Projektleder til færdigvareproduktion i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Projektleder til færdigvareproduktion i København
Projektledelse

Xellia søger en ny kollega i afdelingen CPH Site Manufacturing Science and Technology (CPH Site MS&T). Vi søger en kollega, som med stort engagement kan agere som operationel projektleder i færdigvareproduktionen, hvor kendskab til og samarbejde med produktionen er væsentlig.

Projekterne spænder mellem både mindre og større projekter primært internt i vores færdigvareafdeling, men der vil også være projekter af mere tværorganisatorisk karakter. Det bliver dit ansvar at være med til at sikre, at vi lykkes med vores projekter og har en god projektlederpraksis undervejs.

Jobbet
I stillingen vil dine primære opgaver og ansvarsområder være at:
• lede projektet fra idéfase til implementering dvs. projektplaner, inkl. risikovurdering, stakeholder-analyse, økonomistyring mm.
• være til stede i de involverede produktionsområder
• afrapportere lprojektfremdrift til projektstyregruppen løbende
• deltage i ERFA-projektledergrupper og være sparringspartner for kolleger i forhold til projektledelse
• løbende involvere interessenter i udviklingen af Xellias projektmodeller.

Du vil komme til at arbejde på flere strategisk vigtige projekter for Xellia, herunder technology transfers, optimering af compliancesystemer, processer og produktionsudstyr. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med produktionsafdelingerne, vores ingeniørafdeling, vores regulatoriske afdeling og vores kvalitetsafdelinger, herunder også vores laboratorier. I stillingen vil du ligeledes periodevis arbejde tæt sammen med operatører, specialister og FDF-ledelsen, samt en lang række andre afdelinger som vigtige interessenter. Flere af de nærmeste stakeholders og projektdeltagere sidder på andre sites bl.a. i Zagreb og Budapest, hvorfor gode engelsk- og kommunikationsevner er vigtige for at lykkes i denne stilling.

Stillingen refererer til Mette Line Bergendorff, teamleder for projektledergruppen i CPH Site MS&T, der dækker projektledere i både API- og FDF-produktionen.

Teamet
CPH Site MS&T består af et stærkt team på 18 medarbejdere, der er ansvarlige for større og mindre optimeringsprojekter både som projektdeltagere (specialister) og operationelle projektledere, og som deltager i hele projektforløbet fra design til hypercare. Afdelingen er blandt andet bindeled mellem produktionen og virksomhedens R&D-afdeling og er dermed ansvarlig for opskalering og implementering af nye processer og produkter i produktionen. Derudover er afdelingen bl.a. ansvarlig for datamonitorering, processupport til vores produktionsafdelinger i forbindelse med komplekse sager og support til vores kvalitets- og regulatoriske afdelinger i forhold til filing på nye markeder. Afdelingen kendetegnes ved et uformelt miljø med stort fokus på samarbejde og sparring. Vi har et mål om at være både effektive og sociale sammen, og afdelingens stærke sammenhold opnås også igennem frivillige sociale aktiviteter uden for arbejdstiden.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, cand.pharm, cand. scient. eller lignende og gerne med erfaring som projektleder fra den farmaceutiske industri. Du må meget gerne have kendskab til eksekvering af projekter fra idéfase og frem til endelig implementering. Som vores nye kollega forventer vi, at du har en systematisk og pragmatisk tilgang til dit arbejde. Vi håber, at du er kendt for din samarbejdsvilje, dit gode humør og din imødekommende tilgang til både kolleger og opgaver. Herudover at du er en stærk kommunikator og kender til vigtigheden af at følge dine opgaver helt til dørs.

Vi tilbyder
Da Novo Holdings A/S købte Xellia i 2013, var det med et fælles mål om at cementere vores globale position som førende virksomhed inden for vores område. Dette medfører løbende investeringer i vores site i København og en omfattende vækstplan. Du kommer til en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i udvikling. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø tæt sammen med andre gode kolleger med et højt fagligt niveau. Stillingen er tiltænkt en nøglerolle i vores team med gode muligheder for at sætte dit personlige præg på teamet. Xellia ønsker at bidrage til din egen udvikling via f.eks. udviklingssamtaler med din nærmeste leder, on-the-job training og mulighed for at deltage på relevante kurser og lignende.
Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med mulighed for bonus, en firmabetalt pensionsordning på 12,5% af bruttolønnen og helbredssikring.

Ansøgningsfrist og information
Send din ansøgning hurtigst muligt eller senest 24. oktober 2022, da vi indkalder til samtaler løbende. Du er velkommen til at kontakte teamleder, Mette Line Bergendorff på 29 10 66 48 for at få yderligere oplysninger.

Xellia Pharmaceuticals er ejet af Novo Holding A/S og er en specialiseret medicinalvirksomhed, som er førende inden for udvikling, produktion og markedsføring af anti-infektionsmidler. Med hovedkontor i København har Xellia globale filialer med drifts- og produktionskapacitet i Danmark, USA, Ungarn og Kina og har på nuværende tidspunkt mere end 1.700 ansatte. Med mere end 100 års erfaring i udvikling af sidstevalgs-behandlinger mod infektionssygdomme er Xellia fokuseret på at levere produkter, der ikke bare redder liv men også forbedrer patienternes livskvalitet. Sammen med os kan du være med til at gå forrest i kampen mod bakterieinfektioner.

Læs mere om Xellia Pharmaceuticals her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 89
4. juli 2024 88
3. juli 2024 85
2. juli 2024 82
1. juli 2024 77
30. juni 2024 77
29. juni 2024 77
28. juni 2024 79
27. juni 2024 78
26. juni 2024 75
25. juni 2024 75
24. juni 2024 78
23. juni 2024 79
22. juni 2024 78
21. juni 2024 80
20. juni 2024 78
19. juni 2024 82
18. juni 2024 78
17. juni 2024 80
16. juni 2024 85
15. juni 2024 86
14. juni 2024 84
13. juni 2024 78
12. juni 2024 78
11. juni 2024 81
10. juni 2024 81
9. juni 2024 80
8. juni 2024 77
7. juni 2024 78
6. juni 2024 83
5. juni 2024 93

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer