Vikarstilling: Digital Project Manager til Rødovre - Barselvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage og med ambitiøse vækst- og optimeringsmål, og med en stærk digital agenda.

Team, Time & Trust



I afdelingen Digitalisation har vi ansvaret for at drive og udvikle vores digitale platforme så de hele tiden lever op til kunderne og forretningens forventninger. Vi arbejder med Ax, Sitecore, EpiServer, inRiver, Responsys mv. og er godt afsted på en spændende rejse, med både aktive projekter og projekter i pipelinen som går på tværs af vores markeder. Du vil du få en afgørende rolle i vores fremtidige succes.

I afdelingen arbejder vi meget med specialiserede områder og vi er derfor et team med mange forskellige kompetencer. Du vil indgå i et team hvor der er højt til loftet, høj faglighed, stor selvstændighed og, hvor vi hjælper og inspirere hinanden og vores kollegaer til at blive bedre.

Tag del i rejsen



Som Digital Projekt Manager vil du få ansvaret for hele B2B porteføljen af digitale projekter og opgaver som er forankret i Digitalisation på tværs af alle markeder. Du vil referere til Senior Vice President, Digitalisation Peter Møllebjerg Andersen.

Dit vigtigt hovedansvar bliver som kontaktpersonen for digitaliseringsdelen af B2Bportalen og administrator for alle vores sites (inkl vores datterselskaber som fx Fiona Walldesign, Yunik og PP). Det indebærer blandt andet at du vil;

  • Styre webkampagner for B2B sites i Danmark, Sverige og Norgen
  • Deltage i marketingsmøder og udarbejdelse af B2B nyhedsbreve
  • Redigere, oprette og styre landingpages og content på hjemmesider
  • Administrere butikkernes oplysninger både på hjemmesider i Google My Business og Adbuilder
  • Billedredigering
  • Administrere og servicere brugere i DAM (BMS).
  • Deltage i testing ved implementering af nye feutures og forbedringer på hjemmesiderne

En vigtig opgave gennem alle projekter og alle dine opgaver er at du skaber involvering og fremdrift i organisationen, både som one point of contact, motivator og praktisk problemløser. Du har ansvaret for at skabe og opretholde en bred kontaktflade i hele organisationen samt med andre projektledere i organisationen.
Herudover søger vi også dig der tænker i effektivisering af vores digitale løsninger; som kan drive- samarbejdet med eksterne leverandører og bureauer og opnå optimal udnyttelse af aftaler. Alt dette mens du holder struktur og system i afdelingens opgaver.

Din palette



Den ideelle kandidat har dokumenteret succes med at lede flere digitale projekter, og har et synligt selvstændigt drive. Du trives med at lede projekter gennem at være praktisk udførende.

Vi forstiller os, at du har en stærk allround erfaring med digitalisering. Du besidder et kommercielt mindset og kan navigere i et miljø, hvor forudsætningerne og opgaverne forandrer sig. og vedholdenhed i at sikre fremdrift i projekterne sammen med organisationen.

Derudover søger vi dig der:

  • Formår at formidle og motivere andre med din positiv tilgang
  • Er beslutningsdygtig og vant til at arbejde i et miljø med mange stakeholders Agerer professionalt, kritisk og udfordrende
  • Har en relevant og videregående uddannelse på minimum BA-niveau inden for digital marketing, web design eller lignede og med minimum 5 års erfaring fra lignende jobs
  • Har erfaring i Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CMS (gerne Episerver), Office365 (Outlook, Excel, Word, Powerpoint, Teams) og Devops.
  • Besidder stærke kommunikationsevner i skrift og tale på dansk og engelsk.
  • Det er en fordel, hvis du allerede taler ERP (AX), PIM (InRiver) og polsk.

Du får en unik mulighed for at sætte dit præg på retningen på forholdvis kort til, samt blive udfordret personlig såvel som fagligt.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtale. Senest den 20. september 2021
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Tidsbegrænset Barselvikariatet starter i september og vil løbe et år frem.
Stilling: Digital Project Manager

For mere information
Kontakt: Peter Møllebjerg Andersen
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 27532882

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på cirka 1,9 mia. kr. og cirka 2700 ansatte på tværs af landegrænser. Cirka 500 af disse arbejder i Danmark. Vores passion er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER til Entreprenørfimaet SEJER PEDERSEN ...

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 4
26. september 2024 3
25. september 2024 4
24. september 2024 2
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1