Rekrutteringsfirma

Senior projektchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg



På vegne af vores kunde Züblin A/S, søger vi en projektchef (bygningsingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør). Züblin A/S har vundet flere spændende byggeprojekter og vil derfor styrke organisationen i København med yderligere en projektchef.

Om virksomheden

Züblin A/S er en dansk entreprenørvirksomhed med lokalt markedskendskab og international styrke. De tilbyder ydelser inden for fundering, anlægsbeton, infrastruktur og nøglefærdigt byggeri af højeste kvalitet. Züblin A/S er en del af STRABAG, én af de førende europæiske teknologikoncerner i bygge- og anlægsbranchen. Koncernen giver virksomheden et stærkt finansielt grundlag at drive forretning på samt mulighed for at trække på international ekspertise fra den tekniske division. STRABAG-koncernen har knap 72.000 ansatte og en årsomsætning på omkring 100 mia. kroner, hvoraf cirka 1 % genereres i Danmark. Züblin A/S er en ikke-diskriminerende arbejdsplads, og alle med relevant faglig baggrund opfordres til at søge stillingen, uanset køn, etnisk og national oprindelse, religion eller fysiske og psykiske handicap.


Få mere information på www.zueblin.dk

Om jobbet

Som senior projektchef i Byggeri får du det fulde ansvar for konkrete byggeprojekter, som gennemføres i partnering, hoved- eller totalentrepriser. Du bliver inddraget i nye projekter på et tidligt stadie og bliver således ansvarlig for hele processen, lige fra tilbudsstadiet til aflevering af den færdige bygning, herunder tid, kvalitet og økonomi.

Du får ansvaret for en projektorganisation bestående af kompetente og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Det bliver din opgave at sikre, at det faglige niveau fastholdes og udvikles yderligere.

Dine primære opgaver:

  • Du får ansvaret for udførelsen af projekter og ledelse af projektmedarbejderne.

  • Du leder udarbejdelsen af det tilbud, du siden hen skal udføre, i samarbejde med et tilbudsteam, rådgivere m.m.

  • Du har kontakten til bygherrer, myndigheder, udvalgte leverandører m.m.

  • Du har det overordnede ansvar for rettidigt projektgrundlag for udførelsen.
  • Du er overordnet ansvarlig for tid, økonomi, kvalitet og arbejdsmiljø.


Dine kvalifikationer og dig som person:

  • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller tilsvarende, gerne suppleret med en økonomisk efteruddannelse, og du har solid erfaring med styring af komplekse byggeprojekter.

  • Som leder går du forrest med en åben og transparent ledelsesstil, og du tror på, at “Teams Work” er vejen til succes.

  • Det er vigtigt, at du kan begå dig i en international organisation, hvor dine tværkulturelle kommunikations- og samarbejdsevner bliver helt afgørende for din succes.
  • Du taler godt dansk og er forhandlingsvant på engelsk.


Virksomheden tilbyder

Med base i Søborg, København, vil dit daglige arbejde foregå i samarbejde med et internationalt team af erfarne kollegaer.

Züblin tilbyder en udfordrende og ambitiøs arbejdsplads på nogle af Københavns mest markante projekter. Derudover et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som du selv er med til at præge i en organisation, som er i vækst og bygger nogle af de største og mest bemærkelsesværdige byggerier i Danmark.

Arbejdssted: Søborg.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Jonas Jørgensen på telefon 31528191 eller mail: [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 11
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 11
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 7