Ny leder til Cafe Sonja – ligeså stærk og ligeså sød som Pippi!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Settlementet søger en ny leder til vores legendariske Café Sonja, det bankende hjerte i vores sociale handelsgade i Saxogade siden 1987.

Café Sonja er ganske særlig. Vi er først og fremmest topprofessionelle. Hver dag møder vi vores skønne gæster med det største smil, den varmeste betjening, og de fineste retter tilberedt på økologiske og klimavenlige råvarer honoreret med sølvmærket i økologi. Vi sætter en ære i et stærkt salg, så vi hvert år når vores budgetter og konstant udvikler og optimerer vores forretning. Vi er en socialøkonomisk café, der arbejder for at gøre en forskel for udsatte borgere, der er udenfor arbejdsmarkedet.

Men når vi selv skal sige det, er det alle os, der arbejder i caféen, der tilsammen skaber den helt særlige Sonja-ånd. Vi har et enestående arbejdsfællesskab, fordi vi har vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Vi er fleksere, frivillige, fuldtids- og deltidsansatte, samt praktikanter i jobafklaring i kortere og længere forløb, da en væsentlig del af forretningen er at sikre mennesker, der har været længe uden for arbejdsmarkedet, får viden, mod og tro på egne kompetencer i en arbejdssammenhæng.

Det blandede arbejdsfællesskab gør hverdagen charmerende, dynamisk og til tider uforudsigelig, og vores nye leder skal videreføre og udvikle den helt særlige forretning og ånd fremover. Det kræver sin mand/kvinde, som vi vurderer må være nogenlunde ligeså stærk og ligeså sød som Pippi. Derudover forventer vi, at:

Du har mindst 5 års erfaring fra ledelse af caféog/eller restaurant. Det er heltafgørende, at du har erfaring med drift og udvikling af forretning, har styr på alle de tekniske og lovmæssige detaljer, og at du sikrer sorte tal på bundlinjen. Og så skal du have:

  • Socialpædagogisk erfaring. Måske har du allerede erfaring med en beskæftigelsesrettet indsats. Du kan se det unikke i hvert menneske, gribe potentialet for dialog og udvikling, du formår kombinationen af feedback, støtte og skub på rette tid og tidspunkt, så mennesker vokser og kommer videre,
  • Sans for service. Du magter kombination af at gå forrest, ud på gulvet, ned i detaljerne og op i helikopteren med det overblik, nogle gange på én gang,
  • Sans for kvalitet, stemning og æstetik. Du sikrer, altgår op i en højere enhed, da kun det bedste er godt nok til Café Sonjas gæster,
  • Troen, viljen og gennemslaget til at sikre vi lykkes. Du skal brænde for kombinationen af den bedste café og det bedste arbejdsfællesskab, hvor vi investerer i mennesker, der vokser,
  • Et stærkt gen for samarbejde.Du skal lede caféen, derudover indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige forretningsledere i den socialøkonomiske butikker i Saxogade, mentorerne for praktikanterne og masser af øvrige medarbejdere i Settlementet
  • Personligheden så vi glæder os til at møde på arbejde mandag morgen.Du skaber grundstemningen i Café Sonja, det er dig, der hver dag holder hovedet koldt, hjertet varmt - så vi alle, når dagen er slut, lander med fødderne på det tørre.

Det får du:

  • De skønneste medarbejdere, humor, højt til loftet, frivillige og kolleger i en kultur, der brænder for fællesskabet og det rummelige arbejdsmarked
  • Vagtskema der ligger i dagtimerne i hverdagen– med god mulighed for fleksibilitet fra begge sider
  • En unik chance for at udvikle Café Sonjaog sammen med de bedste kolleger at udvikle den samlede Sociale Handelsgade i Saxogade
  • Løn efter aftale.

Vi forventer du kan starte 1. maj, så vi sikrer en måneds overdragelse med vores nuværende leder. Du vil referere til Anja Kure, der er forretningsudvikler og leder af den sociale handelsgade i Saxogade. For flere spørgsmål til stillingen, ring eller skriv til Anja på [email protected] eller 22988772.

