Projektleder med sans for forretningsudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Kan du støtte organisationen med projektledelse, analytisk sans og solid IT-forståelse? Har du flair for IT udvikling og organisatoriske processer. Brænder du for at støtte ledelsen i svære forandringer? Så er denne stilling måske noget for dig.

Som projektleder i Servicecentret i Frederiksberg Kommune skal du være med til at drive udviklingsprojekter i samspil med både ledelse og kollegaer i hele centret. Dit arbejde er projektdrevet, ofte med en klar IT-dimension. Vi har mange snitflader til resten af organisationen, hvilket giver en alsidig hverdag med mange samarbejdspartnere.
Du vil være bindeleddet mellem ledelse og drift, og du vil være med til at omsætte ønsker og behov til løsninger, der virker i praksis. Du har en god forståelse for kommunale problemstillinger og digitale processer, som du kan beskrive og oversætte til opgaver for medarbejderne. Du følger op på, at opgaver bliver løst og giver selv et nap med. Du vil gennemføre og lede afklaringsworkshops, implementerings- og udviklingsopgaver. Du vil herudover også få ansvaret for at implementere nye driftsløsninger, i første omgang inden for IT-området.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:
  • at sikre koordineringen og understøtte fremdriften i et eller flere projekter
  • at understøtte ledelsen med mødeledelse og mødedeltagelse på interne og eksterne netværksmøder
  • kortlægning, analyse og dokumentation af arbejdsprocesser
  • udvikling af nye løsninger og opstilling af effekter/gevinster samt udarbejdelse af beslutningsoplæg
  • implementering af nye løsninger i tæt samarbejde med fagkontorene og store leverandører, f.eks. Kombit eller Fujitsu
  • afrapportering på gennemførelsen af de nye løsninger
  • indhente inspiration fra andre kommuner og brancher.

Du vil generelt løse opgaver, som relaterer sig til udviklingen af den daglige drift. Det kan fx være kortlægning af automatiseringsegnede processer, eller udarbejdelse af analyser og beslutningsoplæg til ledelsen.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, da et hovedfokus i jobbet er overblik, rammeskabelse, prioritering, fremdrift og forankring. Derfor forestiller vi os, at du har erfaring med udviklingsprojekter, og har erhvervet dig kompetencer inden for proces- og projektledelse.

Samtidig forventer vi, at du ikke er bleg for at tage fat, også når de mere rutineprægede opgaver melder sig. Du skal kunne agere i en politisk organisation og være garant for rettidige leverancer af høj faglig kvalitet til både ledelse, direktion og samarbejdspartnere.

Du bliver en del af et tværfagligt projektkontor, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden, og hvor vi forventer, at:
  • du er god til at holde flere bolde i luften uden at miste overblikket og det gode humør
  • du tør tage initiativ, stiller de ”frække” spørgsmål og har mod på at udfordre måden vi gør tingene på
  • du er en dygtig facilitator, er god til at opbygge relationer og kommunikere retning og mening
  • du er struktureret, kan uddelegere, koordinere og følge op
  • du har særdeles gode IT-kompetencer og kan sætte dig ind i nye digitale værktøjer
  • du kommunikerer klart i skrift og tale, både på dansk og engelsk
  • du har stor dataforståelse, er metodisk og analytisk og har fokus på høj kvalitet i dit arbejde.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til offentlig administration og gerne til IT området og IT-projektledelse. Din baggrund kan fx være en akademisk uddannelse, koblet med relevant joberfaring.

Din nye hverdag
Servicecentret består af ca. 100 medarbejdere og 4 teams; Borgerservice, IT, Rådhusservice og Tværgående Team.

I det daglige vil du indgå i Tværgående Team som er et fagligt stærkt og dynamisk team med forskellige fagligheder, som løser mange forskellige opgaver på tværs af organisationen, alle med ledelsesunderstøttelse og forretningsudvikling som fokus.
Teamet fungerer som en lille stabsfunktion og arbejder med at understøtte og udvikle Servicecentret bredt set i samspil med de mange fagområder og borgere, som vi dagligt løser opgaver for og sammen med.
Vi arbejder i storrumskontorer og lægger vægt på vidensdeling, god stemning og godt kollegaskab. Kulturen er præget af en uformel omgangstone, faglig sparring, videndeling i en travl og ofte uforudsigelig hverdag, hvorfor det er afgørende, at du ser dig som en del af teamet og ønsker at bidrage, hvor der er behov. Du trives med at arbejde i en organisation med politisk bevågenhed, og du er god til at sætte dig ind i og forstå de komplekse sammenhænge, som er en præmis for vores arbejde.
Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et fagligt stærkt miljø med gode overordnede rammer. Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver og en hverdag, som er afvekslende og udfordrende. Vi har attraktive ansættelsesvilkår - blandt andet i forhold til fleksible arbejdstider, efteruddannelse og styrkelse af dit cv såvel som fagligt som personligt.

Yderligere oplysninger:
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, som ønskes besat snarest muligt. Derfor vil vi også holde samtaler løbende. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Ved ansættelsen indhenter vi straffeattest.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 28. maj 2021.

Hvis du har fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder
Merete Røder mobil: 28982504

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger en Kundekoordinator til vores butikker i Næstved og Sorø. Audika - Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre Au..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Sweco Architects søger erfarne projektledere til spændende projekter inden for Nybyg og Energi.Vi er i Sweco Architects en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og arbejder på tværs af f..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juli 2024 109
26. juli 2024 109
25. juli 2024 107
24. juli 2024 103
23. juli 2024 104
22. juli 2024 101
21. juli 2024 103
20. juli 2024 98
19. juli 2024 99
18. juli 2024 100
17. juli 2024 97
16. juli 2024 99
15. juli 2024 97
14. juli 2024 97
13. juli 2024 95
12. juli 2024 96
11. juli 2024 95
10. juli 2024 96
9. juli 2024 93
8. juli 2024 93
7. juli 2024 88
6. juli 2024 91
5. juli 2024 89
4. juli 2024 88
3. juli 2024 85
2. juli 2024 82
1. juli 2024 77
30. juni 2024 77
29. juni 2024 77
28. juni 2024 79
27. juni 2024 78

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer