Rekrutteringsfirma

Projektleder til vedligehold af mekaniske procesanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du uddannet maskiningeniør eller maskinmester - og ønsker at bringe dine kompetencer inden for drift og vedligehold samt projektledelse af mekaniske procesanlæg i spil i en varieret og uforudsigelig hverdag, hvor du ligeledes sekundært kommer til at deltage i Aalborg Forsynings udbudsprocesser?

Så tilbydes en spændende mulighed hos Aalborg Forsyning, Energi som projektleder i Vedligeholdelsesafdelingen i Planlægning og Anlæg – med primært arbejdssted på Nordjyllandsværket.

Som projektleder får du ansvar for styring og gennemførelse af projekter på produktionsanlæggene såvel som teknisk rådgivning til de øvrige afdelinger.

Aalborg Forsyning, Energi er en nyligt etableret koncern, som samler Aalborg Kommunes produktion og distribution af varme samt produktion af elektricitet til el-markedet. Aalborg Forsyning, Energi beskæftiger i dag omkring 200 dygtige og dedikerede medarbejdere. Virksomheden producerer og distribuerer el og varme med fokus på miljø og ser ind i en grøn omstilling af produktionen. Ambitionen er fortsat at levere stabil, effektiv – og ikke mindst miljøvenlig – el og fjernvarme til gavn for kunderne og vores fælles fremtid. Produktionen af el og fjernvarme foregår i dag primært på Nordjyllandsværket, sekundært på decentrale kraftvarmeværker og på varmecentraler i Aalborg.

Arbejdsplads med stærk kultur og høj faglighed


Du bliver en del af Vedligeholdelsesafdelingen i Planlægning og Anlæg, som er et velfungerende team med høj faglighed og stort engagement. Sammen med dine kolleger får du ansvar for at sikre vedligeholdelsen på Nordjyllandsværket. Arbejdspladsen er præget af faglig stolthed og godt humør, og du vil indgå i et travlt og velfungerende team med et godt arbejdsklima og gode kolleger. Du får stor indflydelse med frihed og opbakning til at drive dine egne opgaver og projekter.

Du får specifikt 35 kolleger i Vedligehold med forskelligartet baggrund og speciale områder, heraf 8 andre projektledere, der ligesom dig refererer direkte til Leder af vedligehold.

Aalborg Forsyning navigerer efter fem fælles værdier for at skabe og værne om en god arbejdsplads:

  • Tillid - Vi stoler på hinanden og har frihed under ansvar.
  • Respekt - Vi møder omverdenen og hinanden med indsigt og gør en positiv forskel.
  • Faglighed - Vores opgaveløsning er baseret på høj faglighed og kvalitet.
  • Samarbejde - Vi hjælper hinanden og har fælles ansvar for fælles opgaver.
  • Udvikling - Vi er nyskabende, omstillingsparate og proaktive.

Her er desuden link til præsentationsvideo af Aalborg Forsyning.

Projektledelse på mekaniske anlæg samt teknisk support


I stillingen som projektleder vil dit overordnede ansvar være at sikre projektledelse på mekaniske anlæg med fokus på både økonomi, teknisk kvalitet og levering til tiden. Desuden får du ansvar for at yde teknisk rådgivning og support til koncernens øvrige afdelinger samt være behjælpelig med diverse ad hoc-opgaver.

Dine primære opgaver er:

  • Ansvarlig for vedligeholdelsesprojekter samt akutte projekter på de mekaniske anlæg i tæt samarbejde med kolleger og de øvrige afdelinger
  • Projektledelse og gennemførelse af projekter på produktionsanlæggene: Fra de indledende analyser og frem til overlevering, herunder også dokumentation samt koordinering og tilsyn af underleverandører
  • Drift, vedligehold og optimering af alle former for mekaniske installationer, turbiner, sugere og blæsere, pumper herunder kedelfødepumper, ventiler og røggasrensning
  • Deltagelse i tværorganisatoriske projekter
  • Kvalitetssikring
  • Foretage årsagsanalyser (Root Cause Analysis) samt analyser på vedligeholdelseshistorik
  • Deltage i 2-3 længerevarende årlige udbudsprocesser i samarbejde med bl.a. indkøb og jura.

Maskinteknisk schweizerkniv der formår at bidrage i mange sammenhænge


Din uddannelsesmæssige baggrund er forventet maskiningeniør eller maskinmester – gerne suppleret med en håndværksmæssig grunduddannelse. Du har minimum 5 års erfaring med drift og vedligehold af mekaniske procesanlæg, og det er en fordel, hvis du har arbejdet i en større industrivirksomhed. Derudover har du nogen erfaring med projektledelse og tværfagligt projektarbejde.

Har du nogen erfaring med eller kendskab til udbudsprocesser, udbudsdirektiv samt specifikt Forsyningsvirksomheds-direktivet vil det være en fordel.

Desuden kan du genkende dig selv i følgende beskrivelse:

  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret – samtidig med at du kan affinde dig med en ofte uforudsigelig og omskiftelig hverdag
  • En systematisk og procesorienteret tilgang med tilhørende administrativ interesse
  • Samarbejdsorienteret og formår at skabe og vedligeholde stærke relationer på arbejdspladsen
  • Analytisk stærk og formår at gennemskue komplekse problemstillinger – med en praktisk og løsningsorienteret tilgang
  • Er initiativrig og identificerer selv gerne nye opgaver og projekter, ligesom du evner at udfordre det eksisterende set up
  • Gode kommunikative evner i skrift og tale – og kan tilpasse denne til de forskelligartede kontaktflader

Interesseret?


Konsulenthuset Hartmanns håndterer rekrutteringsprocessen i tæt samarbejde med Aalborg Forsyning. Har du spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Business Manager i Hartmanns Jørn Emil Stochholm Sørensen på mobil 4121 1418 eller [email protected]

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Ansøgningsfrist: 17. April 2022

Virksomhedsinfo:


Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nordjylland
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 52
1. juli 2024 51
30. juni 2024 49
29. juni 2024 52
28. juni 2024 53
27. juni 2024 48
26. juni 2024 51
25. juni 2024 49
24. juni 2024 50
23. juni 2024 49
22. juni 2024 49
21. juni 2024 50
20. juni 2024 53
19. juni 2024 54
18. juni 2024 52
17. juni 2024 53
16. juni 2024 55
15. juni 2024 58
14. juni 2024 58
13. juni 2024 54
12. juni 2024 51
11. juni 2024 54
10. juni 2024 55
9. juni 2024 52
8. juni 2024 51
7. juni 2024 52
6. juni 2024 49
5. juni 2024 52
4. juni 2024 47
3. juni 2024 53
2. juni 2024 53