Projektleder til Engineer the future

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Fagligt stærk og handlekraftig projektleder med særlige kompetencer indenfor STEM-undervisning i grundskolen

Vil du være med til at øge elevers motivation og interesse for naturvidenskab og teknologi i grundskolen og gymnasiet? Og bidrage til at flere unge kan se sig selv som ingeniør, IT- eller naturvidenskabelig kandIDAt? I Engineer the Future vil vi gerne styrke vores indsatser over for børn og unge og søger en kollega, som vil sætte handling bag vores visioner.

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Vores mission er at øge antallet af unge, der tager en teknologisk eller naturvidenskabelig uddannelse og samtidig øge børn og unges naturvidenskabelige og teknologiske dannelse.

Vi arbejder med tre signaturaktiviteter: branding og studievalg med fokus på bl.a. nationale kampagner og karrierelæring, skolebesøgsordningen Book en ekspert, der sender kommunikationstrænede eksperter på besøg i grundskolen og på gymnasiet samt programmet Engineering i skolen og gymnasiet, som gennem engineering-metoden udvikler naturfagsundervisningen og undervisernes kompetencer i grundskolen og på gymnasiet.

Vi søger

Vi søger en projektleder med erfaring i at lede fondsprojekter og et godt netværk inden for STEM-uddannelsesverdenen til vores succesfulde signaturprojekt Book en ekspert til grundskolen. Der er allerede lagt ambitiøse rammer omkring udviklingen af skolebesøgsordningen Book en ekspert over de næste år, hvor vi bl.a. skal styrke kendskabet til ordningen blandt lærerne, skabe dIDAktiske links mellem ekspertbesøg og undervisning, videreudvikle vores online bookingsystem samt udvikle Masterclasses til vores eksperter. Som projektleder vil du sammen med kolleger både projektlede, videreudvikle strategi og indsatser samt selv deltage i implementeringen af indsatserne.

Derudover vil du arbejde med

- At understøtte og operationalisere Engineer the Futures ambitiøse målsætninger om at motivere børn og unge indenfor det teknologiske og naturvidenskabelige felt.

- At bidrage til at skabe synergi mellem vores aktiviteter.

- At udvikle nye aktiviteter i samarbejde med kolleger og centrale aktører på området og søge finansiering til disse aktiviteter

Den ideelle kandIDAt

- Du er en erfaren projektleder, sætter samarbejde højt og navigerer sikkert blandt mange eksterne aktører.

- Du har en relevant uddannelse – meget gerne STEM-undervisningserfaring fra grundskolen.

- Du har et stort netværk på STEM-uddannelsesområdet

- Du har erfaring med at udvikle projekter og skrive fondansøgninger.

- Du er ambitiøs og engageret samt god til at arbejde selvstændigt og i et team

- Du har lyst til at arbejde i et humørfyldt team, hvor vi hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere

- Det er en fordel, hvis du har teknisk erfaring med onlineplatforme/bookingsystem eller stort mod på at lære det.

Om stillingen

Du vil komme til at indgå i et velfungerende og dedikeret team med høj faglighed, som skal udvikle nye projekter og indsatser samt optimere på eksisterende i en organisation, hvor både opgaver og dagligdag er omskiftelig.

Vi er et engageret sekretariat, som består af ca.12 ansatte. Sekretariatet har til huse i Ingeniørforeningens (IDA) lokaler på Kalvebod Brygge i København. Vi samarbejder på tværs af landet med en række faggrupper og partnere på uddannelsesområdet og i erhvervslivet. Du vil have opgaver på tværs af organisationen, men refererer til gruppeleder Marie Langskov.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst i huset.

Ansøgning
Søg stillingen via linket – ansøgninger sendt via e-mail modtages ikke.

Ansøgningsfrist 20. oktober. I forbindelse med en eventuel anden-samtale, vil du blive stillet en mindre case. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Marie Langskov på tlf. 51307566 eller [email protected].

Du kan læse mere om Engineer the future på http://engineerthefuture.dk, på Facebook, Linkedin og på Twitter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0