Kreditorspecialist til et af Danmarks største forandringsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du en dygtig kreditorspecialist med interesse for effektivisering af forretningsgange og arbejdsprocesser, og vil du gerne arbejde for en af Danmarks største virksomheder, hvor du vil få en alsidig og varierende arbejdsdag?

ECIT søger på vegne af Koncernøkonomi & Service hos Coop en kreditorspecialist, som kommer til at arbejde med projektarbejde, og hvor du kommer til at fungere som bindeled mellem forretning, økonomi og leverandører.

Coop driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Coop har 38.000 ansatte, og er i dag Danmarks førende udbyder af dagligvarer med 1100 butikker, og er ejet af sine 1,7 millioner medlemmer.

Virksomheden har hovedkontor i Albertslund tæt på motorvejsnettet og Albertslund station.

Bliv en del af et velfungerende team

Som kreditorspecialist bliver du en del af Coops Kreditorafdeling med 45 medarbejdere. Det er et velfungerende team, som er gode til at bakke hinanden op, og fokuserer på at bruge hinandens styrker til at skabe succes.

Coop er inde i en spændende udvikling med implementering af SAP-S/4, og du får en stor aktie i denne udvikling, hvor du får mulighed for at bidrage til at teamet kan arbejde bedre og smartere.

Du kommer til at arbejde med en række spændende arbejdsopgaver, og påtager dig styring og koordinering af projekter indenfor kreditorområdet for at klarlægge de mest optimale arbejdsgange både regnskabs- og procesmæssigt. I den forbindelse sikrer du at der er fremdrift, og at evt. problemstillinger bliver løftet videre op i organisationen. Du støtter samtidigt op om processerne i kreditorafdelingen med viden, udarbejdelse af analyser og kontrol.

Kompetenceprofil

Du har en relevant uddannelse indenfor regnskab, og har erfaring med finansielle processer. Herudover har du måske også deltaget i større forandringsprojekter i en central rolle. Du tager naturligt ejerskab over dine opgaver, og arbejder struktureret med mange bolde i luften. Det vil være en fordel med SAP-erfaring, men dette er ikke et krav til stillingen.

Derudover er du

  • en problemknuser, der trives med at holde overblik og drive forandring
  • en analytiker, der kan gennemskue komplekse arbejdsgange og se forbedringsmuligheder
  • god til at samarbejde på tvær af organisationen
  • en medspiller, der brænder for at gøre en positiv forskel for mange mennesker
  • superbruger af MS Office – herunder særligt Excel
  • en stærk kommunikator på både dansk og engelsk

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider med tiltrædelse efter nærmere aftale. Du tilbydes en ansættelsespakke med fast løn, pensionsordning samt mulighed for sundhedssikring, personalekøbsrabat i Coop butikkerne, kantineordning, adgang til leje af feriehuse mv. Derudover er der gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Ansøgning og kontakt

ECIT Services (som er en del af den børsnoteret ECIT koncern med mere end 2100 medarbejdere i 9 lande) varetager rekrutteringsprocessen, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, da vi løbende indkalder til samtaler. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Kristian Winther hos Coop på mobil 51 59 43 26 eller rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun hos ECIT på mobil 92 44 50 54 eller mail: [email protected]. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Albertslund
  • Tirsdag den 27. juli 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you passionate about elevating other to their best capabilities? Would you like to have a decisive impact in the leadership of a highly effective, and highly diverse team? If you answered posit..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you passionate about working at the forefront of healthcare innovation, setting and planning the strategic direction for Digital Health in [xxxxx]? Are you excited about making an impact..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
5. juni 2024 1