Innovativ projektleder - Studiezoner på SOSU H

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du kreative ideer til hvordan vi kan indrette inspirerende og tiltrækkende skolemiljøer, der formidler viden og faglighed? Og er du en stærk projektleder, der kan få følgeskab på forandring? Så glæder vi os til at se din ansøgning til vores projektlederstilling!

Inspirerende læringsmiljøer, der giver eleverne lyst til uddannelse
Din opgave som projektleder bliver at udvikle, indrette og etablere studiezoner, der er attraktive at bruge for vores elever. Studiezonerne skal både invitere til forskelligartede læringsaktiviteter og til ophold i løbet af skoledagen. Miljøet skal formidle vores uddannelsers fagligheder og gøre viden tilgængelig for både elever og undervisere.

Sammen med elever, undervisere, teknisk service og lokale ledere skal du analysere behov og muligheder samt udvikle et koncept for studiezoner på SOSU H, der kan bruges på tværs af vores afdelinger og som vil være bæredygtige ud over projektperioden. Du vil være ansvarlig for at studiezonerne etableres og indrettes indenfor den givne budgetramme.

Projektet er en succes, når der om halvandet år står færdigindrettede studiezoner på alle adresser. Da rum skaber folk, og folk skaber rum, forventer vi at kunne se konkrete tegn på at de nye studiezoner bidrager positivt til at fastholde vores elever i uddannelse.

Selvstændig funktion, men masser af samarbejde
Du skal forvente at arbejde meget selvstændigt om opgaven, men du vil have et team af gode kolleger at sparre med i det vi kalder FL-enheden. Det er en projektenhed, der udvikler og gennemfører aktiviteter, der bidrager til rekruttering af elever og styrker gennemførselsprocenten. Et kvalitetsparameter er, at enheden leverer løsninger, der fungerer på alle vores adresser og holder ud over projektperioden.

På SOSU H lægger vi vægt på dialog og involvering af alle interessenter omkring en udviklingsopgave, fra elever til direktion. Du vil derfor få en bred samarbejdsflade på alle niveauer i organisationen.

FL-enheden har fast base på vores afdeling på Vesterbro, men aktiviteterne foregår på alle vores ni afdelinger i Region Hovedstaden, så du skal være indstillet på at bevæge dig rundt alt efter, hvor opgaverne skal løses.

Kreativitet, indflydelse og dedikerede kolleger
Vi tilbyder en spændende projekt-stilling med rig mulighed for at dine kreative ideer kan blive virkelighed. Du kan i høj grad sættet dit præg på stillingen, i samarbejde med din nærmeste chef. Du får mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsprocesser selvstændigt og fleksibelt.

Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever får den bedst mulige service omkring deres uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Vi forventer
Vi har brug for en projektleder der er kreativ og tør gå nye og uprøvede veje. Du skal skal være nysgerrig på vores elevgruppes behov og handlemønstre. Du skal have viden og interesse for hvordan indretning og pædagogik kan spille sammen og sans for at indrette og dekorere skolemiljøer der formidler viden og faglighed og inspirerer vores elever til læring.

Vi forventer, at du selvstændigt kan opstarte og lede et projekt og styre det sikkert i mål. Du skal kunne balancere mellem forskellige interesser og holdninger hos de lokale ledere, og du skal kunne stå i spidsen og drive forandringer, også nå alle ikke er lige begejstrede. Derfor er det vigtigt, at du er en tydelig kommunikator, der kan fastholde det fælles SOSU H-perspektiv.

Er det noget for dig? Sådan søger du
Læg din ansøgning med bilag ind via dette link.

Ansøgningsfristen er d. 11. august 2022

Tiltrædelse den 1. oktober 2022, men gerne før.

Samtaler Vi afholder første samtale 17. august og anden samtale d. 25. august. Til anden samtale vil der være en caseopgave.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Funktionen er en 2-årig ansættelse på fuldtid.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til centerchef Julie Secher på telefon 3035 8799 i ugerne 27, 28 og 32.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Torsdag den 11. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0