Projektleder(e) med international projekterfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Innovationsenheden på Odense Universitetshospital (OUH) søger en en-to projektledere, der har erfaring med at lede internationale projekter.

Dine opgaver
Dine opgaver vil overvejende være projektrelaterede og have tværfagligt samarbejde med både virksomheder, uddannelsesinstitutioner og hospitalets kliniske afdelinger som omdrejningspunkt. Du skal være i stand til at matche sundhedspersonalets og patienternes behov gennem involvering af relevante aktører. Derudover skal du have øje for finansieringsmuligheder, der understøtter aktuelle innovationsprojekter.

Arbejdet som projektleder kræver følgende:

  • Erfaring med projektledelse – helst fra internationale projekter med flere aktører
  • Interesse for sundhedsvæsenet og dets udfordringer
  • Teknologisk forståelse og nysgerrighed
  • Stor sikkerhed i såvel skriftlig som mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk
  • Lyst til udvikling og scoping af innovationsprojekter og tværfagligt samarbejde
  • Evne til at planlægge, strukturere og koordinere

Det vil være en fordel, at du har erfaring inden for følgende felter:

  • Tværsektorielt samarbejde
  • Innovations- og udviklingsprojekter
  • Fundraising

Sociale kompetencer:
Som person skal du være opsøgende, selvstændig og trives med en stor daglig kontaktflade og mange bolde i luften. Du skal kunne samarbejde med mange forskellige faggrupper og have nemt ved at kommunikere med samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen.
Vi forventer, at du er struktureret, fleksibel og energisk.

Vi tilbyder:

  • En stilling med spændende og forskelligartede arbejdsopgaver i et innovativt og internationalt miljø, hvor der er en uformel omgangstone med professionel tilgang til både opgaver og kolleger
  • Et godt indblik i internationale projekter og kompleksiteten i forbindelse med udførelsen af disse
  • Ansættelse i en innovationsenhed med kolleger, der har høj faglighed ud over det sædvanlige, et skarpt øje for patienterne og en arbejdsglæde, der rummer plads til forskellighed
  • Mulighed for at bidrage til at sætte innovationsdagsordenen i sundhedsvæsenet

Hvem er vi?
Klinisk Udvikling (KLU) er en af i alt fem stabsafdelinger på OUH, som understøtter de kliniske afdelinger, så de bedst muligt kan sætte patienten først: http://en.ouh.dk/patientpyramiden/. Klinisk Udvikling løser forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære sammenhængende sundhedsvæsen.

Innovationsenheden er en del af stabsafdelingen Klinisk Udvikling (KLU), som understøtter de kliniske afdelinger på OUH, så de kan løfte de patientnære opgaver bedst muligt. Vi løser forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære sammenhængende sundhedsvæsen. Vi er ansvarlige for koordineringen af uddannelsesaktiviteter på OUH og har et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner på Fyn.

Innovation & MTV arbejder med strategisk innovation på tværs af hele OUH. Vi understøtter, at OUH bliver klar til fremtidens udfordringer gennem nationale og internationale projekter. Innovation bygger bro mellem patienter, pårørende og personale og forbedrer samarbejdet mellem kommuner og praktiserende læger via ny teknologi. Derudover arbejder vi med innovations- og evalueringsprojekter vha. Medicinsk Teknologivurdering (MTV) for at optimere metoder og arbejdsgange på hospitalet. Vi inddrager alle afdelinger på OUH, alle fakulteter på Syddansk Universitet samt private virksomheder i vores projekter. Det virtuelle Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) er forankret i Innovation & MTV. CIMT er et tæt samarbejde med Syddansk Universitet og har et stort internationalt forsknings- og innovationsnetværk. Du skal være indstillet på, at stillingen omfatter international rejseaktivitet.

Trivsel og udvikling
KLU lægger vægt på at opmuntre medarbejderne til at komme med forslag til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange, styrke samarbejdet eller forbedre den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Samarbejdet foregår i et miljø præget af tillid, respekt, ordentlighed og en god omgangstone.

Om OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus
OUH er et af landets største hospitaler med et samlet budget på 7,1 mia. kr., ca. 100.000 årlige indlæggelser og over 1 mio. ambulante besøg. Hospitalet beskæftiger ca. 10.000 medarbejdere og er geografisk lokaliseret i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø.

OUH er det fynske sygehus, men modtager samtidig patienter fra hele regionen. Det giver et optageområde, der dækker ca. 1,2 mio. borgere. Derudover behandler hospitalet patienter fra hele landet med behov for specialiseret behandling inden for en række områder.

Løn og ansættelsesvilkår
Afhængig af de indkomne ansøgninger ansætter vi en eller to projektledere i ét år, men med mulighed for forlængelse. Ansættelse og aflønning efter kvalifikationer og overenskomst med Danske Regioner og den relevante fagorganisation.

Dit fysiske arbejdssted bliver Odense Universitetshospital i Odense.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte innovationschef Tessa Lind Gjødesen på tlf. 2916 0324 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist og samtaler
Der er ansøgningsfrist den 15. april 2020, kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtale den 21. april 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense C
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 3
20. august 2024 3