Erfaren IT-projektleder til Færdselsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Motiveres du af at skabe gode digitale løsninger, der gør en forskel for borgere og samarbejdspartnere i Danmark? Så har du nu muligheden for at blive en del af IT- og digitaliseringsteamet hos Færdselsstyrelsen.

Den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen i Ribe en selvstændig styrelse under Transportministeriet, og vi er i en rivende udvikling, da vi både hjemtager opgaver og overtager mange store områder herunder bl.a. kørekortsområdet samtidigt med, at vi opbygger vores egen it og digitaliseringsorganisation. Så vi har store planer og ambitiøse mål, hvor IT og digitalisering har en helt central rolle.

Vi forestiller os, at du trives med it-projektledelse, og har lyst til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer på tværs af styrelsen.

Du vil, i din rolle som IT-projektleder, stå i spidsen for et eller flere af vores strategisk vigtige digitaliseringsprojekter. Dine projektleverancer som IT- projektleder vil være helt centrale i forhold til at realisere Færdselsstyrelsens ambitiøse digitaliseringsagenda.

Det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig ind i både tekniske og faglige problemstillinger, da din opgave ofte vil være at lede og sikre sammenhængen mellem de organisationsmæssige krav og de tekniske løsninger.

Dit hovedfokus som it-projektleder vil omfatte:

  • projektledelse af større og mindre digitaliseringsprojekter ud fra både agile og traditionelle projektledelsesmetoder,
  • Gennemføre behovsafdæknings-, kravspecificerings- og udbudsforløb,
  • Deltagelse i udarbejdelse af metoder og modeller indenfor styring og ledelse af projekter,
  • Risiko- og økonomistyring indenfor rammerne af egne projekter,
  • Leverandørstyring af egne leverandører,
  • Udarbejdelse af projektrapportering og dokumentation,
  • Løbende erfaringsopsamling samt implementering af forbedringer.

Fagligt forventer vi, at du har en relevant længerevarende uddannelse og erfaring med projektledelse af digitaliseringsprojekter med høj grad af systemudvikling i en offentlig kontekst og meget gerne erfaring med agil projektledelse. Det vil være en fordel, hvis du har supplerende uddannelse og evt. certificeringer inden for projektledelse – både i agile og traditionelle projektledelsesmetoder.

Du arbejder sikkert selvstændigt, metodisk og målrettet med dit fagområde og inddrager aktivt dine projekters interessenter samtidigt med, at du har et udpræget fokus på muligheder og de gode løsninger. Endelig har du god forretningsforståelse og en grundlæggende viden om it-sikkerhed og GDPR, og er en god kommunikator, der kan formidle teknisk viden på en let tilgængelig og forståelig måde.

Vi kan tilbyde ansættelse i en ambitiøs organisation i en rivende udvikling, hvor du får gode muligheder for at påvirke din egen hverdag i løsningen af dine opgaver.
IT- og digitaliseringsteamet har et hovedfokus på at understøtte forretningen bedst muligt gennem vores it-leverancer og projekter. Vores omgangstone er uhøjtidelig og med plads til et godt grin.

Rent praktisk vil stillingen være en fuldtidsstilling med ansættelsessted ved Færdselsstyrelsens hovedkontor i Ribe, og med mindre rejseaktivitet rundt i Danmark. Vi har dog flere lokationer i det meste af Danmark, så stillingen kan besættes i andre byer end i Ribe. Du må gerne tilkendegive det i din ansøgning, hvis du ønsker at møde ind på en anden af vores lokationer.
Det er en betingelse for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og oppebære denne under hele din ansættelse.

Kan du se dig selv i overstående beskrivelse, så vil vi rigtigt gerne have din ansøgning.
Sidste frist for indsendelse af din ansøgninger er 12. august 2022.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

Vi forventer at afholde første og anden samtale hhv. den 18. august og 22. august. Begge samtaler afholdes hos Færdselsstyrelsen i Ribe.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Henrik Flindt på tlf. 4027 2205 eller på mail [email protected]

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ribe
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Kolding

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0