Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Projektleder til Globalt Iværksætteri

Vil du facilitere, organisere og gennemføre aktiviteterne i Odense Kommunes nye satsning Globalt Iværksætteri, hvor startups med skalerings potentiale udvikles i tæt samarbejde med de stærke, private iværksættermiljøer som findes i byen?

Og kunne det være spændende at benchmarke opgaverne op mod de eksisterende nationale indsatser på Iværksætteri og Vækstiværksætteri, og med særligt fokus på de odenseanske styrkepositioner indenfor bl.a. robotteknologi, medicinsk cannabis, turisme, maritime erhverv, bygge- og anlæg og gartnerier?

Så læs blot videre.

Globalt Iværksætteri er et iværksætterforløb for skalerbare vækstvirksomheder med globalt udsyn. Målet med forløbet er at skabe grobund og forudsætninger for, at virksomheder med skaleringspotentiale kan udvikle sig til levedygtige og skalerbare virksomheder.

Formålet med Globalt Iværksætteri er:

  • at vejlede og undervise Odenseanske startups i, hvordan de bliver skalerbare virksomheder med globalt potentiale
  • at skabe målrettede og effektfulde værktøjer, undervisningsforløb, netværk og support til Odenseanske iværksættere
  • at sikre optimal brobygning mellem kapitalsøgende globalt orienterede Odenseanske iværksættere og investormiljøet
  • at brande Odense Kommune som en dynamisk og resultatorienteret iværksætterkommune

Projektet er en 4-årig indsats, som er del af Odense Kommune og en række private partneres ambitioner om at blive Danmarks bedste Iværksætterby. Projektsekretariatet er forankret hos Erhvervshus Fyn.

Hovedopgaverne bliver

  • At sekretariatsbetjene Advisory Board for Globalt Iværksætteri
  • At lede, organisere og facilitere et unik uddannelsesforløb for ambitiøse iværksættere i Odense, hvor private aktører (business Angels, iværksætterhusene, acceleratorer, rådgiver) vil stå for selve undervisning og vejledning af startups.
  • Projektledelse af Globalt Iværksætteri, herunder eks. planlægning og håndtering af undervisningsforløb, 1:1 sparring og pitchevents, samt udarbejdelse af projektplaner.
  • Med udgangspunkt i opgaverne i Globalt Iværksætteri, udnytte muligheder og synergier i de samlede erhvervsfremmetilbud til iværksættere i Odense
  • At samarbejde med eksterne partnere, såsom odenseanske iværksætterhuse, coworking Spaces, business Angels og eksperter, som er centrale aktører i projektet
  • At organisere opsætning og drift af hjemmeside, herunder sømløs deltagerregistrering mv.
  • At samarbejde med bureauet, som varetager markedsførings – og brandingindsatser
  • Og mange andre spændende opgaver, som skal sikre det odenseanske iværksættermiljøer de absolut bedste mulige vilkår i Danmarke

Faglige kvalifikationer og erfaring

Du har formentligt dit naturlige udgangspunkt i det odenseanske / fynske iværksættermiljø, og har indsigt i både hvilke lokale miljøer og aktiviteter, der giver værdi.

Du har erfaring med projektledelse i bred forstand, og trives med at bevæge dig bagved scenen, så tingene fungerer for iværksætterne og de aktører, der omgiver dem. Du evner både at netværke og få detaljerne til at spille, og særligt detaljerne er det dig, der har styr på. Du har god konceptuel forståelse, og ved, at streger på papir først kommer til live i eksekveringen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, men det er vigtigt, du både kan se det store billede og løse praktiske opgaver – og at din personlighed passer ind i den ambitiøse fynske iværksættermentalitet.

Vi tilbyder

En fantastisk arbejdsplads med stor faglig udvikling, spændende kontaktflader, og mulighed for et fremragende netværk. Du får dygtige og inspirerende kolleger i et miljø præget af særdeles højt fagligt niveau.

Gagen forhandles individuelt efter kvalifikationer og inkluderer bl.a. pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

Din forankring er med reference til Teamleder for Iværksætteri, Digitalisering og Systemer, Stella Vilhelmsen.

Du vil få din daglige gang på vores hovedkontor i det nybyggede bæredygtige domicil Munkebjerg Business Park i Odense M.

Deadline for ansøgning er senest fredag 29. oktober 2021 med forventet tiltrædelse er snarest muligt. Vi tager, om muligt, kvalificerede kandidater ind til samtale løbende i opslagets periode.

Hvem er Erhvervshus Fyn?

Erhvervshus Fyn hjælper fynske virksomheder med adgang til klynger, 1:1 sparring og medfinansiering, og er knudepunkt for eksekvering af fynske politiske dagsordener.

Vi er de små og mellemstore virksomheders uvildige sparringspartner og har et tæt samarbejde med lokale, regionale og internationale interessenter med samme fokus. Vi sikrer medfinansiering til udvikling i virksomhederne via en lang række forskellige projekter. Med afsæt i virksomhederne og øvrige aktører arbejder vi på at accelerere vækst og værdiskabelse.

Hos Erhvervshus Fyn får virksomhederne kortlagt deres vækstmuligheder og potentiale og bliver henvist til relevant rådgivning i det private erhvervsliv. Vores konsulenter er uvildige og skal hvert år vejlede knap 500 virksomheder.

I Udvikling og Finansiering har vi ansvaret for organisationens samlede projektudvikling og dermed både medfinansiering til virksomhederne og til Fynske dagsordner.

Yderligere information

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Teamleder Stella Vilhelmsen på 41 88 66 43, eller Chef for Udvikling og Finansiering, Kasper Aagaard, på 25 50 53 21

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense M
  • Fredag den 29. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Har du et stærkt servicegen og trives du af selvstændigt at planlægge og koordinere din dag, og kan du lide at yde en god service for vores kunder? Textilia Group A/S afdeling for Cleaning søger en..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som projektchef i [xxxxx]s afdeling i Odense måske noget for dig?Bliv en del af en succe..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Odense Universitetshospital (OUH) søger en engageret projektmedarbejder til Klinisk FarmakologiOdense Universitetshospital (OUH) søger en engageret og ansvarsbevidst projektmedarbejder til en 1-å..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2