Projektleder med blikket rettet mod fremtidens elnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at sikre en effektiv drift og produktivitetsudvikling, der understøtter den grønne omstilling? Motiveres du af nye tendenser og fremtidsperspektiver indenfor stærkstrøm i forsyningsbranchen? Og synes du det er spændende at koble elementer som gamechangere, hastighed og kompleksitet på elnettet? Så er du måske vores nye projektleder.

Komplekse tekniske projekter med mange interessenter Som projektleder skal du bidrage til en fortsat effektiv drift og produktivitetsudvikling, der understøtter den grønne omstilling og bevarer den høje forsyningssikkerhed og kundetilfredshed. Med reference til projektchefen får du et selvstændigt ansvar for dimensionerings- og projekteringsopgaver i forbindelse med udbygnings- og renoveringsopgaver 60/10 kV delen af forsyningsnettet.

Du får ansvaret for, at dine projekter afvikles indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer. Opfølgning på og tilsyn af opgaverne vil således være en del af projektlederens hverdag. Mere specifikt vil opgaver i projekter være blandt andet indeholde projektering, bestilling, etablering og idriftsættelse af:

  • 60 kV linje - og transformerfelter
  • 60 kV strøm - og spændingstransformere
  • 60/10 kV transformere
  • 60 og 10 kV hovedfordelingsanlæg
  • 60 kV kabelanlæg

I tæt dialog med projektets interessenter og eksterne samarbejdspartnere driver du dine projekter sikkert i mål.

Faglighed med fokus på dialog og kvalitet Du er uddannet ingeniør med en retning inden for stærkstrømsområdet. Du har interesse for højspændingskomponenter og erfaring med projektledelse, gerne i forbindelse med udbygningen af forsyningsnettet. Har du kendskab til beskyttelsesrelæer og signaloverførsel er det en fordel. Du er en erfaren bruger af IT og benytter dit digitale mindset til at udfordre eksisterende måder at arbejde på.

Du kan arbejde både selvstændigt og i projektteams, og din medfødte struktur og vedholdenhed gør, at du kan holde mange bolde i luften uden at tabe nogen af dem. Du er nysgerrig og engageret og har gode menneskelige kompetencer, der gør dig i stand til at etablere og fastholde gode relationer og samarbejde på tværs.

Din succes i jobbet afhænger derfor af din faglige ekspertise og dine evner til at eksekvere i projektlederrollen.

Sammen om Energi Fyn Du får derfor en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kolleger, der projekterer og planlægger udbygning af distributionsnettet samt større renoveringsopgaver. Vi vægter vidensdeling højt og værdsætter gode relationer, et ærligt samarbejde og vi hjælper altid hinanden. Vi tør udfordre de eksisterende løsninger og indgår i udviklingen af organisationen såvel med hensyn til tekniske løsninger som forretningsrelaterede processer.

En ambitiøs og velkonsolideret energikoncern Energi Fyn er Fyns største energiselskab og vi sikrer elforsyningen til 210.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. Vi er en del af Energisektoren, som er under stor forandring. Hastig teknologiudvikling, elektrificering, digitalisering og et stort politisk fokus på klimavenlige energiløsninger har sat skub i en massiv omstilling som for alvor er begyndt at slå igennem i vores forsyningsområde. Denne transformation kræver, at vi kontinuerligt udvikler og fremtidssikrer udbygningen af vores elnet med tilslutning af ladestandere, solceller, varmepumper mm.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en projektleder/ingeniør, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kan du se dig selv i ovenstående, hører vi rigtigt gerne fra dig. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SV
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for din portefølje i projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Te..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • PROJEKTLEDER - FYN

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? VIL DU VÆRE FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende bra..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Studentermedhjælper med flair for koordinering og ...

    Bliver din hverdag også bedre, når du hjælper andre til succesoplevelser? Er du struktureret, har et skarpt overblik, og nyder kundekontakt? Så er det lige dig, vi mangler! I [xxxxx] Digital W..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektledere/bygherrerådgivere med byggeerfaring ...

    Kan du håndtere ansvaret for flere samtidige byggeprojekter fordelt på kommunens 550 ejendomme? Kan du se muligheder og løsninger på ændrede behov, som ingen andre har tænkt på? Vil du arbejde med .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0