Ansøgningsfristen er forlænget til fredag d. 20. marts kl. 12. Vi planlægger at gennemføre 1. runde samtaler og 2. runde i uge 13. Du skal forvente en lille opgave i forbindelse med eventuel samtale.

Læs mere om Café Sonja her:

http://settlementet.dk/portfolio-item/sdfgsdfg/

og om vores beskæftigelsesindsats her:

http://settlementet.dk/beskaeftigelse/projekt-traedesten/

Fakta: I caféen er vi 5 ansatte, 5 fleksere, 10 frivillige, 10-15 praktikanter.

Kort om Settlementet

I Settlementet tror vi på det enkelte menneske og de stærke fællesskaber. I kraft af mere end 100 års erfaring styrker vi socialt udsatte hver eneste dag. I vores Sociale Handelsgade i Saxogade, via vores beskæftigelses – og rådgivningsarbejde, i vores mange klubber, Feriekolonien Lyngborgen og det aktive værested Gang i Gaden. Alle er med i fællesskabet.

Kort om Saxogade

gaden til Københavns første sociale handelsgade. Saxogade danner således rammen om rummelige arbejdspladser i socialøkonomiske virksomheder, hvor borgere med problemer ud over ledighed tilbydes praktikforløb med fokus på faglig opkvalificering samt personlig og social kompetenceudvikling.

I Saxogade har vi fire socialøkonomiske virksomheder, samt træværkstedet, Fredes Woodshop. Gadens butikker indeholder: Café Sonja, børnetøjsbutikken Heidi & Bjarne, design butikken Normas, Urban Gardening virksomhed og showroom Grønne Kræfter. Derudover har Saxogade to co-creation butikker, hvor vi i samarbejde med kommercielle virksomheder skaber rummelige arbejdspladser for udsatte borgere. På nuværende tidspunkt har vi to co-creation butikker: LØS Market – emballagefrit supermarked og Naturli’ – den veganske købmand. Alle gadens butikker er kommercielle foran disken og sociale bagved. Det vil sige, at butikkerne har fokus på at drive virksomhed samtidig med, at de skal opkvalificere praktikanter. Alle butikker og værksted har praktikanter.

Lidt mere om Settlementet

Vores indsats er centreret om følgende:

  • Gælds- og juridisk rådgivningtil fattige og udsatte mennesker, der er havnet i gældsfælder for nogles vedkommende tæt på en million, fordi de fristes af kvik-lån og ofte forårsaget af psykisk sygdom forsøger at overleve på kontanthjælp eller integrationsydelse,
  • En trædesten ud på arbejdsmarkedetfor mennesker, der sidder fast i kontanthjælpssystemet. Vi giver støtte via personlig mentor, virksomhedsmentor – og via målrettede praktikforløb i vores sociale handelsgade i Saxogade, hvor vi driver syv forretninger på kommercielle vilkår, samtidig med at udsatte mennesker finder vejen tilbage til et job, til et fleksjob eller hvis det er det, der skal til, bliver visiteret til førtidspension. Denne indsats er via et tæt samarbejde med Københavns Kommune, Den A.P. Møllerske Støttefondog Tuborgfondet for at forretningerne løber rundt i sig selv.
  • Værestedet, Gang i Gaden, der ligger på Istedgade og er et aktivt fællesskab for mennesker, der har mødt mange kampe og megen modstand i deres liv. Nogle af dem lever på gaden, nogle med misbrug, fælles for dem alle er, at de lever i udsathed og at Gang i Gaden er deres anden hjem, eller hjemmet. Indsatsen har netop modtaget en fireårig driftsbevilling fra Københavns Kommune.
  • Klubber, der rummer fællesskaber,lige fra Fakras Kvindeklub, Madam Blå, Cuba-Klubben og mange flere. Mennesker, der samles, hjælper hinanden – og får den rådgivning de har brug for. Indsatsen er støttet af en række fonde og Københavns Kommune,
  • Derudover har vi en fantastisk feriekoloni, Lyngborgen, i Odsherred, der næste år fylder 100 år. Kolonien rummer en række smukke bygninger og ligger på en fredet grund ned til en af Danmarks smukkeste strande. Vi lejer bygningerne ud og vi bruger dem naturligvis også i forbindelse med vores indsats for udsatte mennesker.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Fredag den 20. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1