Rekrutteringsfirma

BMW Danmark søger en Junior Campaign Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Forstår du dig på fremtidens bilister, og ved du nøjagtigt, hvornår de har brug for at høre fra BMW? Har du erfaring med at planlægge de rette kampagner til rette tid, og bliver du motiveret af at sikre premium kvalitet i kommunikationen?

BMW Danmark A/S importerer biler, motorcykler, reservedele og tilbehør af mærkerne BMW og MINI.

BMW Group har et globalt salgsnet, der dækker 140 lande. I Danmark udføres salg og service af otte autoriserede forhandlere og 17 serviceværksteder. Grundlaget for BMW Groups succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger. Derfor er miljømæssig og social bæredygtighed i hele værdikæden en integreret del af koncernens strategi.

BMW Group er kåret som den mest bæredygtige bilproducent af Dow Jones Sustainability Index, og BMW Danmark er - for 10. år i træk - kåret som vinder i kundetilfredshedsundersøgelsen AutoIndex med Danmarks mest tilfredse bilejere.

Til stillingen som Jr. Campaign Manager søger vi, på vegne af BMW Danmark, en marketeer med indsigt og erfaring med at formidle og udvikle kommunikation til den fulde kundelivscyklus, og som dermed skaber værdi for BMW’s eksisterende og kommende kunder. I tæt samarbejde med salgsorganisationen i Danmark og den nordiske marketing organisation, udvikler du relevant indhold og kommunikation til hjemmeside, nyhedsbreve og SoMe.

Hos BMW Danmark består marketingteamet af dig og en studentermedhjælper. Du bliver derfor en central marketingperson i Danmark og har således ansvaret for de lokale kampagner i tæt samarbejde med det danske forhandlernetværk, den nordiske organisation og reklamebureau.

Blandt dine primære opgaver kan nævnes:
  • Planlægge, opsætte og drive lokale kampagner/projekter
  • Kommunikation på tværs af platforme/kanaler
  • Briefing af taktiske kampagner/budskaber
  • Koordinering af lancerings- og brandingkampagner
  • Dialog og koordinering med adskillige interessenter, heriblandt reklame- og mediebureau samt bilforhandlere
  • Oversættelse og korrekturlæsning af marketingmateriale, så det passer til det danske marked
  • Indholds- og sprogkorrektur på BMW.dk, nyhedsbreve og SoMe
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Udover din kommunikative rolle, bliver du samlingspunktet og vil drive projekterne omkring lancering af nye koncepter og implementeringen af disse, i tæt samarbejde med salgsafdelingen og Nordic Communications Manager.

Din profil
Som person er du vant til at planlægge og koordinere. Du er en stærk formidler af det gode budskab og har en skarp pen og gode kommunikationsegenskaber. Du motiveres af at se tingene fra udvikling til eksekvering samt drive projekter fra start til slut. Du kan lide at være den udførende på dine opgaver, og det er vigtigt for dig at kunne måle resultater og se forbedringsmuligheder.

Dette er, sammen med din forståelse for kunderejsen udslagsgivende for, hvordan de respektive produkter, koncepter og tiltag skal kommunikeres for at give størst mulig effekt. Derudover ved du præcis, hvad der driver både strategisk og taktisk kommunikation til danske bilejere.

Som BMW Danmarks Jr. Campaign Manager forestiller vi os, at du:
  • Er god til at strukturere og eksekvere på onlinekampagner
  • Kan lide at have mange bolde i luften samt koordinere og sikre det kølige overblik i en taktisk hverdag
  • Motiveres af at eksekvere og følge dine kampagner til dørs
  • Taler og skriver dansk og har ideer og indsigter til hvordan ’tone of voice’ kan påvirke en kampagne.

Hos BMW arbejdes der meget på tværs af organisationen, og du vil blive inddraget og selv have behov for at inddrage kolleger fra det nordiske marketingteam, forhandlerne og dine kolleger i BMW Danmark for at komme i mål med dine opgaver. Det betyder, at erfaring med mange interessenter i dine opgaver er vigtig. Du er udadvendt og skaber naturligt relationer på tværs af organisationen.

Din erfaring kommer fra at arbejde med premium brands og gerne fra en international organisation. Du har en uddannelse inden for marketing/kommunikation og relevant erfaring fra en lignende stilling. Gerne en stilling, hvor du har arbejdet selvstændigt og drevet egne projekter. Har du kendskab til bilbranchen, er det en fordel, men ikke et krav.

Du er en teamplayer, og kontoret i Sydhavnen, hvor din daglige gang vil være, bærer præg af dine 20 engagerede og motiverede kolleger. Her er der en åben dialog og et stærkt socialt og fagligt sammenhold, som du bliver en naturlig del af.

BMW Danmark er af Great Place to Work i 2021 certificeret som en god arbejdsplads.

Stillingen er tidsbegrænset, men for den rette kandidat med det rette mindset, kan der være mulighed for forlængelse.

Tiltrædelse
Finder du stillingen interessant, send gerne din ansøgning allerede i dag ved at trykke på 'Ansøg'. Talent & Mind afholder løbende samtaler, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København SV

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København SV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2