Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vi søger efter en projektleder til Preflight Odense

Vil du lede og gennemføre aktiviteterne i Odense Kommunes vigtige satsning på at blive Danmarks bedste iværksætterby, igennem indsatsen PreFlight Odense, i tæt samarbejde med Odense Kommune og de stærke, private miljøer som findes i byen?

Vi befinder os nu halvvejs i et 4-årigt projekt, hvor fokus er på eksekvering og stakeholder management. Kan du bidrage til at fortsætte det momentum, der er skabt, og samtidig forene opgaverne med de eksisterende nationale indsatser på iværksætteri og vækstiværksætteri, med særligt fokus på de fynske styrkepositioner indenfor bl.a. robotteknologi, turisme, maritime erhverv, bygge- og anlæg, fødevarer og velfærdsteknologi?

Hovedopgaverne bliver

  • Projektledelse af PreFlight Odense i tæt samarbejde med projektassistenten, herunder planlægning og håndtering af markeds-perspektiveringer, projektplaner og eksekvering af workshops, sparringsforløb og pitchevents.

  • Sekretariatsbetjening af Advisory Board for PreFlight Odense.

  • Ledelse og integration af de samlede erhvervsfremmetilbud til iværksættere under Erhvervshus Fyn i tæt samarbejde med fynske og nationale partnere, med udgangspunkt i opgaverne i PreFlight Odense.

  • Samarbejde med eksterne partnere, opdragsgivere og bidragsydere.

  • Samarbejde med marketingbureau, som varetager, markedsførings- og brandingindsatser.

  • Udførelse af andre spændende opgaver, der sikrer det odenseanske og de fynske iværksættermiljøer de absolut bedste mulige vilkår.


Faglige kvalifikationer og erfaring

Du har sandsynligvis din naturlige forankring i det fynske iværksættermiljø og forstår, hvilke miljøer der er vigtige for iværksætterne samt hvilke aktiviteter der skaber værdi.

Erfaring med projektledelse i bred forstand er en fordel, og du trives med at sikre, at tingene fungerer for iværksætterne og de aktører, der omgiver dem. Evnen til at netværke og samtidig håndtere detaljer er essentiel, da det er dig, der har styr på netop disse detaljer. God konceptuel forståelse og evnen til at omsætte idéer til konkret eksekvering er vigtigt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, men det er afgørende, at du kan løse opgaverne, og at din personlighed passer ind i den ambitiøse fynske iværksættermentalitet.

Vi tilbyder

En tidsbegrænset stilling med mulighed for forlængelse. Erhvervshus Fyn er en fantastisk arbejdsplads med stor faglig udvikling, spændende kontaktflader, og mulighed for et fremragende netværk. Du får dygtige og inspirerende kolleger i et miljø præget af særdeles højt fagligt niveau.

Gagen forhandles individuelt efter kvalifikationer og inkluderer bl.a. pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

Din forankring er med reference til Driftschef Bendt Ozelgård.

Du vil få din daglige gang på vores hovedkontor i det nybyggede bæredygtige domicil Munkebjerg Business Park i Odense M.

Ansøgningsfrist

Deadline for ansøgning er senest fredag 24. november 2023 med forventet tiltrædelse snarest muligt. Vi tager, om muligt, kvalificerede kandidater ind til samtale løbende i opslagets periode, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Hvem er Erhvervshus Fyn?

Erhvervshus Fyn hjælper fynske virksomheder med adgang til klynger, 1:1 sparring og medfinansiering, og er knudepunkt for eksekvering af fynske politiske dagsordener.

Vi er de små og mellemstore virksomheders uvildige sparringspartner og har et tæt samarbejde med lokale, regionale og internationale interessenter med samme fokus. Vi sikrer medfinansiering til udvikling i virksomhederne via en lang række forskellige projekter. Med afsæt i virksomhederne og øvrige aktører arbejder vi på at accelerere vækst og værdiskabelse.

Hos Erhvervshus Fyn får virksomhederne kortlagt deres vækstmuligheder og potentiale og bliver henvist til relevant rådgivning i det private erhvervsliv. Vores konsulenter er uvildige og skal hvert år vejlede knap 500 virksomheder.

I Udvikling og Finansiering har vi ansvaret for organisationens samlede projektudvikling og dermed både medfinansiering til virksomhederne og til Fynske dagsordner.

Yderligere information

Spørgsmål til stillingen kan rettes til:

Driftschef Bendt Ozelgård - Udvikling, Finansiering og EI på 43 14 05 06

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense M
  • Fredag den 24. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Har du et stærkt servicegen og trives du af selvstændigt at planlægge og koordinere din dag, og kan du lide at yde en god service for vores kunder? Textilia Group A/S afdeling for Cleaning søger en..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som projektchef i [xxxxx]s afdeling i Odense måske noget for dig?Bliv en del af en succe..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Odense Universitetshospital (OUH) søger en engageret projektmedarbejder til Klinisk FarmakologiOdense Universitetshospital (OUH) søger en engageret og ansvarsbevidst projektmedarbejder til en 1-å..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2