Projektchef til samarbejde mellem flere erhvervsskoler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Hvis erhvervsskolernes aktiviteter skal beskrives med ét ord, så er det ordet ’uddannelse’ – det gælder også for vores projekter.

Hvis erhvervsskolernes aktiviteter skal beskrives med ét ord, så er det ordet ’uddannelse’ – det gælder også for vores projekter. Vi bidrager samtidig til større samfundsmæssige dagsordner, herunder at sikre en øget tilgang til erhvervsuddannelserne og de erhvervsgymnasiale uddannelser.

På erhvervsskolerne uddanner og kvalificerer vi unge og voksne til at møde de krav, som en omverden stiller til fremtidens arbejdskraft. Derfor har vi også vidtrækkende relationer, der udmønter sig i en lang række projekter både lokalt, regionalt og internationalt.

Dette arbejde er forankret i Sekretariatet for Projekter og Internationalisering, som er et administrativt kontorfællesskab, der er ansvarlig for udvikling, styring og administration af projekter for CELF, Køge Handelsskole, EUC Sjælland og SOSU Nykøbing F. Sekretariatet arbejder aktivt på at implementere erhvervsskolernes internationale strategi.

Lidt om det vi tilbyder
Vi hører hjemme på Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F., men du bliver ansvarlig for projekter for alle sekretariatets parter. Derudover administrerer og gennemfører vi indsatser på vegne af Region Sjælland om ansøgning af flere fondsmidler til alle regionens erhvervsskoler.

Vi er 7 entusiastiske og dedikerede medarbejdere, der ser frem til at få en chef, der vil give os plads til at udfolde os, sparre med os, når vi har brug for det og sætte retning for vores fælles arbejde med at skrive ansøgninger og søge fondsmidler.

Vi skal bidrage til og understøtte de samarbejdende skolers strategier ved løbende at holde os orienteret om muligheder og intentioner i offentlige og private fonde for herefter at ansøge og implementere projekterne effektivt. Vi giver dig en stor grad af frihed til at sætte dit præg på både sekretariat og fremtid, så længe der er styr på de personalemæssige ressourcer, administrative rutiner og økonomien.

Du forventes at...
Have erfaring med uddannelsesområdet og på baggrund heraf selv bygge netværk op internt mellem erhvervsskoler, på tværs af sektorer og internationalt. Desuden forventer vi, at du har erfaring med uddannelsesområdet og hands on erfaring fra at søge og drive projekter. Du forstår vigtigheden af både at have et helhedsblik, hvor du følger opgaver og projekter til dørs og en detaljeorientering i processer og sagsgange. Det er afgørende, at du som projektchef evner kreativt at justere og retænke projekter, når virkeligheden ændrer sig og udfordrer betingelser for kommende eller allerede bevilligede projekter.

Vi regner med, at du leder ved eget eksempel og er løbende projektleder på et eller flere projekter. Du får ansvaret for at udvikle projektsekretariatet, så erhvervsskolerne får hjælp til at løse deres opgaver. Vi er til for at bidrage til driften på skolerne, og vi ønsker at gøre det godt. Du skal have en god økonomisk forståelse og være en åben og nærværende personaleleder med erfaring fra en offentlig kontekst.

Det formelle
Tiltrædelse pr. den 1. august 2021. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst (”Cirkulære om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område nr. 045-19 af 28.06.2019”). Til stillingen er tilknyttet pension på 18 % samt resultatlønsaftale.

Kontakt gerne Mercuri Urval ved konsulent Joy Torpdahl på telefon 5044 1646 eller Mie Heinfelt på telefon 2179 6509. Du kan også læse uddybende materiale her.

Stillingen søges via www.celf.dk (Job på CELF/Ledige stillinger) senest den 8. juni 2021.

Om virksomheden

CELF er en helt central aktør i forhold til lokalområdets og regionens udvikling. På CELF uddanner og kvalificerer vi unge og voksne til at møde de krav, som en global verden stiller til fremtidens arbejdskraft.

Derfor har CELF også vidtrækkende relationer, der udmønter sig i en lang række projekter både lokalt, regionalt og internationalt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nykøbing Falster
  • Tirsdag den 08. juni 2021

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER

    - med reference til Direktøren Troels Jørgensen A/S Fuglegårdsvej 6 DK-4892 Kettinge Virksomheden Troels Jørgensen A/S er en entreprenørvirksomhed med stor egenproduktion. Virksomhe..
    • Projektleder
    • Kettinge
    Få mere info
  • Projektkonsulent – Læksikring

    Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som f.eks. el-installatør, el- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af relationer? .
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til bevaringsværdige renoveri...

    Brænder du for specielle og bevaringsværdige byggerier? Har du god erfaring med renovering og ombygning af erhvervsbygninger – også de bevaringsværdige? Og fylder bæredygtighed og godt købmandskab .
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projektleder i Hele Danmark

    Projektleder Er du klar til at tage styringen og sikre succesfuld gennemførelse af projekter? Vi søger en dygtig og engageret projektleder til vores team. Hvis du har evnerne og erfaringen til at..
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0