Rekrutteringsfirma

Projektleder, der kan skabe, designe og optimere i Revit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Ønsker du et selvstændigt job med stor indflydelse på egen hverdag og planlægning af egne indsatser? Har du indgående erfaring med BIM og IKT? Og vil du lede både medarbejdere og projekter i byggebranchen? Hvis du kan svare ja – og hvis du tegner som Picasso i Revit – så har du nu muligheden for at blive en del af en fremadsynet virksomhed i vækst med ambitiøse planer og en passioneret ejerkreds.

Når traditionelle dyder møder fremtidsorienteret udvikling


Tech-Huset er fremtidens konsulenthus med speciale i maskin- og byggebranchen. Fra kontorerne i Kolding og København hjælper virksomheden kunder over hele landet fra idé til produktudvikling. Løsningerne tilpasses kundens individuelle behov, og derfor kalder Tech-Huset sig Danmarks mest fleksible konsulenthus.

Hverdagen er præget af travlhed og mange projekter, der skal følges op på. Derfor søges nu en engageret projektleder til byggeafdelingen, der kan hjælpe med at opbygge og udvikle teamet og sikre fremdrift i diverse projekter. I denne rolle leder du både medarbejdere og byggeprojekter og bliver desuden bindeled mellem kunderne og projekterne. Mere specifikt kan du se frem til følgende opgaver og ansvarsområder:

  • Drive diverse projekter fremad inkl. opfølgning og ugentlig gennemgang af pipeline, tidsplan mm.
  • Erfaring med VVS, El samt ventilation (tekniske installationer) er en fordel
  • Lede og motivere konstruktions- og tegningsteamet på pt. 12 personer
  • Sikre et højt teknisk niveau, kontinuerlig optimering på projekterne og en høj kundetilfredshed
  • Deltage i kontraktforhandlinger inkl. kvalificering af projekter
  • Ansvarlig for BIM og IKT

Din base bliver på kontoret i Kolding, og du får reference til virksomhedens adm. direktør.

Projektleder med panoramaoverblik og people skills


Vi er på udkig efter en dygtig projektleder, der trives i en travl hverdag. Tech-Huset er i stor udvikling, så du får brug for at være både omstillingsparat og fleksibel i din tankegang. Det falder dig helt naturligt, for du er nemlig vant til at skabe struktur ud af kaos med dit store overblik. Lynhurtigt får du prioriteret i listen, og derfor lykkes du med at sikre fremdrift i diverse projekter og nå vigtige deadlines.

Som leder er du typen, hvis energi smitter af på kollegaerne. Du går gerne den ekstra mil for at sikre det gode samarbejde, og det falder dig helt naturligt at motivere dem omkring dig. Har du allerede prøvet kræfter med ledelse, så kommer du godt fra start i rollen – og har du endda erfaring med distanceledelse, så er det endnu bedre, for to af dine medarbejdere sidder nemlig i København.

Din baggrund kan være konstruktør eller ingeniør – vigtigere er det, at du har erfaring med IKT-aftaler. IT-mæssigt har du helt styr på Excel, og du tegner som Picasso i Revit (MEP). Du begår dig desuden ubesværet på både dansk og engelsk, og hvis du kender til Auto-CAD, er det en fordel.

Trivsel, nærhed og frihed


Tech-Huset består af en række dygtige specialister med en bred vifte af fagligheder. Dine nye kolleger er derfor en blanding af maskiningeniører, maskin- og bygningskonstruktører, tekniske og grafiske designere m.m. Blandt ledelsen er der et stort fokus på trivsel, nærhed og frihed. Derfor fylder selvledelse og humor på arbejdspladsen, og medarbejderudvikling står højt på ledelsens prioriteringsliste.

Den passionerede ejerkreds brænder for virksomheden og er derfor hands-on i hverdagen. Ambitionen om at være fremtidens konsulenthus stiller krav til procedurer og arbejdsgange, og derfor går Tech-Huset til opgaverne med et udviklingsorienteret mindset og et stort fokus på agile og nytænkende processer og arbejdsgange.

Læs mere om den fremadsynede virksomhed her.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 41
29. juni 2024 40
28. juni 2024 41
27. juni 2024 40
26. juni 2024 38
25. juni 2024 36
24. juni 2024 37
23. juni 2024 37
22. juni 2024 37
21. juni 2024 37
20. juni 2024 37
19. juni 2024 39
18. juni 2024 39
17. juni 2024 40
16. juni 2024 43
15. juni 2024 44
14. juni 2024 44
13. juni 2024 39
12. juni 2024 38
11. juni 2024 39
10. juni 2024 42
9. juni 2024 43
8. juni 2024 43
7. juni 2024 44
6. juni 2024 41
5. juni 2024 42
4. juni 2024 38
3. juni 2024 44
2. juni 2024 44
1. juni 2024 45
31. maj 2024 47