Projektleder VH Staal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Til smedevirksomhed med fokus på høj kvalitet, fleksibilitet og design søges projektleder

Virksomheden

Vores kunde er en velrenommeret smedevirksomhed, som laver alt indenfor stål, herunder også brandet ”Fynbotrapper”.

Virksomheden blev stiftet i 2001, og er idag ejet af Redtz Glas og Facade, som er en stor glas- og facadeentreprenør som leverer alt fra mindre glarmesteropgaver til store og avancerede glas- og alufacader til både private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner

Med overtagelsen af VH Stål er der ambitiøse mål for virksomhedens fremtid og man står over for i 2022 at skulle flytte til større søjlefrie lokaler i Odense SØ, hvor der samtidigt indrettes nye lækre kontorfaciliteter.

Organisation

Virksomheden har i dag ca. 14 medarbejdere, og direktionen består af adm. direktør Morten Redtz og 1 afdelingschef. Projektlederen får reference til afdelingschef, og sammen er I ansvarlige for koordination og planlægning af produktionen, ligesom du får ansvar for planlægning og udførelse af egne projekter.

Projektlederen er en vigtig del af virksomheden, med ansvar for både store og mindre projekter for både erhverv, private og offentlige, samt direkte kontakt til både kunder, leverandører, eksterne montagefirmaer og kolleger i virksomheden.

Stillingen

Stillingen omfatter ansvar for at lede både store og små projekter fra start til slut, at udarbejde både for- og efterkalkulationer samt udføre tegnearbejde i AutoCad /Solid Works til kunder/produktion, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket.

Projektlederen får ansvaret for at foretage indkøb og yde professionel kundebetjening, og gode samarbejdsevner er i høj kurs, da der er meget samarbejde på tværs i organisationen. I samarbejde med administrationen er projektlederen ansvarlig for at sikre korrekt fakturering og sikre overholdelse af alle indgåede aftaler.

Succeskriterier

· Projektafvikling med fokus på høj kvalitet, leveret til tiden og den rette pris

· Sikre at projekter og opgaver gennemføres i henhold til firmaets kvalitetskrav

· Du er i stand til at håndtere komplekse problemstilligner og løsningsmodeller, og trives med en til tider travl hverdag

· Du er selvstændig og i stand til at arbejde struktureret og analytisk

· Kundeservice i top, og bidrage til arbejdsglæden i firmaet

Kandidaten:

Du sidder i dag som projektleder i et smedefirma eller i byggebranchen, eller har erfaringer som selvstændig, men ønsker at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på konstant at skabe kundetilpassede løsninger i særklasse. Du har gerne erfaring fra en tilsvarende virksomhed, men der tilbydes også grundig oplæring i virksomheden.

Du er selvstændig og robust, arbejder analytisk og er samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, og ser en ære i at have styr på det, du arbejder med. Du har gode sociale kompetencer, formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone.

· Beskrivende ord på dig kunne være struktureret, grundig, detaljeorienteret, kvalitetsbevidst, serviceminded, evner at se helheden

Kvalifikationer:

· Uddannelse bygningskonstruktør, bygningsingeniør, teknolog eller lignende

· En håndværksmæssig baggrund vil være en fordel

· Erfaring fra lignende stilling og gerne fra stålbranchen

· Erfaring med AutoCAD/andre relevante tegneprogrammer og MS Office-pakken

· Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk

Benefits:

Du bliver en del af et åbent og uformelt arbejdsmiljø i et team af professionelle byggefolk med korte beslutningsveje i en flad organisation med højt til loftet, stærkt fællesskab og sparring med erfarne kolleger.

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en spændende virksomhed med stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling. Vi kan tilbyde dig et spændende og fagligt udviklende job i en succesfuld og progressiv virksomhed, med kontinuerligt fokus på kompetenceudvikling , og vi lægger vægt på plads til humor og socialt engagement, herunder i diverse virksomhedsarrangementer.

Der gøres meget for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø i en virksomhed, som har mål om at være den bedste arbejdsplads i branchen.

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på [email protected]

Kontakt

Lone Kaalund Døjbak

Headhunter

Mail [email protected]

Mobil 53 60 35 05

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SØ
  • Tirsdag den 01. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1