Syddansk Sundhedsinnovations robotteam søger Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vil du skabe og lede innovative projekter med særligt fokus på udvikling, test og implementering af behovsdrevne løsninger i samarbejde med sygehuse og virksomheder?

Syddansk Sundhedsinnovations robotteam søger en projektleder, der vil være med til at samskabe løsninger til fremtidens sundhedsvæsen. Sygehusene er højt specialiserede enheder, hvor digitalisering og ny teknologi har en naturlig placering, og der er store forventninger til robotter, som kan understøtte sundhedssektoren med mange forskellige opgaver.

Opgaver og ansvarsområder
Syddansk Sundhedsinnovation er Region Syddanmarks innovationsstab. Du bliver ansat i robotteamet i enheden Innovativ Byggeri og Drift (IBD), hvor du får 20 kollegaer med meget forskellige fagligheder. Vores kerneopgave er at understøtte regionens ansatte på sygehuse, psykiatrien og de sociale centre i at lykkes med deres innovationsudfordringer. Det gør vi bl.a. gennem brugercentrerede innovationsprocesser, og vores styrke ligger i udnyttelsen af vores forskellige fagligheder i de enkelte opgaver. Som innovationsstab, søger vi altid den brugerinddragende tilgang og at udfordre den gængse tænkning.

I praksis betyder det, at opgaver og projekter oftest udføres i samarbejde med en eller flere kollegaer, og at opgaven delvis udføres på en af sygehusene eller hos vores samarbejdspartnere i regionen.

I robotteamet arbejder vi med forskellige opgaver og projekter, hvor vi bidrager med relevant viden og kompetencer i forhold til automatisering i sundhedssektoren. Vores mantra er, at hvis man vil udvikle ny teknologi til sundhedssektoren, så kommer teknologien i anden række – Behovet kommer først. Med udgangspunkt her i får du ansvar for at skabe og lede forskellige projekter, hvor vores typiske leverancer er afdækninger og analyser, udvikling, test og evaluering. Men opgaverne er forskellige og mange, så der er masser af muligheder for, at du selv kan sætte dit præg på retningen.

Trives du i en politisk styret organisation, hvor opgaverne er komplekse og foranderlige, så har du her muligheden for at blive en del af en spændende organisation, hvor interessenterne er mange, men hvor brugerne altid er i centrum.

Kompetencer og kvalifikationer
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du som person er nysgerrig, idérig og udadvendt i forhold til samarbejdspartnere såvel som kolleger. Derudover forventer vi, at du er en god formidler, som kan kommunikere fagspecifik viden til forskellige målgrupper - både på skrift og i tale.
Vi lægger vægt på:

  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau
  • Viden om udvikling og implementering af teknologi i sundhedssektoren
  • Erhvervserfaring med projektledelse og tværfagligt samarbejde
  • Erhvervserfaring med brugerinddragelse i udviklingen af ny teknologi
  • Erhvervserfaring med pipelinearbejde og fundraising
  • Evnen til at arbejde strategisk og netværksskabende med forskellige aktører – herunder internationale.

Ovenstående er ikke en endegyldig tjekliste, men vi ser gerne ansøgninger fra profiler med interessante kvalifikationer og fagligheder, som kan sættes i spil til at skabe gode løsninger til fremtidens sundhedsvæsen.

Vi kan tilbyde
I Syddansk Sundhedsinnovation bliver du en del af en arbejdsplads med uformel tone og højt til loftet. Vores projekter varierer i type, varighed og størrelse, og dermed er der mulighed for at få kendskab til mange forskellige nicher. Med andre ord: Et job hos os bliver aldrig trivielt og forudsigeligt. Der er gode mulighed for kompetenceudvikling, fleksible arbejdstider og hjemmearbejde. Og så holder vi nogle legendariske firmafester.

Løn- og ansættelsesvilkår Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Arbejdsstedet er primært i Forskerparken i Odense. Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation. Ansættelse sker i øvrigt i henhold til gældende overenskomst, og stillingen ønskes besat pr. 1. december 2021 eller hurtigst muligt.
Yderligere oplysninger Der er ansøgningsfrist d. 27. oktober 2021. Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 44 i Odense. Du kan får mere at vide om vores spændende arbejdsplads og om stillingen ved at kontakte teamkoordinator Louise Halgaard Gotfredsen på tlf. 21791404 eller enhedschef Simon Lindegaard på tlf. 21222224

Om Syddansk Sundhedsinnovation
Syddansk Sundhedsinnovation er en stabsfunktion i Region Syddanmark, der arbejder med åben innovation, fra idé til implementering, og på at styrke samarbejdet mellem det offentlige og virksomheder. Du bliver en del af en innovationsstab, der består af ca. 68 medarbejdere med vidt forskellige kompetencer og fagligheder. Du kan læse mere om Syddansk Sundhedsinnovation på www.syddansksundhedsinnovation.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense M
  • Onsdag den 27. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4