Projektkoordinator til kvalitetssikring af spildevands- og skybrudsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I de kommende år investeres der massivt i at skybrudssikre Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Det er derfor vigtigt, at vi bygger i den rigtige kvalitet, og samtidig sikrer at det efterfølgende er nemt at foretage drift og vedligehold af anlæggene. Du vil som projektkoordinator komme til at spille en vigtig rolle i fremtidens spildvands-, klima- og skybrudsprojekter og være med til at realisere den grønne omstilling.

Koordinering og gennemsyn af kvalitetssikringsmateriale

Som projektkoordinator bliver din opgave først og fremmest, at samle op på, og strukturere vores arbejde med kvalitetssikringsmaterialet i vores anlægsprojekter. Dine arbejdsopgaver vil derfor omfatte at:

  • Sikre at vores entreprenører leverer det kvalitetssikringsmateriale vi efterspørger, og at indholdet lever op til vores krav
  • Gennemgå entreprenørens kontrolplaner og løbende følge op på disse i samarbejde med projektlederen
  • Have ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores fælles udbudskontrolplaner, så vi sikrer, at vi efterspørger det samme kvalitetssikringsmateriale fra entreprenørerne på tværs af vores projekter
  • Sikre at udbudskontrolplanerne er retvisende for det specifikke projekt I samarbejde med projektlederen
  • Samarbejde med sektionerne Anlægsdokumentation og Ledningsdokumentation, som bl.a. har ansvaret for, at vores GIS er opdateret

Du vil altså få opgaver både på kontoret og på byggepladserne, og du vil få en vigtig rolle i flere projekter, der er under udførelse.

Struktureret og teknisk velfunderet

Du kan have en teknisk uddannelsesbaggrund, som eksempelvis teknisk assistent, byggekoordinator, bygningskonstruktør, maskinmester eller ingeniør, alternativt en tilsvarende praktisk erfaring.

Vi forventer at du har erfaring med anlægsprojekter indenfor forsynings- eller bygge- og anlægsbranchen, og at du i den forbindelse har arbejdet med, eller udarbejdet kvalitetssikringsmaterialer. Det vil være en fordel, hvis du har praktisk erfaring med at arbejde efter anlægstekniske normer (som eksempelvis DS475), gravearbejder i jord, komprimeringskontroller og beton. Hvis ikke du har det, skal du have vilje til at lære det.

Vi forventer at:

  • Du kan skabe struktur og overblik
  • Du kan opbygge og vedligeholde relationer både internt og eksternt ved at samarbejde konstruktivt og løsningsorienteret
  • Du kan kommunikere og arbejde godt sammen med entreprenører, og kan følge op på aftaler, også hvis de ikke overholdes

Det er desuden et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

18 dygtige kolleger er klar til at byde dig velkommen

Som vores nye projektkoordinator bliver du en del af teamet Klima og Kloak, som består af 18 dygtige kolleger, som er projektledere og specialister. Du vil referere til teamlederen. Teamet er en del af afdelingen Projekt- og byggeledelse, der tæller mere end 130 kolleger som arbejder med anlægsprojekter indenfor HOFORS forsyningsområder. Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor der vil blive sat pris på din struktur, hjælpsomhed og erfaring med kvalitetssikringsmateriale for projekterne.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 18. november 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte: Katrine Vind Tipsmark, Teamleder, 27954691 eller [email protected]. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Fredag den 18. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kvalitet - Tillid - Adfærd Opgaven: Som projektchef hos Kastberg A/S, står man for at styre og lede en byggesag i hoved, eller totalentreprise fra sagsoverdragelsen fra Projektchef salg, og t..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
10. juli 2024 7
9. juli 2024 7
8. juli 2024 7
7. juli 2024 7
6. juli 2024 7
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3