Medarbejdere til styring og projektering af byggeprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Vi har rigtig travlt i Middelfart Kommune, og de kommende år har vi mange byggeopgaver. Vi søger derfor en dygtig medarbejder til at varetage en del af de mange spændende byggeprojekter, som Middelfart Kommune har besluttet.
Vi forventer, at du som ansøger har en byggeteknisk baggrund som f.eks. ingeniør, konstruktør, arkitekt eller har anden relevant uddannelse med viden indenfor styring og projektering af byggeprojekter. I dit job skal du varetage opgaver med projektering af mindre bygge- og renoveringsprojekter. Der vil også være større byggeprojekter, hvor du skal agere som bygherrerådgiver med projektledelse, i disse projekter anvender vi eksterne rådgivere.

Om Ejendomscenteret
Middelfart Kommune har samlet driften, administration, vedligeholdelsen og nybygning af alle kommunens bygninger i Ejendomscentret, som er under rivende udvikle.
Ejendomscenteret agerer som intern bygherrerådgivning ved kommunens større ombygnings- og nybygge opgaver, samt udfører projektering og tilsyn ved mindre byggeprojekter.
I Ejendomscenteret, er der fokus på optimering af bygningsdriften, der udarbejdes vedligeholdsplaner og vi udfører energioptimeringsprojekter.
Vi har ligeledes boligadministrationen tilknyttet med udlejning af kommunens ældreboliger og udlejningsboliger, men til denne opgaver har vi Boligkontoret Danmark til at varetage udlejningsadministrationen.
Derudover samles kommunens rengøringsenhed, tekniske servicemedarbejdere og forsikrings funktionen også i Ejendomscenteret.
I løbet af 2021 vil afdelingen have ca. 135 medarbejdere fordelt på de forskellige funktioner.
Du vil indgå i et administrativt team bestående af 8 medarbejdere, som er ingeniører, bygningskonstruktører, maskinmester og byggetekniker, der forestår opgaverne med mindere byggeopgaver, bygherrerådgivning samt drift og vedligeholdelse.

Mere om jobbet
Alt efter dine kompetencer og erfaring vil du i nogle projekter varetage rollen som bygherre med ansvar for projektering, økonomi og projektgennemførelse samt en sikker overdragelse til driften.
I andre projekter vil du have rollen som bygherrerådgiver for kommunen, hvor du har ansvaret for, at projekterne bliver leveret til den aftalte pris, tid og kvalitet, i disse projekter vil der være koblet eksterne rådgiver på projekterne.
Du vil have kontakt til mange interessenter på projekterne og skal koordinere bruger-, projekt- og styregrupper.
Ejendomscentret udarbejder selv rådgiverudbud, når der anvendes eksterne rådgivere. På de mindre opgaver skal du selv stå for projekteringen, håndværkerudbud, byggeledelse og tilsyn.
I de indledende faser og ved projekternes opstart, udarbejdes der dagsordener til politisk behandling for frigivelse af projektøkonomi i samarbejde med konsulenter fra de andre forvaltninger, som der bygges for. Der er derfor behov for gode evner i dansk skriftlig fremstilling og -formidling.

Vi ser gerne, at du kan matche væsentlige dele af nedenstående, men forventer ikke at du kan det hele.
  • En teknisk baggrund, helst som ingeniør, konstruktør eller arkitekt og gerne med erfaring fra rådgiverbranchen, entreprenørbranchen og/eller den kommunale verden
  • Erfaringer med projektering af byggeprojekter såvel som tilsyn og byggeledelse
  • Erfaring med tegningsprogrammet Revit eller AutoCAD
  • Erfaring med udbudsregler, kontrahering og forhandlinger med eksterne parter
  • Erfaring med kalkulation og overslag
  • Erfaren bruger af MS Office programmerne.
  • God til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • Er serviceminded, positiv og udadvendt, da der i det daglige arbejde vil være en stor grad af kontakt til brugerne og borgere
  • Arbejder struktureret
  • Kendskab til bæredygtigt byggeri og cirkulær økonomi

Du vil i din hverdag være en del ”ude i marken” - så det vil være nødvendigt, at du har kørekort.
I din ansøgning vil vi gerne høre om, hvad du er dygtig til og hvad der er din drivkraft i arbejdet.

Vi tilbyder
  • Et godt uformelt arbejdsmiljø med god stemning og respekt for hinanden, med gode kollegaer der brænder for deres arbejde, som vil sætte dig ind i opgaverne og er klar til faglig sparring.
  • Et varieret arbejde med en stor kontaktflade og mulighed for at følge projekterne fra start til slut
  • En stærkt udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi har fokus på tværfagligt samarbejde og hvor vi ikke er bange for at udfordre os selv og prøve nyt
  • Selvstændigt og ansvarlig
  • Base på Middelfart Rådhuset, med mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en travl og hektisk hverdag med stor grad af frihed under ansvar.

Det praktiske
Vi tilbyder en fuldtidsstilling. Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring. Tiltrædelse er den 1. november 2021, men gerne før hvis det er muligt.
Din arbejdsplads bliver i et af Danmarks mest bæredygtige rådhuse på Nytorv i Middelfart. Huset er indviet i 2017 og designet til tværgående samarbejde i åbne og lyse rammer.
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Ejendomschef Jane Haugaard Bruun mobil 21 45 11 57, Projektleder Glenny Sloth Ketelsen 20 54 71 52 eller Projektleder Jens Søgaard Nielsen 21 79 81 84. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist er søndag den 29. august 2021.
Samtaler forventes afholdt torsdag og fredag den 9. og 10. september 2021.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Middelfart
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3