Rekrutteringsfirma

Demand Planner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Til Garmin i Allerød søger vi en erfaren Demand Planner, der kan kombinere sin forretningsforståelse med en velfunderet analytisk værktøjskasse og bringe Garmins Supply Chain til next level.

Med reference til Garmins Nordic Supply Chain Manager, kommer du til at spille en afgørende rolle i Garmin Nordics centrale Planning afdeling, hvor du i tæt samarbejde med de øvrige 4 kollegaer i teamet og med kontinuerlige inputs fra product managers, salg og marketing får ansvar for at analysere og udvikle på vores planlægningsprocesser.

Du analyserer, driver og udfordrer efterspørgslen og lagerbeholdningen på de nordiske markeder samt udfordrer og fastlægger prognoser, når du har opnået tilstrækkelig indsigt i produkternes årscyklus og forstår lokale afvigelser. Du udfordrer salgsmønstre og prognoser, og foreslår ved behov forventede korrektioner; alt sammen for at opnå en glat og omkostningseffektiv forsyningskæde, som tilsikrer et kontinuerligt lagerflow til gavn for vores kunder, så efterspørgsel og lagerplaner matcher hinanden og muliggør opfyldelse af Garmins salgsmål.

Nøgleopgaver og ansvarsområder


  • Forbedring af prognosens nøjagtighed: Ved tæt samarbejde og regelmæssig dialog med salg, product management og marketing, sikres den korrekte og fornødne information omkring produkt flow ifht. analyser, indstilling og udfordring af prognoserne for at tilsikre just-in-time leverancer
  • Analyse af tendenser, historiske data, sæsonudsving og andre variabler for at give meningsfulde inputs og forslag til prognoser
  • Ved regelmæssig kommunikation med salgsrepræsentanterne analyseres salgstendenser, kampagner og tilbud, som vil påvirke den fremtidige efterspørgsel, så disse afspejles i prognosen og specifikke krav og behov følges igennem og kommunikeres effektivt
  • Samarbejde med ordrestyringsteamet for sikring af korrekt ordredatering, så unødvendigt forfaldne ordrer undgås og kundernes forventninger imødekommes
  • Administrere prognose for produktkategori med salgschefer og product managers, så de er i tråd med virksomhedens overordnede mål
  • Tilpasning og udvikling af den aktuelle prognoseproces, så den matcher individuelle kundebehov
  • Samarbejde med kunder omkring specifikke leveringskrav og procedurer
  • Administrere produktets livscyklus: Alarmer, produkter der er udgået, udløb af levetid, produktopdateringer, tilgængelighed o.s.v.

Faglige kvalifikationer


  • Din uddannelsesmæssige baggrund er på BA-, kandidat- eller HD-niveau inden for logistik, supply chain, business (altså indenfor forsyningskæde)
  • Min. 3 års erfaring fra tidligere rolle som Demand Planner -eller anden tilsvarende rolle, hvor du har beskæftiget dig med planning og analyse
  • Du er analytisk stærk og mestrer at statistisk modellering, har god datadisciplin og er superbruger i Office pakken i særdeleshed Excel. Har du tidligere arbejdet med Oracle er det en fordel
  • Du har gode kommunikationsevner på både skandinavisk og engelsk

Personlige kvalifikationer


Som person er du selvmotiverende og resultatorienteret. Vi sætter pris på en åben tone, nysgerrige spørgsmål og kollegaer, der udviser videbegær og engagement.

Den analytiske del af jobbet tiltaler dig, og du arbejder struktureret med sans for detaljen. Derudover forekommer det dig naturligt at opsøge og involvere samarbejdspartnere på tværs af afdelinger for derigennem at sikre effektivitet og kvalitet i opgaver og projekter.

Du lader dig ikke slå ud af mulige forhindringer, men tager udfordringen op og finder nye løsninger, så du kommer i mål med dine opgaver og projekter.

Du tilbydes


Hos Garmin bliver du en del af en frisk kultur med en åben og positiv omgangstone, hvor høj faglighed og specialistfokus vægtes højt; der er højt til loftet, plads til personlighed, diversitet og frem for alt udvikling af det enkelte individ, således at Garmin til enhver tid, og på alle områder, fremstår som ”state-of-the-art”, for alle, internt som eksternt.

Vi brænder for det, vi laver og har et fantastisk godt samarbejde internt med kollegaer i Danmark og i udlandet.

Stillingen her er på fuld tid og indbefatter lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring, 1 sportstime om ugen i arbejdstiden, kantineordning, personalerabat og mange andre gode ting. m.m.

Kontoret er placeret i Allerød med adgang til offentlig transport.

Kontakt


Har ovenstående vakt din opmærksomhed, så søg stillingen online ved at uploade dit CV og en motiveret ansøgning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og ansøgningerne behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Business Consultant, Annette Brændstrup Møller fra Hartmanns på +45 4121 1411, mail: [email protected] eller Rekrutteringschef, Martin Møller på +45 4121 1337, mail: [email protected]

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forbeholder os mulighed for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb. CV og ansøgning modtages kun via ansøgningslinket jf. GDPR.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København
  • Fredag den 26. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 83
18. september 2024 87
17. september 2024 82
16. september 2024 86
15. september 2024 85
14. september 2024 86
13. september 2024 89
12. september 2024 88
11. september 2024 87
10. september 2024 88
9. september 2024 81
8. september 2024 81
7. september 2024 79
6. september 2024 84
5. september 2024 82
4. september 2024 81
3. september 2024 83
2. september 2024 78
1. september 2024 79
31. august 2024 83
30. august 2024 86
29. august 2024 82
28. august 2024 78
27. august 2024 80
26. august 2024 85
25. august 2024 81
24. august 2024 84
23. august 2024 87
22. august 2024 90
21. august 2024 87
20. august 2024 83

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer