Projektchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NV

Projektchef til Anlægskonstruktioner

A1 Consult er et rådgivende ingeniørfirma med speciale inden for infrastruktur herunder havne, vandbygning og fundering på et marked, præget af få store aktører, hvor vi i dag er med til at sætte dagsordenen inden for infrastrukturprojekter i alle projektets faser fra idé til drift.

Vi har brug for en alsidig projektchef eller projektleder med min. 5 års erfaring, som vil indgå i, samt blive bakket op af, et erfarent team bestående af ca. 9 medarbejdere.

Vi søger derfor en ingeniør med erfaring i projektledelse og styring af både større samt mindre infrastrukturprojekter. Har du lyst til at afprøve egne idéer og sætte dit eget aftryk på projektet? Som projektchef eller projektleder ved A1 Consult får du en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed i vækst. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og ambitiøst team, der som helhed har stor indflydelse på virksomhedens fortsatte fremgang og succes.

Din indsats vil være koncentreret omkring projektledelse og evt. byggeledelse samt tilsyn på infrastrukturprojekter. Du vil være involveret i projektet med direkte kontakt til kunden fra start til slut. Vi forestiller os, at du er en rigtig god konstruktionsingeniør, geotekniker eller vandbygger med styr på det faglige samtidig med du er en skarp projektleder.

Vores projekter består overvejende af fulde projektforløb med en indledende skitse- og planlægningsfase, myndighedsbehandling, detailprojektering, udbud og kontrahering, tilsyn samt overdragelse af anlægsprojektet til bygherren. Du vil blive en del af hele projektforløbet.

A1 Consult tilbyder:

En selvstændig, udfordrende stilling og stor mulighed for personlig og faglig udvikling. Mulighed for at påvirke firmaets strategi i tæt samarbejde med gode kolleger, der er engagerede, og som også er til bordfodbold og andre sociale aktiviteter. God løn med bonus svarende til dine kvalifikationer.

­­­­­­­­­Erfaring - Vi forventer, at du:

    • Brænder for vores spidskompetencer, og at du har projektledererfaring samt er teoretisk velfunderet.
    • Har en bred forståelse inden for anlægskonstruktioner eller geoteknik, og har mod på at være projektleder på vandbygningsprojekter.
    • Allerede nu har en del praktisk erfaring med projektledelse af mindre og større anlægsprojekter, herunder også erfaring med tilsynsopgaver og byggeledelse.


Personlighed – Vi forventer, at du:

    • Er en person, der med en ligefrem og uformel stil vinder accept i kraft af din systematik, din personlighed og professionelle kunnen.
    • Har en evne til at motivere og begejstre andre ved selv at gå foran og til at etablere et godt samarbejde på tværs i organisationen, internt såvel som eksternt.
    • Har et godt humør og er udadvendt.
    • Er netværksskabende – og har du et netværk i anlægsbranchen, vil det være et stort plus.


Sted – Randers eller Aalborg:

Virksomheden er placeret midt i naturen, tæt ved motorvejen i Randers, med udsigt over Gudenådalen. Vi har også et kontor i Algade i centrum af Aalborg. Du bliver simpelthen nød til at komme forbi, og se hvordan vi bor.

Kontakt:

Send ansøgning til Ulrik Max Jørgensen - som også kan kontaktes, hvis du ønsker en uformel snak omkring din mulige fremtid i A1 Consult på 2216 6653 eller [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Randers NV
  • Fredag den 25. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3