Erfaren projektleder til større udviklingsprojekter ved Institut for Læreruddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kunne du tænke dig at lede større projekter, der sigter mod opbygning af nye partnerskaber og videnmiljøer målrettet skoleområdet? Så er du måske vores nye projektleder.

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) indgår løbende i større udviklingsprojekter, som f.eks. har til formål at bidrage til udvikling af undervisningen i grundskolen i regi af forskellige partnerskabskonstellationer.

Vores ambition er sammen med vores samarbejdspartnere at iværksætte og drive store indsatser, der markant kan forandre både læreruddannelsen og skolerne. Der er tale om et indsatsområde i vækst, hvorfor vi har behov for en projektleder, der kan bidrage til at udvikle projekter, der som særlige signatur-indsatser vil have stor bevågenhed i organisationen og i vores omverden. Vi tilbyder derfor et spændende og udviklende job.

Om jobbet
Som projektleder skal du drive store, komplicerede projekter med mange aktører og interessenter. Det kræver et solidt projektledelsesfundament og en stærk faglighed, der vurderes at kunne styrke Københavns Professionshøjskoles og læreruddannelsens tilgang til arbejdet med udviklingsprojekter i partnerskaber.

En væsentlig del af projektledelsesopgaven vil bestå i projektudvikling, kapacitetsopbygning og balancering af interesser, der kan skabe grobund for nye vidensmiljøer i partnerskaber.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • lede og koordinere ansøgningsarbejde og samarbejde med eksterne fonde gennem alle faser (planlægning, udarbejdelse, kvalitetssikring og aflevering), herunder sikre løbende fremdrift
  • varetage projektledelsen af større, konkrete indsatser
  • have løbende kontakt med programejer og interne/eksterne samarbejdspartnere, herunder diverse uddannelsesinstitutioner og øvrige videnorganisationer, udvalgte kommuner og skoler mv.
  • håndtere partnere og interessenter ved at synliggøre projektet og tale projektets sag
  • deltage i KP’s kapacitetsopbygning, som del af en tværgående platform for strategisk udvikling og funding.

Den rette person til stillingen
Du har en relevant kandidatuddannelse eller tilsvarende og solid og dokumenteret projektledelseserfaring, herunder i forhold til styring af komplekse projekter med mange aktører og stor økonomi, gerne erfaring med såvel traditionel som agil projektledelse.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikationskompetencer
  • har stærke samarbejdsevner og flair for at skabe følgeskab og medejerskab
  • er strategisk stærk og god til at sætte meningsfuld retning for projekter og medarbejdere i en fagligt bredt sammensat gruppe, herunder ekspertise i at lede specialister og øvrige medarbejdere i projektgrupper
  • har erfaring med eller kendskab til det strategiske samarbejde med fonde
  • har kendskab til uddannelsessektoren, herunder gerne professionshøjskoler, universiteter og folkeskolen.

Om os
Stillingen er forankret i sekretariatet for Institut for Læreruddannelse. I sekretariatet varetager vi bl.a. strategi- og udviklingsopgaver og generel understøttelse af ledelsen på instituttet. Opgaven med projektledelse af udviklingsprojekter er en ny funktion i sekretariatet, og i stillingen vil du indgå i sparring med uddannelsesledelsen og forsknings- og uddannelseslederen.

Du vil også have et tæt samarbejde med både direktionen og med andre enheder på KP, bl.a. Stab for Forskning og Udvikling.

Institut for Læreruddannelse består af ca. 250 medarbejdere og har ansvar for læreruddannelse, tegnsprog- og skrivetolkeuddannelse, tekstilformidleruddannelse, natur- og kulturformidleruddannelse samt Nationalt Videncenter for Læsning.

Vil du vide mere om os?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Simon Cort Graae på telefon 4189 7529 eller mail [email protected] og forsknings- og udviklingsleder Bo Nielsson på telefon 5163 2640 eller mail [email protected].

Løn - og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse 1. januar 2020.

Du ansættes som projektleder i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation med mulighed for at forhandle løn i forbindelse med din ansættelse. Afhængig af dine kvalifikationer forventes stillingen at blive indplaceret som special- eller chefkonsulentstilling.

Sekretariatet har to arbejdssteder: Humletorvet 3, 1799 København V og Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg. Dit arbejdssted vil hovedsagligt være København V.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest søndag den 24. november 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 48.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 24. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1