Vikarstilling: Syddansk Sundhedsinnovation søger en projektmedarbejder til enheden for Digital Innovation (barselsvik...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Odense M

Er du en energisk projektmedarbejder med erfaring fra komplekse styrede organisationer samt interesse for digital innovation, hører vi meget gerne fra dig.

Enheden for Digital Innovation hos Syddansk Sundhedsinnovation søger en projektmedarbejder, som vil være med til at sætte retning for fremtidens digitale sundhedsvæsen.

I enheden arbejder vi med digital innovation, herunder projekter inden for digitalt samarbejde på tværs af sektorer, sundhedsteknologi og telemedicin. Enheden er organiseret i tre teams. Der søges en projektmedarbejder til Telesundhed, som leder regionale, nationale og internationale udviklingsprojekter på det tværgående sundhedsområde.

Som projektmedarbejder vil du komme til at varetage en pallette af forskelligartede opgaver inden for enhedens projektportefølje. Du vil blandt andet skulle bistå teamets projektledere med at planlægge og koordinere projekter, kontakt med leverandører, samarbejde med sundhedsprofessionelle på regionens sygehusenheder og med kommunale samarbejdspartnere.

I Telesundhed vil du som projektmedarbejder primært indgå i arbejdsopgaver, som skal sikre udvikling og fremdrift på projekter, hvor implementering af nye digitale løsninger indenfor bl.a. forebyggelse og sundhedsfremme er i fokus. Du vil dermed få medansvar for digitaliseringsprojekter i en organisation med mange interessenter og komplekse processer.

Faglige kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du har:

  • En relevant uddannelse på minimum bachelorniveau.
  • Indsigt i sundhedsvæsenet og kendskab til sundhedsinnovation.
  • Erfaring som projektmedarbejder
  • En god forståelse for digitalisering af forretningsprocesser.
  • Erfaring med at indgå i projektarbejde.

Personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og indgå i samarbejder på tværs.
  • Kan analysere, kortlægge og koordinere aktiviteter i samarbejde med mange interessenter.
  • Er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt.
  • Tager ejerskab og ansvar for dine opgaver.
  • Har sans for detaljen, men samtidig kan bevare overblikket og se sammenhænge.
  • Trives i en hverdag, hvor opgaver til tider skal løses med en kort deadline.

Om stillingen
Vi tilbyder stillinger i en specialiseret og udviklingsorienteret organisation med varierende og udfordrende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, hvor du er med til at samskabe fremtidens sundhedsvæsen.
Digitalisering er et vigtigt omdrejningspunkt for udviklingen i Region Syddanmark. Der er stadig mange uopdyrkede områder, der skal tages hånd om, og vi har mange spændende og innovative projekter i støbeskeen.

Du vil indgå i enheden Digital Innovation, som består af 27 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle brænder for at forbedre sundhedsvæsenet både for og sammen med patienter og sundhedspersonale.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger derfor vægt på faglig og personlig udvikling, og sørger for at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Om os
Syddansk Sundhedsinnovation er en stabsfunktion i Region Syddanmark, der arbejder med innovation fra idé til implementering. Vi samskaber løsninger til fremtidens sundhedsvæsen og understøtter regionens sygehuse og de sociale centre i at udvikle deres ydelser og services, som svar på nuværende og fremtidige udfordringer i det danske sundhedsvæsen. Projektporteføljen i Syddansk Sundhedsinnovation omfatter foruden tværsektoriel sundheds-it og digital innovation også innovationsprojekter med fokus på brugerkvalificering af byggerier, udvikling og test af velfærdsteknologiske løsninger, fundraising samt udvikling af innovationskultur.

Du bliver en del af en stab, der består af ca. 65 medarbejdere med mange forskellige specialistkompetencer. Du kan læse mere om Syddansk Sundhedsinnovation på www.syddansksundhedsinnovation.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om et barselsvikariat på fuld tid, og arbejdsstedet er i Forskerparken i Odense.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst, og stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2022.

Flere oplysninger
For yderligere oplysninger om stillingen i Telesundhed kan du kontakte teamkoordinator Lise Døj-Bendixen på tlf. 2484 4352.

Ved spørgsmål relateret til ansættelsesvilkår kan du kontakte Enhedschef Christian Mercado på tlf. 2617 6775.

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, skal du sende din ansøgning, så vi har den senest søndag den 17. april 2022.
Samtaler afholdes i uge 17.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense M
  • Søndag den 17. april 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? VIL DU VÆRE FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende bra..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Drømmer du om at bidrage til udviklingen af vores sundhedsprofessionelle? Så kan det nu blive din nye virkelighed.Vi søger en Digital/Medie Designer som projektmedarbejder med evner ind i multime..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you a Project Manager with a background in plant, electrical or civil engineering? Are you looking for an opportunity to join the team in leading a major greenfield project within site developm..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder (vikar) i Odense

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som projektledere
29. juli 2024 1
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1