Projektchef til store klimaprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Projektområdet i HOFOR gennemfører årligt mere end 500 anlægsprojekter inden for vores forskellige forsyningsområder, og har mere end 200 ansatte i området. Projekterne omfatter alt fra mindre vedligeholdsprojekter til etablering af forsyningsledninger, vandværker, kraftværker, spildevandsprojekter m.fl. Vi er blandt andet i fuld gang med at udbygge og ombygge afløbssystemet for at reducere mængden af spildevand, der ledes i recipienten.

Som vores nye projektchef bliver du en del af Porteføljestyringsafdelingen, som er en af fire afdelinger i Projektområdet. Afdelingen er ansvarlig for at styre alle anlægsprojekter i HOFORs opland inden for forsyningerne fjernvarme, vand, spildevand, kraftvarme mv. Afdelingen har et årligt budget på mere end 2,0 mia. kr. Du vil sammen med afdelingens øvrige 11 Projektchefer referere til afdelingschefen for Portefølje.

Du får ansvaret for renovering og nybygning af en række af vores store og mindre spildevandsanlæg, typisk spildevandsbassiner, skybrudstunneller, ledningsanlæg mv. i samarbejde med 2 øvrige projektchefer på dette område. Projekterne udvælges, udvikles og prioriteres i samarbejde med Plan- og Driftsafdelingerne, og det vil være dit ansvar at sikre, at projektlederne løser projekterne til tiden inden for de økonomiske rammer og de aftalte mål.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Have ansvar for en Portefølje af store og små spildevandstekniske anlæg. Projekterne er kendetegnet ved en høj grad af kompleksitet, såvel teknisk som interessentmæssigt, hvor der skal ske en høj grad af koordinering med flere afdelinger i HOFOR, med andre projekter og forsyningsselskaber samt med myndigheder
  • Samarbejde med den øvrige ledelse i Projektområdet, Plan- og Driftsafdelingerne i HOFOR og i særdeleshed to øvrige projektchefer med lignende Porteføljer
  • Være en drivende kraft i arbejdet med at systematisere og strømline udførslen af vores store spildevandsprojekter på tværs af Porteføljerne
  • Samarbejde med sektionen omkring ressourceplanlægning, herunder også kompetenceudvikling af HOFORs projektledere
  • Deltage i den overordnede produktionsplanlægning i forhold til eksekvering af anlægsprojekter
  • Sikre overblik over projekternes økonomi og fremdrift i Porteføljen
  • Motivere og sparre med projektleder omkring kritiske og relevante forhold fx. faglige, kontraktuelle, økonomiske, udbuds-, bemandings-, risiko-, kvalitets- og tidsmæssige forhold i projektet
  • Sikre effektivt og smidigt samarbejde med vores eksterne leverandører, rådgivere og entreprenører

Der er tale om et selvstændigt og udfordrende job i en stor og spændende projektorganisation. Du vil blive en del af et dynamisk, projektorienteret arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger i en virksomhed med flad struktur.

Erfaren projektchef med godt overblik og gode kommunikationsevner

Vi forventer, at du har mere end fem års erfaring som projektchef eller mere end 10 års erfaring som projektleder fra komplekse spildevandsprojekter. Derudover forventer vi, at du besidder en teknisk-, forretningsmæssig forståelse samt udviklingserfaring. Du har måske opnået erfaringen fra en forsynings-, rådgiver- eller entreprenørvirksomhed.

Du er i stand til at skabe ro samt overblik over Porteføljen og opnå et godt samspil med projektlederne. Du er god til at planlægge og prioritere samt fejre succeser i fællesskab, når målene opnås. Du har gode kommunikationsevner og bruger dem til at udfordre organisationens ledere og dine medarbejdere konstruktivt, så de udvikler sig og skaber gode resultater.

Vi forestiller os desuden, at du har lyst til at arbejde med kompleks interessenthåndtering, en interesse i løbende at følge op på økonomi, tidsplan, leverancer, leverandører og lignende i Porteføljen.

Endelig skal du udvise stærk interesse i at udvikle og strømline processer på tværs af projekter med henblik på at effektivisere projektafviklingen.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder som er rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Byerne står over for store udfordringer, bl.a. fordi det regner mere og oftere. HOFOR arbejder for, at man også skal kunne bo i byerne om 100 år. Vi har allerede gennemført adskillige projekter i Hovedstadsområdet, og i de kommende år bliver der investeret yderligere i at skybrudssikre hele København og minimere risikoen for oversvømmelser i Hovedstadsområdet.

Læs mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Martin Lykke Jensen, på telefon 2795 3466 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 12. december 2021.

Vi afholder løbende samtaler og ønsker opstart hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Søndag den 12. december 2021

Lignende jobs

  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Energy from Waste and Car...

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Customer Service Project Manager

    Are you passionate about delivering exceptional customer experiences? Do you thrive in a fast-paced and collaborative environment? We are looking for a Customer Service Project Manager to join our .
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Projektleder til ambitiøse og komplekse projekter

    Er du en dygtig projektleder med erfaring inden for større projekter? Brænder du for at tage ansvar og lede komplekse projekter fra start til slut? Så har [xxxxx]s bygherreorganisation .
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5