Projektleder til El-entrepriser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

Verdo Teknik A/S i Randers søger en helstøbt og fagligt alsidig profil med erfaring indenfor ledelse af entrepriseprojekter. Der er tale om en udfordrende stilling i et teknisk dynamisk miljø og med mulighed for at skabe resultater på et individuelt plan og sammen med det resterende projektteam.

Din rolle
Du får det udførende ansvar for vores entrepriseprojekter i Jylland, primært koncentreret i og omkring Aarhus med fokus på el-delen i byggeprojekterne. Der vil typisk være tale om bolig- og kontorprojekter og både nybyg og renovering.

Du må forvente, alt efter størrelsen på projekterne, at have 2-4 projekter kørende ad gangen og projekterne gennemføres efter Verdo’s projektledelsesmodel.

Du har ansvar fra projektet, start til slut, fra første møde til sidste faktura. Du skal drive de enkelte projekter frem og sikre kvalitet, god rentabilitet og klar kommunikation til alle parter gennem alle faser. Din nærmeste sparringspartner bliver afdelingschefen for Elinstallation, og du får derforuden en bred berøringsflade internt (Beregnere, afdelingsledere, servicekoordinatorer) og eksternt.

Du får personaleansvar for pt. 8-10 medarbejdere. Du skal gennem en motiverende ledelsesstil bidrag til at skabet et godt arbejdsklima med tilfredse og fagligt opkvalificerede medarbejdere.
Du får en varierende hverdag vekslende mellem tid i marken og bag skrivebordet.

Din profil
Du har solid el-faglig baggrund og mindst 5 års erfaring med entreprise-/projektledelse. Du har erfaring med AB92/AB18 samt økonomistyring af byggeprojekter. Du er analytisk stærk, har flair for IT, og kommunikerer flydende på dansk. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider.

Du har konstruktiv gennemslagskraft og er samtidig lyttende med fokus på at komme fælles i mål. Du trives med udfordringer og en hektisk hverdag. Du skal have lyst til at gøre en forskel, og brænde for entrepriser, så du kan skabe synlige resultater og samtidig være med til at præge den fortsatte udvikling af Verdo Teknik A/S.

Du får
Du får naturligvis en fornuftig lønpakke og medarbejdergoder som frokostordning, sundhedsforsikring, indkøbsordning og fælles sociale arrangementer.

Sådan søger du
Klik ind på ansøg-knappen og send os et par skarpe ord om dig selv og vedhæft dit CV og andre relevante dokumenter.

Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat. Da vi nærmer os sommerferien er det vigtigt, at du sender din ansøgning snarest.

Har du spørgsmål til jobbet, så tøv endelig ikke med at tage fat i afdelingschef Mike Hiltmar, mobil 4174 4260.

Bliv en del af holdet og vær med til at gøre en forskel!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Randers NV
  • Mandag den 05. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3