Innovationsfonden søger nye kolleger til arbejdet med innovationsprogrammer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordhavnen

Brænder du for at skabe innovation, vækst og beskæftigelse i danske SMV’er og start ups? Og kan du arbejde selvstændigt og samtidig være en god holdspiller? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye Innovation Officer.

Innovationsfonden leder efter medarbejdere, der kan være med til at drive og udvikle Innovationsfondens arbejde med at investere i innovation. Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet teamet, der har ansvar for fondens programmer rettet mod SMV’ere og start ups, men der kan også være mulighed for, at det bliver på et af fondens andre programmer.

Vi skaber fremtidens fundament

I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye idéer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. Årligt investerer fonden ca. 1,6 mia. kr. i nye forsknings- og innovationsprojekter, og samtidigt administrere vi en samlet projektportefølje på ca. 7 mia. kr. Det er en spændende og vigtig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af!

Innovation Officers til Start up og SMV

Stillingerne er som udgangspunkt i Start up og SMV teamet, der har ansvaret for programmerne: Innobooster, Erhvervsforsker, Innoexplorer og Innofounder, der investerer i potentielle vækstvirksomheder og vidensbaserede iværksættere, der ønsker at udvikle og markedsmodne et nyt produkt, en ny service, forbedre en proces eller etablere en ny vidensbaseret virksomhed.

Behandling og vurdering af ansøgninger er kerneopgaven i stillingerne. Du bidrager i hele procesforløbet med formidling af programmerne til potentielle ansøgere og andre interessenter, deltager i vurdering af ansøgninger, igangsætning, opfølgning og afslutning af projekterne, servicering af vores udvalg samt tværgående ad hoc opgaver og den løbende drift og udvikling af programmerne.

Vi lægger vægt på gode relationer til vore ansøgere, bevillingshavere og øvrige samarbejdspartnere. Derfor bruger vi også tid på kommunikation og vejledning vedr. projekter og fondens øvrige virkemidler. Vi ønsker at blive anset som en troværdig og tillidsvækkende partner. Det er derfor afgørende, at dyder som respekt over for ligeværd, transparens og integritet falder dig naturligt.

Vi arbejder tværfagligt og har fokus på kompetent opgaveløsning til tiden. Teamet tilrettelægger arbejdet i fællesskab, og alle bidrager til, at vi både løser vores opgaver, håndterer udfordringer og optimerer vores processer. Derfor forventer vi også, at du kommer med en vilje til og ambition om at være med på denne ambition.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse på kandidatniveau, kan arbejde løsningsorienteret og proaktivt med komplekse opgaver. Det er en fordel, hvis du har et par års relevant erhvervserfaring. Dette kan enten være fra en offentlig institution eller en privat virksomhed, hvor du er vant til at arbejde complianceorienteret og gerne i interaktion med interne og eksterne interessenter. Det vil være en fordel, hvis du kender til innovationssystemet i Danmark – dette kan eksempelvis være fra en vidensinstitution, en klynge eller en virksomhed. Det vil derudover være en stor fordel, hvis du har en god forretningsforståelse og har erfaring med at bedømme ansøgninger.

Du bliver en del af et engageret miljø, hvor du kan forvente både faglige udfordringer og personlig udvikling. Vi lægger vægt på, at du:

  • Er struktureret og effektiv med blik for detaljen, dog uden at miste overblikket
  • Er en stærk holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt
  • Er en dygtig formidler både i tale og på skrift
  • Formår at følge dine opgaver helt til dørs
  • Har erfaring med offentlig sagsbehandling eller projektarbejde
  • Er fleksibel og åben for perioder med ekstra arbejdspres

En ambitiøs arbejdsplads

Du vil blive en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt dygtige kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og en fleksibel arbejdsplads.

Du vil få ca. 65 engagerede og dygtige kollegaer fordelt på vores kontorer i Aarhus, Aalborg og København.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Stillingerne er som udgangspunkt på fuldmægtigniveau.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Chef for Start up & SMV Lars Zederkof på telefonnummer 6190 5022 (er tilbage fra ferie i uge 33).

Arbejdssted

Stillingerne kan besættes enten i Aarhus eller København

Søg stillingen

Klik på knappen ”Søg stillingen”. Vi skal have din ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter senest den 15. august 2024. Skriv gerne i din ansøgning, om du søger job på vores kontor i Aarhus eller i København.

Vi forventer at holde første samtaler i uge 34.

Læs mere om Innovationsfonden her:

https://innovationsfonden.dk/da/om-innovationsfonden

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordhavnen.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nordhavnen
  • Torsdag den 15. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nordhavnen

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nordhavnen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nordhavnen over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0