Projektassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Projektassistent

Kan du bevare overblikket i en virksomhed i vækst med mange sideløbende projekter? Og kunne du tænke dig tænke dig at assistere projektledere og -udviklere i udvikling af nye sol- og vindparker i Danmark? Så er det måske dig vi står og mangler.

European Energy A/S er en ejerledet dansk privat virksomhed i høj vækst. Vi opfører vindmølleparker, solcelleanlæg samt Power to X (PtX). Derigennem bidrager vi signifikant til at løse klimaudfordringerne ved at reducere verdens CO2-udslip. Vi er 370+ ansatte med 30 forskellige nationaliteter, og vi har siden 2004 installeret vedvarende energi for mere end 18 milliarder DKK. Vi opererer globalt med hovedkontor i Søborg og kontorer i Sverige, UK, Rumænien, Tyskland, Italien, Litauen, Letland, Spanien, og flere på vej.

Ansvarsområder


  • Du vil få ansvar for at sikre overblik over vores projektaftaler og -rettigheder samt sørge for at deadlines og aftaler overholdes
  • Bidrage til at skrive ansøgninger om projekter hos kommuner og øvrige myndigheder
  • Koordinere mellem interne og eksterne interessenter (kommuner, øvrige myndigheder, konsulenter, jordejere m.fl.,) for at opnå alle relevante aftaler og tilladelser til byggeri og frasalg af projekter til rette deadline
  • Sikre projektdokumentation i takt med at projektet skrider frem - til brug for rapportering, due diligence under salgsprocesser m.m.
  • Assistere projektudviklere i fremdrift og facilitering af vind- og solprojekter fra underskrift af jordaftale til byggeri/salg

Din Profil


  • Du har en relevant uddannelse indenfor business & administration, planlægning, kommunikation, bankuddannelse eller lignende
  • Erfaring med projektarbejde eller fra en assisterende funktion i en kommerciel hverdag med mange aktører og opgavestillere
  • Du taler og skriver flydende dansk og har solide kommunikationsevner
  • Du trives med administrative opgaver, og er vant til at dokumentere dit arbejde
  • Du er erfaren bruger af MS Word, Excel og Power Point

Som person er du opsøgende, ansvarsbevidst og følger dine opgaver til dørs. Du arbejder struktureret og formår at bevare overblikket samtidig med, at du har styr på detaljerne. Du er udadvendt og begår dig godt med andre mennesker på alle niveauer, ligesom du er interesseret i, at gøre en forskel i en travl virksomhed i udvikling. Du trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver og er kendetegnet ved at have gode kommunikationsevner på skrift og i tale.

Som kollega er du imødekommende og hjælpsom, og du bidrager med energi og et godt humør.

Vi tilbyder


Du får en spændende og afvekslende hverdag i en international virksomhed, der udvikler sig hastigt. Du bliver en del af et engageret og fagligt miljø, hvor du vil få en central rolle ved at sikre fremdrift i projekterne. Du vil få sparring fra dine kolleger på dine opgaver, og vi arbejder med frihed under ansvar og en uformel omgangstone.

Start dato: Snarestmuligt

Lokation:Søborg

Stilling: Fuldtid

Leder: Maja Rasmussen, Deputy Head of Projects, Denmark

Ansøgning: Indsend din motiverede ansøgning og CV på dansk ved at bruge knappen ”Søg her” til højre for stillingsopslaget. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kontakt: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maja Rasmussen, Deputy Head of Projects, Denmark [email protected] eller Cecilie Ettrup, Recruitment Specialist [email protected]

Obs. Både Maja og Cecilie holder ferie i uge 27 og 28. Eventuelle spørgsmål vil blive besvaret herefter.

Vores arbejdsmiljø er baseret på gensidig respekt for hinandens styrker og talenter. Vi har et fladt hierarki og en entreprenørisk tankegang. Vores medarbejdere værdsætter den fleksible arbejdskultur, som tillader en sund balance mellem arbejde og privatliv. Når vi er afsted på vores virksomhedsture og deltager i workshops, så er vi en del af et hold fremfor en del af et arbejde. Hos European Energy får du fantastiske kollegaer, men også nye venner fra alle hjørner af jordkloden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to play a key role in driving, facilitating, and executing activities in an agile organisation? Do you wish to contribute, improve, and modernise the platforms for the scientists in Res..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 16
4. juli 2024 16
3. juli 2024 14
2. juli 2024 11
1. juli 2024 10
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 12
27. juni 2024 12
26. juni 2024 12
25. juni 2024 15
24. juni 2024 16
23. juni 2024 16
22. juni 2024 17
21. juni 2024 20
20. juni 2024 20
19. juni 2024 18
18. juni 2024 18
17. juni 2024 18
16. juni 2024 21
15. juni 2024 21
14. juni 2024 19
13. juni 2024 19
12. juni 2024 18
11. juni 2024 16
10. juni 2024 16
9. juni 2024 20
8. juni 2024 20
7. juni 2024 20
6. juni 2024 17
5. juni 2024 16