit ansvar som kundernes primære kontaktperson at sammensætte et stærkt hold til udarbejdelse af projekterne. Det er derfor vigtigt at bringe alle Rambølls relevante kompetencer og ydelser i spil.

Dine centrale opgaver og ansvarsområder vil være:

  • Udvikle en portefølje af industrikunder og projekter på Sjælland
  • Opbygge et stærkt team af projektledere
  • Tilgå nye og eksisterende kunder og udvikle markedet i denne sektor
  • Fungere som projektleder på industriprojekter med det formål at delegere projektledelsesansvar
  • Tværfagligt samarbejde internt i Rambøll og krydsalg af vores kompetencer og ydelser til vores kunder

På et mere personligt plan forventer vi, at du er åben for nye ideer og er imødekommende over for kollegaer og kunder. Du er empatisk, og du skaber gode betingelser for samarbejde på tværs af tværfaglige teams og leverer projekter af høj kvalitet til tiden. Du er ambitiøs og ønsker at udvikle dine færdigheder og ekspertise for at løfte både dig selv og Rambøll til det næste niveau. Du anerkender og værdsætter, at vellykkede projekter er veldokumenterede, og din strukturerede tilgang til projektledelse sikrer høj kvalitet i kommunikationen med alle involverede parter. Da du vil være i tæt dialog med dine kolleger og kunder, er det vigtigt, at du føler dig afslappet i en udadvendt rolle, og du føler dig godt tilpas i en stilling, hvor du skal etablere og vedligeholde gode relationer til kunder, leverandører og entreprenører. Dit netværk og dine netværksevner bidrager til markedsudvikling og din evne til at sammensætte stærke teams, der leverer det bedste fra Rambøll til vores kunder. Du nyder det ansvar, der følger med en ledelsesrolle, og du kan fremme holdånden ved at vinde og udvikle attraktive og spændende projekter.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter inden for byggeri, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur og byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: 19. september 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 7
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 6
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4