Projektleder med ansvar for processer i Renseanlæg søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du en fagligt stærk miljøprofil? Vil du arbejde med en klima- og miljødagsorden hver dag i en organisation, der arbejder for at skabe gode og ansvarlige løsninger? Så kan du være Skanderborg Forsynings nye projektleder. Om stillingen Visionen for arbejdsområdet er at sikre en effektiv og miljørigtig drift, hvilket skal opnås gennem et stærkt samarbejde i afdelingen og i driftsenheden. Som projektleder på Renseanlæg bliver du ansvarlig for arbejdet med vores miljøledelsessystem ISO 14001, og du vil være ressourceperson på processer i forbindelse med spildevandsrensning, miljømål og overholdelse af myndighedskrav for renseanlæg. Du får mulighed for at arbejde sammen med flere forskellige interne og eksterne samarbejdspartnere. Internt i afdelingen og på tværs i hele organisationen – og eksternt med kommune og myndigheder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Sparringspartner for driftsmedarbejdere på renseanlæg
  • Mikrobiologisk og kemisk proceskontrol
  • Implementering og optimering af processtyring
  • Overvåge den daglige drift – og tage aktion, hvis der er behov for justeringer
  • Analysering og formidling af data fra renseanlæg
  • Sikring af forberedelse til fremtidens rensekrav
  • Projektledelse af projekter relateret til renseanlæg og spildevand
  • Kontinuerligt arbejde med klimadagsordenen mod en grøn omstilling
  • Indspil i fremtidig centralisering af renseanlæg
  • Sikre overholdelse af miljøkrav og dialog med kommune og miljøstyrelse

Det siger den nuværende projektleder om stillingen ”Jobbet i Drift og Projekt, Renseanlæg, er et spændende job, som byder på alsidige arbejdsopgaver og udfordringer indenfor processtyringer af renseanlæg og ledelse af spildevandsprojekter. Der er gode muligheder for medindflydelse og frihed under ansvar. Man arbejder fagligt bredt, men der er plads og tid til at gå i dybden med sine opgaver. Samtidig bidrager man til en vigtig dagsorden ift. vores lokalmiljø, hvordan vi passer på vores recipienter og nedsætter vores klimaaftryk”, siger nuværende projektleder, Carina Cupit Bayley, og fortsætter. ”Når man arbejder i Skanderborg Forsyning, får man ansvar og der bliver udvist stor tillid både fra ledelse og kollegaer. Din leders dør står altid åben, og dine kollegaer er søde, hjælpsomme og har et højt fagligt niveau”.

Kvalifikationer Du står for ordentlighed, ansvarlighed og er ærekær omkring dit job. Som person har du let ved at have en god faglig dialog med alle, og du kommunikerer uformelt og klart. Du er respekteret for din faglighed og udviser samme respekt overfor andre.

Din baggrund kan f.eks. være som miljø-, kemi-, spildevands- eller procesingeniør, mikrobiolog eller noget helt andet med en stærk faglighed omkring biologi og kemi. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra renseanlæg eller med spildevand, men det er ikke et krav. Er du nyuddannet har du gerne erfaring med spildevand, proces eller mikrobiologi, og du har gerne været i praktik i en forsyning, alternativt i procesindustrien. Din tilgang til opgaveløsningen er analytisk og ”nørdet”, og din struktur sikrer, at der bliver leveret hver gang. Du har flair for IT og dataanalyse.

Dit faglige fundament om biologiske og kemiske processer er solidt, og du har et stort ønske om at arbejde med klima- og miljødagsorden samt gøre en forskel på området.

Sådan søger du stillingen  Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulenthuset INDKOM medvirker i rekrutteringen.  Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil.

Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder derfor også løbende kandidater til samtale. Men grundet sommerferie i uge 28-30 kan der i denne periode forekomme længere svartid. Send gerne en sms, så vender vi tilbage, så snart det er muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: 

  • Kristian A. H. Larsen, Chef for Drift og Projekt – renseanlæg ved Skanderborg Forsyning, tlf.: 87939387 // mail: [email protected]
  • Niels Sparre, INDKOM, tlf.: 40 71 14 00 // mail: [email protected]
  • Camilla Diener, INDKOM, tlf.: 25946006 // mail: [email protected]

Om Skanderborg Forsyning  Skanderborg Forsyning A/S er ejet af Skanderborg Kommune. 

Kerneopgaven for Skanderborg Forsyning er at levere drikkevand af høj kvalitet og rense spildevand med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Samtidig medvirker forsyningen til miljøforbedringer og klimatilpasning med nytænkende anlægsprojekter i samarbejde med Skanderborg Kommune. 

Vores stræben efter de bedste løsninger skaber et højt kvalificeret, tværfagligt miljø og unikke muligheder for inspirerende, professionel udvikling i samspil med dygtige kolleger, samarbejdspartnere og forbrugere. 

Vi er stolte af at løse vores opgaver, især når vi løser dem i fællesskaber. Fællesskaber med kommunen, med borgerne og med andre samarbejdspartnere, der deler vores interesse og ansvar for en bæredygtig forsyning i fremtiden. 

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter, hvor vi udvikler forsyningens kerneydelse i åbne partnerskaber og formidler udviklingsprojekter og nyskabende løsninger til vores omverden. 

Læs mere her: https://www.skanderborgforsyning.dk/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skanderborg
  • Torsdag den 25. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3