Associate Contract Managers til kontraktstyring af bæredygtige projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du bidrage til en mere bæredygtig fremtid i Danmark? Har du lyst til at være med til at sikre, at vores nye tog, IT-ydelser, værksteder og vedligeholdelse bliver leveret som aftalt? – Så har vi jobbet til dig!

Vi søger netop nu flere engagerede Junior Contract Managers, som skal være med til sikre, at vi følger op på både DSB’s og leverandørernes forpligtelser i vores nye kontraktstyringssystem.

Vi lægger ikke vægt på antallet af år med erfaring, det vigtigste er, at du kan motiveres af at arbejde i strategisk vigtige og komplekse projekter. Er det lige dig? - SÅ HOP ombord og sæt turbo til din karriere, ved at være med til at styre nogle af de største og mest komplekse kontrakter i Danmark!

Du får rig mulighed for faglig udvikling, da vi arbejder i et internationalt team med mange baggrunde og fagligheder og med en moderne læringskultur, hvor særligt feedback og ”lessons learned” står højt på agendaen. Du får et tæt samarbejde ikke kun med dine Contract Manager kollegaer, men også med hele projektteamet, vores rådgivere og vores leverandører.

Din hverdag – dine opgaver Du får en alsidig hverdag, hvor du bliver tilknyttet et af vores projekter, og her arbejder du tæt sammen med vores erfarne Contract Managers. Du får en nøglerolle med at bistå til professionel kontraktstyring på en eller flere af vores store kontrakter.

En typisk arbejdsdag kan starte med, at du har et møde med en kollega fra teamet, hvor I forbereder et forhandlingsmøde med en leverandør i forbindelse med en tvist i leveranceaftalen.

Efter sparring med en kollega over en kop kaffe, arbejder du videre i vores nye kontraktstyringssystem, (Contract Lifecycle Management system - CLM). Her arbejder du med at sikre, at data er korrekte og opdaterede via de digitale workflows, så vi sammen med vores leverandører har en fælles tilgang til kontrakten, herunder dokumentation for leverancerne og ændringer til kontrakterne.

Du holder frokost sammen med nogle af juristerne og ingeniørerne fra projektteamet og efter frokosten, har du en træningssession, hvor du træner nogle af dine kollegaer i at blive brugere i CLM.

Inden du holder fri, har du et kort møde med Senior Contract Manageren og en leverandør, hvor I sparrer og deler ”lessons learned” for at sikre fremdrift af projektet. Og du når også at hjælpe en projektleder med at skabe overblik over vores forpligtelser i en af vores kontrakter, så denne bedre kan styre leverancen og fremdriften og dermed performance.

For at trives i jobbet, er det væsentligt, at du motiveres af at
  • Prøve kræfter med nogle af de største og strategisk vigtigste kontrakter i DSB. Du får en særlig indsigt i komplekse projekter ”indefra”, hvor du lærer at balancere kommercielle, juridiske og tekniske interesser.
  • Lære at arbejde professionelt med kontraktstyring, hvor du alene eller sammen med dine kollegaer sikrer en systematisk opfølgning på kontraktuelle ændringer, leverancer og forpligtelser samt en professionel håndtering af bod/bonus, fakturaer, garanti og forsikring.
  • Arbejde i IT-systemer som CLM – både med egne opgaver men også med at få systemet ”ud at leve” blandt brugerne. Du vil som superbruger skulle deltage i den fortsatte udvikling og implementering af CLM.


På toppen af det, forestiller vi os, at du

  • Er nyuddannet eller har et par års erfaring med kontraktstyring af større eller mindre kontakter – gerne fra et studiejob
  • Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være Cand.Merc., Cand.Jur., Ingeniør eller bacheloruddannelser indenfor samme
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med at arbejde i kontrakt- eller kravstyringssystemer
  • Kan kommunikere professionelt på engelsk i både skrift og tale – både i forhold til vores leverandører men også i det interne arbejde, hvor flere af dine kollegaer vil være engelsktalende
  • Er dygtig til kunne sætte dig ind i de tekniske områder og anvende din kontraktforståelse til at hjælpe med til at sikre de aftalte leverancer
  • Kan finde løsninger og tager imod nye opgaver med energi og et smil

Hvem er vi? Du bliver en integreret del af projektteamet, som udover Contract Managers består af bl.a. projektledere, teknikere, jurister, byggeledere og Change Managers. Vi arbejder i en matrix organisation, og derfor vil du samtidig blive en integreret del af vores centrale Contract Management-team.

Vi har plads til nye tanker, vi sætter barren højt, og vi fokuserer på kontraktstyring af komplekse kontrakter med udvikling af processer, værktøjer og systemer. I en matrixorganisation vil du opleve at have flere referencepunkter i organisationen, og vores erfaring er, at denne model både understøtter effektivitet og kvalitet samt et godt og udviklende arbejdsmiljø. Du vil arbejde tæt sammen med erfarne Senior Contract Managers med gode muligheder for faglig sparring.

Vi og DSB tilbyder dig DSB er fyldt med engagerede medarbejdere, der dagligt arbejder med komplekse og udfordrende opgaver - for sammen at bidrage til en klimavenlig og bæredygtig transport i Danmark.

Hos os, kan du se frem til

  • Et spændende og meningsfuldt job i et internationalt miljø med frie rammer
  • Stort fokus på din personlige og faglige udvikling. Det vil vi fx gøre ved at tilknytte dig en mentor fra start
  • Masser af ansvar, handlefrihed og rig mulighed for at byde ind med idéer til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange og processer
  • En lærerig hverdag med fart over feltet og et tæt samarbejde med kolleger i verdensklasse
  • Fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen, hvis opgaverne tillader det.


Vores personalegoder omfatter bl.a.

  • Gratis transport med DSB til og fra arbejde, mulighed for at bruge dit togkort i fritiden og fire årlige rejser med din familie.
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og et fuldt medlemskab til alle centre i Fitness World – du betaler bare skatteværdien.
  • Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling.
  • Sund og lækker frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem.


Dit arbejdssted afhænger af, hvilke projekter du tilknyttes. DSB har hovedkontor i Høje Taastrup – 7 minutters gang fra stationen. Vi har f.eks. et projektkontor tæt på Dybbølsbro Station i København. Du skal også, i et vist omfang, være indstillet på arbejde på vores projektkontor i Aarhus og ved Næstved.

Ansøgning og rekrutteringsproces Ansøgningsfristen er d. 4. januar 2023, men vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, hvis vi finder den rette kandidat inden da.

Vi læser nye ansøgninger og afholder samtaler løbende så send gerne din ansøgning og dit CV snarest muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante dokumenter. Som tillæg til din ansøgning, har du også mulighed for at uploade en kort videopræsentation.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansættelsesprocessen, så kontakt Afdelingsleder for Contract Management, Marianne Fryd Christensen på [email protected].

Vi ser frem til at læse mere om dig, og høre hvorfor du finder jobbet interessant.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Taastrup
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Commercial Strategy Manager, Anaesthesia & Patient...

    [xxxxx] is a company with ambitious growth targets. We develop, produce, and sell innovative medical devices that enable doctors and nurses to save lives daily. Our ability to continue to identify a..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Supply Chain Project Manager

    Are you passionate about Supply Chain and thrive on managing high-complexity projects in an international environment? Do you aspire to see the tangible impact of your efforts and enjoy sharing you..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 4
6. oktober 2024 5
5. oktober 2024 5
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4