Projektleder med god forståelse for sygehusvæsnet og flair for facilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du erfaring med projektledelse og drømmer du om et job, hvor ansvar går hånd i hånd med mulighederne for at udvikle dig? Så behøver du ikke lede længere.

Sygehusapoteket i Region Sjælland har brug for dig til at implementere et nyt koncept for medicinudlevering til regionens borgere, via medicinbokse.

Med de nye medicinbokse og tilhørende køleskabe behøver borgere ikke længere køre så langt for at hente deres vederlagsfri medicin. I stedet kan borgeren hente den i en medicinboks, som er aflåselig i stil med de postbokse, som bruges til pakkepost.

Vi har derfor brug for en projektleder, der er passioneret omkring projektledelse, dygtig til at kommunikere og har relevant erfaring til at lede projekter gerne indenfor sundhedsvæsnet eller logistik.

Bred pallette af opgaver i projektet

Du vil, som leder af projektet med medicinbokse, få en stor kontaktflade, og det vil stille krav til din evne til at skabe gode og konstruktive relationer til projektets interessenter. Både til leverandøren, internt på Sygehusapoteket og til sygehusenes kliniske afsnit og tekniske afdelinger. Du skal trives med at strukturere og balancere meget forskelligartede opgaver i projektet såsom validering af medicinboksen, nyt logistik set-up, kommunikation til sygehusenes brugere og borgere i Region Sjælland. Du skal derfor kunne præsentere dine budskaber, mundtligt såvel som skriftligt, så alle forstår det.

Erfaring med projektledelse og god forretningssans

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund som fx farmaceut eller ingeniør og gerne dokumenteret erhvervserfaring som projektleder. Har du også indsigt i sygehusverdenen, den farmaceutiske industri/medico branchen eller erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, er det en klar fordel.

Som person har du et højt drive, en professionel tilgang til alle slags opgaver, og du er kendetegnet ved at være systematisk og struktureret. Du fokuserer på fremdrift, mål og resultater og trives i et miljø, hvor selvledelse vægtes højt. Derudover håber vi, at du – som os – kan holde humøret højt og have et smil med i tasken, også når der er travlt.

Projektet
Du vil blive ansat i vores GDP Support team, som varetager forskellige faglige opgaver og besidder forskellige kompetencer i forhold til kvalitet indenfor lægemiddeldistributionsområdet. Teamet består af 3 medarbejdere og en leder. Arbejdspladsen kan variere hen over projektet, men opgaven vil i første omgang primært udspringe fra Næstved.

I projektet vil din primære reference være den styregruppe som forankrer projektet med støtte fra den farmaceutiske chef for området.

Vi har et stærkt sammenhold i et åbent og afslappet miljø, hvor der altid er plads til at grine sammen. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der har det godt og er i balance. Så en god work-life-balance bliver også en del af dit arbejdsliv på Sygehusapoteket.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Farmaceutisk chef Lene Stenbek på tlf. 29 27 40 88.

Vi glæder os til at høre fra dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Næstved
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Vordingborg

    Vores byggerienhed hos Artelia Sjælland løser i eget regi og sammen med den øvrige del af Artelia en lang række spændende og afvekslende projekter. Både renovering og nybyggeri af alt fra mindre bo..
    • Projektleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Projektleder i Næstved

    Projektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelias mange kerneydelser. Vores kompetencer inden for infrastruktur er opbygget gennem rigtig mange år. Vi anvender den nyeste teknik o..
    • Projektleder
    • Næstved
    Få mere info
  • Projektleder i Næstved

    Hos Artelia Sjælland er vi på udkig efter nye kolleger, der vil være med til at præge udviklingen på et regionskontor i vækst. Hvis du vil være en del af denne udvikling, er det nu, du skal slå til..
    • Projektleder
    • Næstved
    Få mere info
  • Projektleder på Sydsjælland

    [xxxxx] er sammen med Vordingborg Kommune i gang med at opbygge et sekretariat, der skal koordinere og understøtte udtagningsindsatserne i vandområdeplanerne i kommunerne på Sydsjælland, .
    • Projektleder
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 3
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4