Projektleder til større lejlighedsprojekt i totalentreprise

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Brænder du for at lede og organisere større entrepriser i en totalentreprise? Formår du at få tidsfrister, logistik og kvalitet til at gå op i en højere enhed?

For Max Bögl Danmark søger ReQT Consulting en stærk projektleder med erfaring i byggeledelse, planlægning, logistik og sikkerhed, til gennemførsel af spændende projekt i Brønshøj.

Du vil hos Max Bögl få en markant rolle på projekterne, og varetage den daglige styring og byggeledelse af udvalgte fagentrepriser som udføres af udvalgte underleverandører. Du vil i tæt samarbejde med det resterende projektteam sikre, at opgaverne udføres byggeteknisk korrekt og jævnfør de lagte tidsplaner, så projektet leveres til bygherren til den aftalte tid og i den aftalte kvalitet. På det forestående projekt er erfaring med lukningsentrepriser og eller apteringsentrepriser meget relevant.

Max Bögl er en velfunderet og solid entreprenørvirksomhed med stolte traditioner og et stærkt fundament i byggebranchen. Max Bögl har gennem flere projekter høstet anerkendelse for deres byggerier i Danmark. Det forestående projekt er et lejlighedsprojekt bestående af 5 bygninger med ca. 40 lejligheder i hver bygning. I rollen som projektleder bliver du en del af det samlede projektteam.

Om jobbet

Ledelse og koordinering af de enkelte entrepriser og sikring af høj sikkerhed og kvalitet gennem hele projektet. Du formår at levere byggeledelse på en inddragende og teamsorienteret måde, hvor alle kender retningen og tidsplaner på baggrund af en velstruktureret og velkommunikeret plan. Du tilsikrer desuden underentreprenørernes gennemførsel og fremdrift af fagentrepriserne i den kvalitet og sikkerhed som forventes på et sådan projekt.

Primære arbejds- og ansvarsområder

  • Planlægning og logistik med øvrige projektdeltagere og faggrupper
  • Sikre at entrepriserne gennemføres optimalt mht. økonomi, kvalitet, sikkerhed og tidsplaner
  • Produktionsopfølgning og byggemøder med underentreprenører og øvrige interessenter
  • Gennemføre og assistere på luknings- og apteringsentrepriserne
  • Fører tilsyn med underentreprenører og sikre fremdriften jf. de aftalte tidsplaner
  • Sikre gode relationer og et godt samarbejde med underentreprenører og projektgruppen


Kvalifikationer

Du har en byggeteknisk uddannelsesbaggrund, samt en bred viden og erfaring inden for byggeri, bygningsteknik og planlægning. Hertil kommer krav om solid projektledelseserfaring og gerne erfaring med b.la. luknings- og apteringsentrepriser.

Du er som person hurtig til at sætte dig ind i nye organisationer og problemstillinger, og kan arbejde såvel tværfagligt som tværorganisatorisk. Du kommunikerer åbent og koordinerer klart og tydeligt både internt og eksternt, og du sætter en ære i at følge, men også bidrage til beslutninger, planer og processer. Du kan arbejde selvstændigt, men du motiveres af som team at lykkedes. Du er garant for god byggeledelse og samarbejde på projekterne. Du evner at holde styr på tidsplaner, sikkerhed og du har en god sans for logistikken på byggepladsen. Dette kombineret med din praktiske erfaring og indsigt i lignende opgaver giver dig den rette ballast til jobbet.

Du har desuden gode menneskelige og kommunikative egenskaber og kan begå dig sprogligt på engelsk, i det omfang det er nødvendigt.

Max Bögl tilbyder

Et job i en stor international organisation, med stolte traditioner og store kompetencer. Et job som tilbyder spændende faglige udfordringer med dygtige og engagerede kolleger i et sundt og positivt samarbejdsklima.

  • Grundig introduktion til jobbet og til projektet
  • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som du selv i høj grad er med til at præge
  • Et samarbejde, hvor alle i projektgruppen bidrager til at nå de fælles mål
  • En uformel og ligefrem omgangstone
  • Gode karriere- og udviklingsmuligheder
  • Løn forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaringer


Max Bögl har desuden flere spændende projekter i pipeline så mulighederne er store for faglige udfordringer og udvikling i et miljø med specialiserede og engagerede kolleger.

Om Max Bögl:

Max Bögl en af de største bygge-, teknologi- og servicevirksomheder inden for tysk byggeindustri og tæller 6.500 højt kvalificerede medarbejdere, fordelt på flere end 40 lokaliteter, og med en årsomsætning på rundt regnet 2 mia. euro.

Max Bögl tilbyder alt fra skræddersyede individuelle løsninger til bæredygtige helhedsløsninger af højeste byggetekniske og økologiske kvalitet. Virksomheden har høj egenproduktion med eget stålbyggeri, egne elementfabrikker, en topmoderne vogn- og maskinpark samt egne råstoffer og byggematerialer.

Max Bögl etablerede kontor i Danmark i 2014 med hovedkontor i Fredericia og et regionskontor i Glostrup, hvorfra de opererer i hele Danmark. Afdelingen i Danmark beskæftiger sig med totalentrepriser, hovedentrepriser og råhus-entrepriser, men råder over kompetencer inden for alle byggeriets områder.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 10.01.22

Søg jobbet:

Via ”søg stillingen” kan du ansøge og sende relevante papirer

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Projektleder”, er du også velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail [email protected]

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Middelfart
  • Fredag den 28. januar 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for din portefølje i projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Te..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder – med mulighed for faglig bred berøri...

    Motiveres du af og er du klar til at påtage dig rollen som ansvarlig Projektleder for varierende opgavetyper, indenfor affald såvel som spildevand? Har du lyst til at være med til at skabe fremtide..
    • Projektleder
    • Assens
    Få mere info
  • Projektchef til Byggeri på Fyn

    Projektchef, FynHvis du mener det er på tide, at der sker nyt i dit arbejdsliv, og gerne vil arbejde med nogle af Danmarks mest spændende projekter inden for byggeri, så skal du kigge nærmere h..
    • Projektleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Studentermedhjælper med flair for koordinering og ...

    Bliver din hverdag også bedre, når du hjælper andre til succesoplevelser? Er du struktureret, har et skarpt overblik, og nyder kundekontakt? Så er det lige dig, vi mangler! I [xxxxx] Digital W..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3