Projektleder til spændende og udviklende rolle i Gældstyrelsen - 5500

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Kan gribe et projekt og tage det fra ide til endelig beslutning om igangsættelse? Har du erfaring med porteføljestyring og er du en skarp projektleder, der kan holde overblikket i komplekse projekter? Vil du være en del af et fagligt stærkt team, og er du interesseret i at udvikle dig i en organisation i konstant forandring? Så kan det være dig, der skal spille en aktiv i rolle i den fortsatte udvikling af Gældsstyrelsen.

Sammen om en vigtig opgave
I Gældsstyrelsen har vi ansvaret for at inddrive al gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor samfundsmæssig betydning, og hvor du sammen med kompetente medarbejdere og ledere bidrager til at opretholde retssikkerheden og den danske velfærdsmodel. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder.

Fokus på fremdrift, kvalitet og styring
Som projektleder i Projektkontoret (PMO) skal du sikre fremdrift og kvalitet i projekter og sikre, at interessenter identificeres og inddrages. Du er med til at understøtte forandringsledelse og skal udarbejde relevante projektkommunikationsplaner.

Konkrete eksempler på opgaver kan fx være:

  • udvikling og vedligeholdelse af projektledelsesværktøjer
  • udarbejde projektplaner
  • porteføljestyring
  • risikostyring
  • afrapportering


I kontoret for har vi fokus på at fastholde et højt fagligt niveau og sikre effektiv projektledelse i hele Gældsstyrelsen. Det er derfor afgørende, at du kan samarbejde på tværs af hele Gældsområdet og skabe gode relationer i hele Skatteforvaltningen. Vi har ofte travlt, men vi hjælper hinanden og stemningen er god.

Proaktiv projektleder
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende rolle, enten i en fast stilling eller via studierelateret arbejde. Du har en længere videregående uddannelse eller en tilsvarende baggrund, og du har gerne erfaring med at arbejde i en stor organisation.

Det vigtigste kriterie er, at du har motivationen og modet til at arbejde med kompleks projektledelse. Du skal trives med en stejl læringskurve, hvor du lærer på jobbet, og en dynamisk hverdag, hvor forandringer er mere reglen end undtagelsen. Du skal kunne navigere i stor kompleksitet og arbejde målrettet på at skabe resultater.

Desuden har du den gejst og gåpåmod, det kræver, når man skal sikre leverancer af høj kvalitet i samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du kan motivere samt skabe og vedligeholde gode relationer internt som eksternt i hele Skatteforvaltningen samtidig med, at du kan udfordre og stå fast. Du har et højt drive og arbejder struktureret med et godt overblik og en god strategisk og forretningsmæssig forståelse. Du kan kommunikere effektivt på tværs af en organisationen og i projekter med mange deltagere og interessenter, og du opsøger kollegaer og andre relevante samarbejdspartnere, for at sikre bedst mulige resultater for Gældsstyrelsen.

Få kolleger med holdånd, der bakker dig op
I Gældsstyrelsen hjælper vi hinanden med opgaverne. Vi arbejder for fælles mål og udnytter hinandens styrker og kompetencer. Vi fokuserer på at fungere som et hold, og vi hjælper hinanden til at blive bedre. Gode kolleger skaber gode arbejdsdage og gode resultater. Vi er ét hold – her har du kolleger, der bakker dig op. Vi er ambitiøse, tager ansvar og søger gerne nye løsninger samtidig med, at vi dyrker arbejdsglæden. For os er det nøglen til et udviklende arbejdsliv i trivsel. Dertil tilsætter vi løbende opfølgning og sparring via 1:1 samtaler og fokus på at gribe de udviklingsmuligheder, der byder sig. Vi giver dig plads til at vokse både menneskeligt og fagligt. Vi klæder dig godt på gennem et onboarding-forløb, hvor du bliver introduceret til Gældsstyrelsen, og får en grundig undervisning i den gældende lovgivning og til dine arbejdsopgaver. Introduktionen vil også give et rigtig godt udgangspunkt for dit fremtidige samarbejde.

Du kan se frem til at komme ind i en organisation i en spændende udvikling. Du får et job med mulighed for stort ansvar og faglig udvikling, mulighed for at gøre en forskel, attraktive ansættelsesforhold og en god balance mellem arbejde og fritid.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest den 21. juni 2020.
Har du spørgsmål vedrørende:

  • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte Kontorchef Henrik Munck Sauvr på 7237 4155 eller mail: [email protected]
  • Rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Allan Hermansen på 72389814


Vi forventer at afholde samtaler i uge 27

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Der vil blive foretaget et restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart. Ansættelse pr. 01.september 2020.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte Middelfart Kommunes bosætningskonsulent Anne Marie Klausen, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Anne Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller [email protected]. Du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.

Gældsstyrelsen – din nye arbejdsplads
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vil du vide mere om Gældsstyrelsen – så se vores værdifilm.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Middelfart
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3