It-projektleder i feltet mellem teknik og organisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du vild med it-projektledelse og har du forståelse og interesse for teknik? Så har vi det rigtige job til dig!

Vi søger en dygtig it-projektleder, som vil være med til at sikre at Gladsaxe Kommune fortsat er blandt Danmarks digitale frontløbere. Vi har brug for en projektleder, som vil være en del af Gladsaxe Kommunes digitale transformation og som kan bidrage med ny viden og nye metoder til at inspirere os til at tænke i nye baner.

Gladsaxe Kommune har allerede en robust og moderne it-infrastruktur, og denne skal styrkes og udbygges yderligere med en række større it-sikkerhedssystemer. Dine første projekter er at være med til at anskaffe og implementere de nye it-sikkerhedssystemer, som skal understøtte kommunen i at overholde reglerne om personsikkerhed og minimere trusselbilledet. Du vil indgå i en veletableret og tværgående organisering omkring håndteringen af it-sikkerhed i kommunen.

Dine opgaver


Som it-projektleder i Gladsaxe Kommune kommer du til at drive egne projekter og opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger i Digitaliseringsafdelingen og den øvrige organisation.

Du skal drive projekter fra idé til gennemførelsesfasen og overdragelse til drift. Du vil skulle udarbejde projektplaner, beslutningsoplæg, afdække forretningsbehov mv. Det vil blive dit ansvar at sikre at projektleverancer bliver udmøntet til relevante procedurer, der understøtter den daglige drift. For eksempel er du drivkraften, når overgangen til drift skal formuleres.
Desuden vil du få ansvar for leverandørstyring i de sammenhænge hvor projektleverancer leveres af vores eksterne leverandører. Du vil få en central rolle i forbindelse med at definere og udarbejde krav til it-sikkerhedssystemerne og udarbejde eventuelt udbudsmateriale.

Du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige faggrupper i kommunen, it-leverandører med mere. Særligt vil du få et tæt samarbejde med vores Driftsteam omkring den tekniske implementering af systemerne. Derfor er det vigtigt, at du har den nødvendige tekniske viden og forståelse for systemerne og kommunens øvrige it-landskab og arkitektur til at kunne indgå i og bidrage til dialoger, beslutninger med mere.

Det vil i høj grad også være dig, der skal være i stand til at oversætte og bygge bro mellem teknikere og ikke-teknikere. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og opbygge og vedligeholde gode relationer.

Vi leder efter dig…


som har erfaring med at lede it-projekter, gerne i en offentlig organisation.

Vi forestiller os, at du har en it-uddannelse med fokus på it-projektledelse meget gerne med nogle års erfaring. Uanset din uddannelses- eller erfaringsmæssige baggrund har vi en forventning om, at du har god it-forståelse og er interesseret i teknik og it-arkitektur. Hvis du har konkret kendskab til implementering af it-sikkerhedsløsninger som fx PAM, SIEM og IGA vil det være en væsentlig fordel.

Du arbejder sikkert og selvstændigt som projektleder, og du er vant til at bruge klassiske projektledelsesværktøjer.

Du har forståelse for nye trends, sikkerhedsteknologier og indblik i det generelle trusselsbillede på it-området.

Du arbejder struktureret og metodisk, og du trives med en dynamisk opgaveportefølje, som kan ændre sig på baggrund af brugernes behov og de muligheder som teknologien giver.

Du er opsøgende, nysgerrig og lærer hurtigt at manøvrere i forskellige organisationer. Du har stort fokus på at god kommunikation er dit allervigtigste arbejdsredskab.

Din nye arbejdsplads


Du bliver ansat i Digitaliseringsafdelingen, som består af 26 medarbejdere som er organiseret i tre teams: IT-Hotline, Drift og Udvikling. Din stilling er placeret i Udviklingsteamet. Afdelingen har samlet ansvar for kommunens it-systemer og spænder vidt i kompetencer indenfor it-strategi og digitalisering, it-sikkerhed, it-arkitektur, projektledelse, it-support, it-drift med mere.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi vil være på forkant med den digitale udvikling, og vi er nysgerrige på nye teknologier og understøtter Gladsaxe Kommunes digital transformation. Sammen med dine kollegaer i Digitaliseringsafdelingen skal du være med til at afdække og formidle mulighederne i nye og eksisterende teknologier, så fagområderne kan omsætte dem til værdi for kommunens kerneopgaver.

Vi sidder i åbent kontorlandskab, hvor sparring og videndeling er en stor del af hverdagen. Du bliver en del af et miljø med en uformel omgangstone, hvor vi respekterer og bruger hinandens styrker.

Vi tilbyder


Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation, samt 37 timers arbejdsuge, betalt frokostpause, flextid og mulighed for hjemmearbejde, samt mange andre goder som en del af en moderne og sund kommune.

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på www.gladsaxe.dk/nyansat.

Interesseret?


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Thomas Lerche på telefon 61662346 eller teamleder Nadja Månsson på telefon 29621183.

Ansøgningsfrist


Send gerne din ansøgning allerede i dag, men senest d. 27. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 35 og 36.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you interested in working with one of the best IT Security Department in the pharmaceutical industry? This could be your chance to bring your personal ambition and passion to work and help chan..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a dynamic and results-driven individual with a passion for process enhancement? Do you thrive in a collaborative environment and are ready to shape the future of complaint handling? Looking..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you passionate about shaping the future of healthcare through digital innovation? Do you have experience in developing and implementing digital health strategies? We are looking for a dynamic a..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you an expert in applied qualitative or mixed methods research? Are you passionate about contributing high-quality knowledge to digital therapeutics and patient and healthcare professional supp..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
10. juli 2024 212
9. juli 2024 208
8. juli 2024 199
7. juli 2024 192
6. juli 2024 196
5. juli 2024 192
4. juli 2024 190
3. juli 2024 185
2. juli 2024 175
1. juli 2024 166
30. juni 2024 172
29. juni 2024 172
28. juni 2024 173
27. juni 2024 173
26. juni 2024 167
25. juni 2024 172
24. juni 2024 178
23. juni 2024 184
22. juni 2024 184
21. juni 2024 184
20. juni 2024 182
19. juni 2024 180
18. juni 2024 176
17. juni 2024 178
16. juni 2024 191
15. juni 2024 196
14. juni 2024 191
13. juni 2024 185
12. juni 2024 181
11. juni 2024 173
10. juni 2024 175