Rekrutteringsfirma

Digital Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Digital Projektleder



DCC Energi



Er du stærk på projektledelse og kan tænke kommercielt? Så kan du blive den nye Digitale Projektleder hos DCC Energi, som er i gang med en spændende udvikling, hvor digitalisering og automatisering står højt på dagsordenen.

DCC Energi er et moderne energiselskab, der sætter en ære i at udvikle og levere fleksible og solide kvalitetsløsninger til deres kunder. De tilbyder produkter af højeste kvalitet fra nogle af branchens stærkeste brands, hvilket sammen med deres store ekspertise og fokus på gode kundeoplevelser betyder, at de kan skabe holdbare energiløsninger.

DCC Energi er i gang med en spændende udvikling. Deres digitale platforme er væsentlige elementer i denne udvikling og som en del af indfrielsen af deres forretningsmæssige ambitioner og mål, skal de have nye websites og e-commerce-platforme. DCC Energi har derfor brug for en ny kollega i deres marketingafdeling, som vil være med til at skabe løsninger med fokus på optimering af digitale kunderejser.

Som Digital Projektleder, er det vigtigt at du har forretningsforståelse i forhold til at eksekvere marketing og salg på digitale, kundevendte platforme. Du skal være god til at motivere dine stakeholdere, så du sikrer en god, konstruktiv og resultatorienteret proces.

Opgaverne er mangeartede og fælles for dem alle er, at de kræver, at du er stærk i feltet mellem IT-udvikling og den kommercielle forretning. Det er vigtigt, at du kan oversætte og skabe forståelse begge veje og sikre, at eksekvering hænger sammen med de strategiske målsætninger.

Resultatorienteret og struktureret projektleder med flair for IT


Du har minimum 5 års erfaring med ledelse og udvikling af kommercielle, kundevendte, digitale platforme – både content og e-commerce. Ligeledes, har du en videregående marketinguddannelse og/eller projektleder uddannelse med en up-to-date digital marketing værktøjskasse

Det er vigtigt du har forståelse og erfaring i at arbejde med cms, data, mar-tech, IT-arkitektur og lignende og gerne erfaring med APP udvikling og marketing automation.

Da du kommer til at arbejde i feltet mellem IT, salg og marketing er det vigtigt, at du kan håndtere mange stakeholders og du skal kunne lide at begå dig i et hektisk miljø med mange berøringsflader – hierarkisk som fagligt.

Du skal trives i at arbejde med både taktiske og operationelle opgaver inden for udvikling og eksekvering af marketing-løsninger og -kampagner.

Som person er du er god til at opbygge relationer, er engageret og resultatopdateret og er god til at holde struktur i dine opgaver. Du er åben, positiv og en stærk kommunikator med god gennemslagskraft, og du lader dig ikke slå ud af lidt modstand.

Spændende udviklingsmuligheder og godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar


DCC Energi er stolte af deres gode arbejdsmiljø og resultater. De løfter i flok og tror på, at de i fællesskab skaber de bedste resultater. Der i alt ca. 130 medarbejdere i organisationen.

DCC Energi tilbyder et spændende job med stor frihed under ansvar, og du tilbydes en attraktiv løn- og pensionspakke inkl. bonusordning, sundheds-, helbreds- og gruppelivsforsikring mv. Du får en grundig oplæring og med gode udviklingsmuligheder, og de sørger også for et spændende karriereforløb.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Anders Dyrlund på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om DCC Energi


DCC Energi er et partnerskab mellem DLG og den irske koncern DCC PLC. DCC Energi er Danmarks største forhandler af Shell-produkter og eneimportør af Gulf smøremidler. DCC Energi leverer energiprodukter til private kunder, landbrug og erhvervsvirksomheder fordelt over hele Danmark. Den brede vifte af energiprodukter omfatter bl.a. fyringsolie, diesel, marinegasolie, smøremidler og naturgas.

DCC Energi er også leverandør af flybrændstof til de danske lufthavne og selskabet bag det landsdækkende netværk af over 200 Shell tankstationer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Nærum
Reference: 2126.530
Virksomhed: DCC


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nærum

Lignende jobs

  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Senior QC Project Professional

    Are you skilled within QC processes, equipment and project management? Do you enjoy working with innovative solutions in an exciting project environment? Then you should apply for being a key emplo..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Validation Specialist

    Are you experienced in validation of Finished Product processes within the pharmaceutical industry and ready to lean processes and set global strategic direction? Do you thrive on collaborating in .
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Filling Project Manager

    Do you want to develop the future standards of Aseptic Processing (AP) in [xxxxx]? Does close international collaboration and networking across boundaries come natural for you? Then you migh..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nærum over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1