Tekniske projektledere - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

I MT Højgaard Danmark har vi vundet en række projekter som kræver en stærk installationsteknisk forståelse – og flere projekter er på vej! Har du erfaring med styring og koordinering af de tekniske fag, og sætter du en ære i at udvikle dig fagligt og bruge ny viden aktivt? Så er du måske én af vores nye tekniske projektledere, i MT Højgaard Danmark.

Projektet i centrum. Det er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør i MT Højgaard Danmark. Vi lever af vores projekter, og vi lever af dygtige projektledere med erfaring og faglighed til at styre projekterne helt i mål. Teknikområdet udgør en større og større del af byggeriet, derfor søger vi flere tekniske projektledere til nybygningsopgaver på Sjælland.

Du bliver en del af sektionen Byggeri øst, Teknik og Commissioining, hvor du får teknisk og fagligt stærke kollegaer. I kommer til dagligt til at arbejde tæt sammen for at sikre et højt niveau i projektledelsen af de tekniske installationer og commissioning-processen.

Opgaver og ansvarsområder

Helt konkret starter du på et af vores nye projekter, hvor du sammen med den tekniske chef og resten af projektteamet introduceres til opgaverne og projektet som helhed. Du vil som teknisk projektleder deltage i planlægningen og gennemførelsen af vores byggeprojekter. Her vil du bidrage aktivt til en standardiseret og kvalitetsorienteret proces i alle byggeriets faser fra tilbud til idriftsættelse.

Som projektleder for de tekniske fag bliver du ansvarlig for:

  • at udvikle projekterne i tæt samarbejde med projektteamet i MT Højgaard Danmark og løbende følge op på de eksterne installationsentreprenører
  • at indhente tilbud og kontrahere med de enkelte underentreprenører og sikre hensigtsmæssige grænseflader med kontrahering af installationsfagene
  • sikre økonomi, tid og kvalitet fra start til slut i projektet og stå for overdragelsen af driftsfasen til bygherre og dennes bruger og deltage i commissioning-processen
  • sikre ledelse og koordinering af teknikområderne med interne og eksterne rådgivere herunder relevante myndigheder
  • I projekteringsfasen vil dit arbejdssted være på vores hovedkontor i Søborg. I udførelsesfasen vil du blive en del af teamet på byggepladsen.

Har du lyst til at prøve kræfter med commissioning-processen, er det også en mulighed. Om du i forvejen har erfaring med området er ikke det væsentlige, det skal vi nok give dig. Vi er blandt landets dygtigste inden for commissioning-processer i entreprenørbranchen i Danmark, og vi lægger stor vægt på, at vores processer hele tiden udvikles, så de lever op til vores kunders behov i takt med, at kravene stiger.

Om dig

Du er uddannet ingeniør, maskinmester eller har en teknisk erhvervsuddannelse og har mindst tre års erfaring med de beskrevne opgaver og ansvarsområder. Præcis hvor mange års erfaring du har med i rygsækken, er ikke det væsentlige. Vi har opgaver og projekter, som fagligt kan udvikle selv de mest erfarne i branchen.

Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt og tager ansvar for projektet fra start til slut, og at og du kan strukturere processen, så alle involverede parter i projektet nemt kan følge med. Vi vægter det også højt, at du samarbejder om at komme i mål med dine aftaler til aftalt tid, og at du har overblik og faglige kompetencer til hurtigt at sætte dig ind i nye projekter samtidig med, at du afslutter dine igangværende opgaver.

Vi tilbyder

I MT Højgaard Danmark vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har masser af inspirerende og komplekse opgaver, som du bliver en del af, og dine kollegaer er både ambitiøse og kompetente. Derudover er der rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt med udgangspunkt i din egen personlige udviklingsplan.

Ansøgning

Vil du vide mere, så kontakt teknisk chef Habib Hajyan på telefon +45 2270 9030. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er søndag den 4. april 2021, men vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

MT Højgaard Danmark er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Senior Project Planner/Project Controls Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Product Owner Collaboration & Productivity

    Are you motivated by making collaboration easy and enhancing productivity and creativity by using digital tools for all Novo Nordisk employees and external stakeholders? If so, we have an exciting .
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 11
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 6