Rekrutteringsfirma

Selvkørende, agil og stærk administrativ Project Coordinator søges til Stow Nordics i Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Selvkørende, agil og stærk administrativ Project Coordinator søges til Stow Nordics i Kolding


Tager du ansvar for dine arbejdsopgaver, og er du en stærk administrativ koordinator? Kan du navigere i en dynamisk hverdag og sørge for, at alle projekter styres succesfuldt i mål til rette tid og økonomi? Så er du garanteret lige dén Project Coordinator, som Stow Nordics har brug for til at fuldende et stærkt team.


Stow er en af verdens førende leverandører af innovative opbevaringsløsninger, der tilstræber sig at levere merværdi inden for reolsystemer. Dette gøres med fokus på høj kvalitet samt fleksible systemløsninger, som gør det muligt at tilpasse hvert projekt til kundens behov.

På vegne af Stow Nordics søger Career dig, der fra første arbejdsdag kan navigere i en dynamisk og alsidig hverdag, hvor du bliver en værdifuld og afgørende spiller, i forhold til at styre projekter succesfuldt i mål både tidsmæssigt og økonomisk. Projekterne, der arbejdes på, er ikke mindst spændende og i den store skala af projektporteføljen men er også omfattende, hvorfor det kræver en skarp Project Coordinator til at samle alle løse ender og dermed sørge for, at projekterne hele tiden er i overensstemmelse med kundens krav.

Om jobbet

Som Project Coordinator vil du i sammenspil med teamets afdelingschef, to projektledere, og på tværs af organisationen, komme til at spille en essentiel rolle i forbindelse med afviklingen af projekter. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du vil få indflydelse på at sætte rammerne for arbejdsprocesser, standarder og procedurer for Stow Nordics.

Overordnet vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver være:

  • Indtastning og håndtering af ordre i SAP, sikre at disse er korrekte, og at de behandles i henhold til kundens krav.
  • Arrangering og opdatering af leverancer, også over landegrænser, samt sikring af leveringer.
  • Opfølgning på projekter i samarbejde med projektlederne og kontrol af budgetter.
  • Generering af indkøbsordre samt kontraktindgåelse- og håndtering med eksterne samarbejdspartnere.
  • Opdatering og opfølgning på kunder.
  • Fakturering af projekter.
  • Samarbejde på tværs af virksomheden for at sikre effektiv håndtering hele vejen igennem projektgennemførelsen.

Du kommer til at referere til projektteamets afdelingsleder, og sammen med de to øvrige projektledere udgør I et stærkt team i et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø. Allerede fra første arbejdsdag vil du få en værdifuld og værdsat rolle i teamet, og du vil derfor hurtigt få mulighed for at sætte synlige resultater.

Om dig

Vi forestiller os, at du kommer fra en koordinatorstilling, hvor du er vant til at varetage mange forskelligartede opgaver. Din uddannelsesmæssige indgangsvinkel kan være mange, men vigtigst af alt er din tekniske forståelse, og har du allerede kendskab til branchen og Stow’s produktportefølje, er det klart en fordel.

Du besidder stærke engelskkundskaber, både i skrift og tale, og så har du en solid forståelse for hele forsyningskæden samt indgående kendskab til et projektforløb. Du er rutineret bruger af Office-pakken og SAP og du trives med dynamiske rammer og omskiftelige arbejdsdage. Du brænder for, at projekter styres gnidningsfrit i mål, og at alt det kontraktuelle, administrative og økonomiske er ajourført og korrekt undervejs. Har du også interesse for udtræk af rapporter samt risikovurderinger, er der helt klart også plads til, at du kan beskæftige dig med dette.

Du kan se frem til

En alsidig og udfordrende stilling, som du i samarbejde med afdelingschefen, kan være med til at forme. Du kan se frem til at blive en del af en hurtigt voksende organisation med ordrebøgerne fulde og kompetente kollegaer. Derudover vil du opleve høj grad af ansvar og selvstændighed samt fleksibilitet med hensyn til hjemmearbejde. Som Project Coordinator hos Stow Nordics er din berøringsflade bred, og du kan ydermere glæde dig til, at være en del af store projekter med anerkendte brands samt opleve tæt samarbejde blandt dedikeret kollegaer og samarbejdspartnere.

Interesseret i at høre mere?

Career varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, kan du gøre dette nedenfor. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Malene Sjeerback, på tlf. 3085 1300


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kolding
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Vil du være med til at sætte standarden for hvordan vi opererer ‘best in class‘ på vores eftermarkedsprodukter? Nu får du muligheden for at blive del af en spændende organisation i en tværgående fu..
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 12
13. juni 2024 9
12. juni 2024 8
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 8