Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Projektleder

Kan du bevare overblikket i en fremadgående virksomhed med mange sideløbende projekter? Og kunne du tænke dig at få ansvar for dine egne projekter og opgaver indenfor udvikling af nye sol- og vindparker? Så er det dig vi står og mangler.

European Energy er en dansk privat entreprenant virksomhed i rivende udvikling. Vi opfører vindmølleparker, solcelleanlæg samt store energilagre globalt. Derigennem bidrager vi signifikant til at løse klimaudfordringerne ved at reducere verdens CO2-udslip. Vores hovedkontor ligger i Søborg med udsigt over København, men vi har kontoret spredt ud over hele Europa samt Brasilien, Nordamerika og Australien. Vi er over 300 ansatte med 25 forskellige nationaliteter, og vi har siden 2004 installeret vedvarende energi for mere end 15 milliarder kroner.

Ansvarsområder


Som Projektleder er du ansvarlig for kvalitetssikring- og facilitering af din egen portefølje. Du bliver ansvarlig for at skrive og indsende projektansøgninger til kommuner, øvrige myndigheder samt koordinering mellem interne såvel som eksterne interessenter (kommuner, øvrige myndigheder, rådgivere, jordejere m.fl.) med henblik på at sikre alle projektaftaler og tilladelser fra opstart af projekt til byggeri og evt. frasalg af projekterne.

Du bliver ansvarlig for at følge tilladelsesprocessen til dørs og sikre at alle relevante tilladelser på vores sol- og vindparker er i hus til når vi realiserer vores projekter. Du vil sikre forberedelse af materiale til projektmøder samt indhentelse af aftaler, tilladelser efter gældende lovgivning, samt øvrige kontrakter på tildelte projekter og deadlines.

Du får ligeledes ansvaret for at sikre at vi internt har overblikket over dine projekter og formidler dette til vores eksterne partnere gennem due diligence, i forbindelse med finansiering og salg.

Din profil


  • Relevant uddannelse indenfor energi- og miljøplanlægning, natur og miljø-studier, business og administration eller lign.
  • Erfaring med projektledelse, herunder udarbejdelse af business cases og indstilling af beslutninger
  • Erfaring med planlægning, herunder lokalplanlægning af projekter der kræver selvstændig plan- og miljøgodkendelse, fx sol- og vindparker eller større byggeprojekter
  • Erfaring med at læse og indgå aftaler
  • Erfaring fra ansættelse hos eller samarbejde med kommuner, myndigheder eller lign.
  • Du taler og skriver flydende dansk og har gode kommunikationsevner
  • Du er kompetent bruger af MS Word, Excel, Power Point
  • Erfaring fra eller viden om energibranchen er en fordel

Som person er du motiveret af at gøre en forskel i en travl virksomhed i udvikling, og vil med din strukturerede tilgang til opgaverne, gøre en forskel. Du skaber overblikket i et miljø, hvor du løser flere opgaver sideløbende, og hvor du er en vigtig del af, at vi når vores mål. Din arbejdsform er struktureret og effektiv, samtidig med, at du er handlingsorienteret og kan agere i en omskiftelig hverdag.

Vi forventer, at du har redskabskassen inden for projekthåndtering og -styring på plads, samt at du er en dygtig formidler både på skrift og i tale, og du kan målrette din kommunikation til læseren.

Du er udadvendt, handlingsorienteret og udstyret med et højt drive. Som kollega er du engageret og bidrager til produktivitet og trivsel i dit team med energi og et godt humør.

Vi tilbyder


Du får en spændende og afvekslende hverdag i en international virksomhed, der udvikler sig hastigt. Du bliver en del af et dynamisk og fagligt miljø, hvor du vil få en central rolle i det maskineri, der får hverdagen på kontoret til at hænge sammen. Vi arbejder med frihed under ansvar og en uformel omgangstone.

Nærmeste leder: Deputy Head of Projects, Denmark Maja Rasmussen

Arbejdssted: HQ Søborg, Danmark

Ansøgning: Venligst send din ansøgning inkl. CV og motiveret ansøgning igennem vores online portal ved brug af “Apply for position” knappen til højre. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Mere information: For mere information, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist, Caroline Greve Grønhøj, [email protected]



Our working environment is built on mutual respect for the varied strengths and talents of our employees, with a flat hierarchy and entrepreneurial thinking at its foundation. Our employees value our flexible working culture, permitting better reconciliation of work and personal life. We are a team, whether it is in the workplace, on our company trips or during our weekly company training sessions. At European Energy, you will not only gain great colleagues, but also new friends from every corner of the globe.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • AART søger Projekteringsleder / projektleder

    Til vores tegnestue på Nørrebro søger vi en projekteringslederleder, da vi har brug for flere hænder til at løse vores spændende opgaver. Projekteringsleder / projektlederDu har arbejdet me..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 11
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 6
19. august 2024 7
18. august 2024 10
17. august 2024 10