Rekrutteringsfirma

Project Manager, Transport Improvement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Har du en god forståelse for optimering af outbound logistik? Motiverer det dig at forme din egen hverdag og bidrage med forbedret transport performance? Evner du at spotte forbedringer, styre processer og projekter og samtidig involvere relevante stakeholders i forandringerne? Så er du den Project Manager, Transport Improvement vi søger til Nobia Danmark i Ølgod.

Afgørende rolle med fokus på forbedringsprojekter i veletableret transportorganisation

Du kommer til at referere til Distribution Manager og bliver en del af en stærk transportorganisation, som er ansvarlig for at planlægge distribution af interne og eksterne transport ressourcer af høj kvalitet til kunder i Norge, Sverige og Danmark. Du får en nøgleposition med fokus på at skabe forbedret synlighed og transport performance med henblik på at optimere service og cost yderligere. Derudover vil du udvikle, supportere og drive implementeringen af forbedringsprojekter.

Andre centrale ansvarsområder knytter sig til følgende:

  • At udvikle og forbedre forståelsen af den nuværende performance gennem drøftelse af relaterede KPI'er og understøttende årsagsanalyser
  • At udvikle mere detaljerede lokale KPI'er således at negative ændringer i omkostninger eller service kan blive identificeret hurtigt og dermed blive adresseret
  • Udarbejde og rapportere månedlige KPI'er
  • At vedligeholde og implementere små og mellemstore transport forbedringsprojekter og initiativer sammen med de lokale og centrale transport teams
  • At arbejde med den centrale transport organisation for at kunne definere transportkrav samtidig med at der etableres og vedligeholdes kontrakter og bidrages til relevante nordiske transportinitiativer, inklusiv transporttilbud

Du vil komme til at få en bred kontaktflade både internt og eksternt hos Nobia, og du vil arbejde tæt sammen med både det lokale team samt den bredere Nobia Nordic transportorganisation. Derfor vil du få op til 25 årlige rejsedage med besøg hos leverandører, kunder og andre Nobia-enheder.

Analytisk stærk projekt- og procesleder

Du er uddannet inden for transport eller logistik, og har gerne erfaring fra en lignende funktion med fokus på optimering, forbedringer og analyse af logistik/supply chain. Du kender de vigtigste begreber inden for projektledelse og vejtransport og har en god forretningsmæssig forståelse. Da du skal arbejde på tværs af mange stakeholders, er det vigtigt, at du evner at arbejde effektivt i et tværfunktionelt og internationalt miljø. Du fremstår desuden selvsikker og har en åben personlighed. Derudover er du resultatorienteret med evnen til at drive forandringer og organisationsudvikling på en struktureret og detaljeorienteret måde. Du har endvidere færdigheder i Excel og PowerPoint, og du er i stand til at præsentere ideer og supportere med relevante analyser på både dansk og engelsk.

Selvstændig rolle med interne muligheder

Bliv del af en virksomhed med både nationale og internationale karrieremuligheder med fokus på kompetenceudvikling, da der vil være mulighed for, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Send dit cv


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ølgod

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    For Eurocon Industriservice står [xxxxx] klar til at ansætte en engageret projektleder, der brænder for at lede vigtige projekter med op til 20 medarbejdere inden for energi og sværindustri. Du .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Hos Kallesoe søger vi en engageret teknisk projektleder til vores team, hvor vi leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standar..
    • Projektleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Projektleder til IT & Digitalisering

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknisk baggrund til at drive vigtige IT- og digitaliseringsprojekter.Hvis du får en gnist i øjnene, når du hører, at du har mulighed for at arbejd..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ølgod over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0