Projektledere til digital transformation af sundhedsvæsenet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Hvis du motiveres af at drive komplekse projekter, der bidrager til den digitale omstilling af sundhedsvæsenet, så skynd dig at sende os en ansøgning. Vi udvider vores team og sender en kollega på barsel. Derfor søger vi to erfarne projektledere (en fast stilling og et vikariat).

Om jobbet - vi tilbyder dig

Teamet – Digital Transformation – er en del af virksomhedsområdet Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland. Vi er et forholdsvist nyt team med fire projektledere, to konsulenter og en chef, så du får mulighed for at præge teamet og blive en del af et positivt og engageret fællesskab.

I Digital Transformation arbejder vi dedikeret med at udvikle, afprøve og implementere forskellige digitale løsninger, som forventes skaleret til hele Region Sjælland. Vi er ansvarlige for mange forskelligartede projekter, hvoraf flere understøtter Region Sjællands nye eHospital, der ved hjælp af digitalisering samt anvendelse af ny og eksisterende teknologi skal levere behandling, forebyggelse og rådgivning til borgerne på nye måder.

Eksempler på projekter:

  • Afdække og dokumentere mulighederne for automatisk opsamling af kliniske data fra patienter i eHospitalet, med det formål at styrke en digital og fleksibel behandling af ældre patienter.

  • Implementering af læseadgang til relevante borgerdata i Sundhedsplatformen, for kommuner m.fl. med det formål at tilrettelægge gode og sammenhængende forløb for borgerne.

  • Etablere et telemedicinsk center, der kan sikre fremdrift og implementering i brugen af digitale løsninger f.eks. hjemmemonitorering af hjertepatienter eller borgere med KOL.

  • Udvikle og implementere en moderne lægevagt, der f.eks. kan understøttes af digitale assistenter og indtastet data fra borgere, der ringer.


Vi har brug for dygtige projektledere, som kan sikre en succesfuld implementering og kan facilitere de mange forandringsprocesser, som er forudsætningerne for, at vi lykkedes som team og dermed skaber værdi for regionens borgere og medarbejdere. Det kræver blandt andet et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores mange samarbejdspartnere, herunder sygehuse, kommuner og praksissektor samt tværgående enheder i Region Sjælland.

Som projektleder i Digital Transformation får du ansvar for projektledelsen af et eller flere projekter i regi af Det Nære Sundhedsvæsen. Derfor er det en fordel, hvis du kan kombinere viden om kliniske arbejdsgange med viden om projektledelse, digitalisering og sundheds-IT.

Kompetencer - vi forventer at du:

Vi forventer, du har en relevant uddannelse på master eller kandidatniveau og mindst 5 års erfaring. Vi ser meget gerne, at du er certificeret i projektledelse (PRINCE 2 eller lign).

Det er en forudsætning, at du har erfaring med komplekse projekter og projektledelse, og det er helt afgørende, at du har forståelse for de organisatoriske og kompetencemæssige forandringsprocesser på tværs af faggrupper og sektorer, som ofte er forudsætningen for vellykket implementering. Vi ser også meget gerne, at du har erfaring med politisk styrede organisationer.

Vi søger en projektleder med følgende kvalifikationer:

  • Dokumenteret erfaring med projektledelse af store programmer/projekter inden for sundhedssektoren eller det offentlige

  • Erfaring fra arbejdet med digitale omstillingsprocesser i det offentlige

  • Lyst og evne til at samarbejde på tværs af fagligheder og sektorer, hvor dialog og fælles ejerskab er centralt

  • Analytisk sans og evne til at arbejde struktureret og målrettet

  • Kan navigere i krydsfelter og tage beslutninger der peger fremad i projektet

  • Erfaring med at arbejde dataunderstøttet, og blik for løbende dokumentation


Vi tænker du er:

  • Proaktiv, vedholdende og trives i en omskiftelig hverdag med højt arbejdstempo

  • Tager ansvar for høj faglighed og sikrer forankring af viden i teamet

  • Er resultatorienteret og udfordrer proces og indhold, når det er relevant

  • God til at bevare roen og overblikket i pressede situationer

  • God til at opbygge samarbejdsrelationer og kan kommunikere klart og tydeligt i såvel skrift som tale med blik for målgruppen

  • Humoristisk og sætter pris på socialt samvær og uformel dialog


Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig” som er overskriften for alt, hvad vi arbejder med.

Det handler primært om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland.

Vi vil flytte sundhedsvæsenet tættere på borgerens hverdagsliv, og vi er klar til at gå nye veje og gentænke den måde, vi tilbyder sundhedsydelser. I fremtiden kan regionens borgere i stigende grad møde sundhedsvæsenet i eget hjem.

Vi har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset Sorø, i Næstved og i Corona test- og vaccinationscentrene rundt i regionen. I alt har vi en medarbejderstab på mere end 1000 mennesker.

I Det Nære Sundhedsvæsen arbejder vi målrettet med at udvikle vores forbedringskultur. Dataunderstøttelse af vores indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, vi anvender til at sikre innovation, koordination, overblik, videndeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Vores udviklingsarbejde sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så vi hele tiden lever op til deres forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold

Begge stillinger er på 37 timer om ugen, og ønskes besat fra den 1. december 2021. Barselsvikariatet er tidsbegrænset til den 31. december 2022.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen. Det forventes, at det primære arbejdssted er i Sorø, men der vil være møder og projektaktiviteter i hele regionen.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så skriv til vores postkasse: [email protected]

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision. Du kan også se vores organisationsdiagram.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er søndag den 3. oktober 2021.

Første samtalerunde forventes afviklet onsdag den 6. oktober på video. Anden samtalerunde forventes afviklet mandag den 11. oktober ved fremmøde i Sorø.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.

Vi ser frem til at læse din motiverede ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Sorø
  • Søndag den 03. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bjæverskov

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektle..
    • Projektleder
    • Bjæverskov
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you motivated to work with exciting tasks, as well as supporting the setup of innovative systems and processes involved in purification of Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)? If yes, we a..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2